You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παίρνω αντισυλληπτικά για τον γαμιά μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaitaki39
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 137
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Αν είναι μέλος θα γράφει εμπειρίες για το πως ξεκωλιάζεται στο AdultΚαιτούλα μη λες πολλά μπορεί ο άντρας σου να είναι μέλος του μπου
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Εγώ της έστειλα ως γνήσιο τέκνο του σαηΜε τα λόγια δεν πείθεται. Στείλτε της ντικ πικ.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Εύγε νεαρέ μου.Εγώ της έστειλα ως γνήσιο τέκνο του σαη
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Εσύ θα κάνεις κανένα live στο Gagarin?Εγώ της έστειλα ως γνήσιο τέκνο του σαη
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Δεν το βλέπω σύντομαΕσύ θα κάνεις κανένα live στο Gagarin?
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Κρίμα. Να ξέρεις κύριε είμαι μεγάλος σας φανΔεν το βλέπω σύντομα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Στείλε μας καμία φωτό σου ..Καιτουλα
ναι μπες να το δηςωπα...!!!!ωπα!!!!!ποτε εγινε αυτο????μια νυχτα του Αυγουστου????
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Κρίμα. Να ξέρεις κύριε είμαι μεγάλος σας φαν
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΑΥΛΑ
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Είπαμε άξιος!απο τον Αυγουστο οταν γυρισα απ τις διακοπες ,ειπα να βρεθω με ενα μαναρι απο τσατ ...που εμενε μονος στο σπιτι..μιλουσαμε σε ολες τις διακοπες κ περιμενα να φυγει ο αντρας μου ταξιδι ...με το που εφυγε ταξιδι αμεσως κανονησα να βρεθω μαζι του ,ηταν μαγευτικο αυτο το βραδυ ...ηταν το βραδυ που κερατωσα τον αντρα μου για πρωτη φορα .....πηγα σπιτι του με αρπαξε με χουφτωσε με εγδυσε ,με εγλυψε κ μετα πεσαμε στο κρεββατι γαμιομασταν σαν ζωα 4,5 ωρες σχεδον ασταματητα αχ θεε μου τι καβλας ηταν 20 ποντους ψωλη για την παρτι μου να με γαμαει συνεχεια ...εχυσε μεσα μου ακαποτος 2 φορες ...μου λεει δεν εχω αλλα χυσια ,,εγω του ειπα θα σε ξεζουμισω ..τον πλακωνω στο τσιμπουκι κ χυνει κ τριτη φορα ....τα χυσια εβγαιναν εξω απ την μουναρα μου ,εκεινη την νυχτα ,η ωρα ειχε περασει επρεπε να φυγω με εψαχνε ο αντρας μου κ δεν απαντουσα στο τηλεφωνο ...μετα του βρηκα μια δικαιολογια ευτηχως την πιστεψε ....ημουν τοσο χαρουμενη εκεινη την νυχτα ...πηρα το χαπι της επομενης μερας κ κοιμηθηκα.. αμεσως ...ωσπου εφτασε η ωρα να ξεναπαω σπιτι του ..ξεκινησα αντισυληπτικα κ καναμε παλυ το ακαποτο κ ολα μεσα ...μου λεγε ολα στην μητρα θα τα παρεις ,θα στο γκαστρωσω ,τρελενομασταν απο καβλα ,κ μου λεγε να κοψω τα χαπια να με γκαστρωσει πανω στην καβλα του...δεν ηξερα καν πως ηταν τα χυσια του ,ολο μεσα τα επερνα ...μερικες φορες δεν εβγαιναν εξω ,κ μου λεγε πως τα χωνευεις ετσι ...κ ειχαμε παντα σαν σχεδιο να χυσει μαζι μουνι κολο στομα ..ταυτοχρονα ηταν ενα σεναριο μας ...που ισως καποια στιγμη γινει ...απο τοτε παιρνομαστε σαν ζωα μπαινω σπιτι με γδυνει με πουτσωνει στον καναπε στην κουζινα ,παντου ...η εμπειρια βεβαια στην κουζινα ηταν αλλιωτικη ..με πηρε σκιφτη στο τραπεζι με εχυσε κ μετα επεσαν τα χυσια στο πατωμα ...εκαναν λιμνουλα ...την δευτερη φορα στο κρεββατι με καταγεμισε εκανε εκρηξη το καβλι του το καταλαβαμε κ οι 2...κ μονο που με ακουμπαει τρελενομαι απο καβλα δεν εχω ξανανοιωσει ετσι....με αγκαλιαζει με σφίγγει ορθια κ καβλωνω με την μια ...με τρελενει στα γλωσσοφυλα ,λιωνω ολη...ενα γαμησι γεματο παθος....εχω τρελαθει μαζι του...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
σιγα να μην το ψαξω......και δεν ειμαι υπαλληλος σου....εσυ θα μου πεις.....!!!!ναι μπες να το δης
OversizeX777
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 296
- Πόντοι
- 20
Λιγο νωρις βγηκε το Κυριακατικο αυτη την φορα.
Μπορει και οχι.
Προχωραμε.
Μπορει και οχι.
Προχωραμε.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Όλοι οι οδηγοί γαμιαδες είναιοδηγος
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Απορία πρώτη....τι δικαιολογία είπες στον άντρα σου ...πολύ στα γρήγορα το πέρασες αυτό ...απορία δεύτερη με 20 πόντους ψωλή σίγουρα είναι μύστης από το μπου...απορία τρίτη ...τι τα θες τα χάπια πάρε φαντα μπλέ...απορία νούμερο 4 ...Παρασκευή βράδι είναι μέχρι την Κυριακή έχουμε χρόνο ακόμα γιατί βιαστικά να φτιάξεις νήμα ....και τελευταίο....μήπως είσαι κασελακης και αυτά όλα στα έκανε ο γκόμενοςαπο τον Αυγουστο οταν γυρισα απ τις διακοπες ,ειπα να βρεθω με ενα μαναρι απο τσατ ...που εμενε μονος στο σπιτι..μιλουσαμε σε ολες τις διακοπες κ περιμενα να φυγει ο αντρας μου ταξιδι ...με το που εφυγε ταξιδι αμεσως κανονησα να βρεθω μαζι του ,ηταν μαγευτικο αυτο το βραδυ ...ηταν το βραδυ που κερατωσα τον αντρα μου για πρωτη φορα .....πηγα σπιτι του με αρπαξε με χουφτωσε με εγδυσε ,με εγλυψε κ μετα πεσαμε στο κρεββατι γαμιομασταν σαν ζωα 4,5 ωρες σχεδον ασταματητα αχ θεε μου τι καβλας ηταν 20 ποντους ψωλη για την παρτι μου να με γαμαει συνεχεια ...εχυσε μεσα μου ακαποτος 2 φορες ...μου λεει δεν εχω αλλα χυσια ,,εγω του ειπα θα σε ξεζουμισω ..τον πλακωνω στο τσιμπουκι κ χυνει κ τριτη φορα ....τα χυσια εβγαιναν εξω απ την μουναρα μου ,εκεινη την νυχτα ,η ωρα ειχε περασει επρεπε να φυγω με εψαχνε ο αντρας μου κ δεν απαντουσα στο τηλεφωνο ...μετα του βρηκα μια δικαιολογια ευτηχως την πιστεψε ....ημουν τοσο χαρουμενη εκεινη την νυχτα ...πηρα το χαπι της επομενης μερας κ κοιμηθηκα.. αμεσως ...ωσπου εφτασε η ωρα να ξεναπαω σπιτι του ..ξεκινησα αντισυληπτικα κ καναμε παλυ το ακαποτο κ ολα μεσα ...μου λεγε ολα στην μητρα θα τα παρεις ,θα στο γκαστρωσω ,τρελενομασταν απο καβλα ,κ μου λεγε να κοψω τα χαπια να με γκαστρωσει πανω στην καβλα του...δεν ηξερα καν πως ηταν τα χυσια του ,ολο μεσα τα επερνα ...μερικες φορες δεν εβγαιναν εξω ,κ μου λεγε πως τα χωνευεις ετσι ...κ ειχαμε παντα σαν σχεδιο να χυσει μαζι μουνι κολο στομα ..ταυτοχρονα ηταν ενα σεναριο μας ...που ισως καποια στιγμη γινει ...απο τοτε παιρνομαστε σαν ζωα μπαινω σπιτι με γδυνει με πουτσωνει στον καναπε στην κουζινα ,παντου ...η εμπειρια βεβαια στην κουζινα ηταν αλλιωτικη ..με πηρε σκιφτη στο τραπεζι με εχυσε κ μετα επεσαν τα χυσια στο πατωμα ...εκαναν λιμνουλα ...την δευτερη φορα στο κρεββατι με καταγεμισε εκανε εκρηξη το καβλι του το καταλαβαμε κ οι 2...κ μονο που με ακουμπαει τρελενομαι απο καβλα δεν εχω ξανανοιωσει ετσι....με αγκαλιαζει με σφίγγει ορθια κ καβλωνω με την μια ...με τρελενει στα γλωσσοφυλα ,λιωνω ολη...ενα γαμησι γεματο παθος....εχω τρελαθει μαζι του...
ο γαμιας μου ε ? ναι ο πιο αξιος καβλιαρηςΕίπαμε άξιος!
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
...και πως γεμίσαμε κωλόπαιδα τότε;Γιατί παίρνεις αντισυλληπτικά τύπε? Δεν γνωρίζεις ότι οι άντρες όταν γαμιούνται από κώλο δεν μπορούν να κυοφορήσουν?
δεν θα το πω δημοσια την δικαιολογια ,γιατι νηματα φτιαχνουν μονο τις κυριακες ? ο καθενας οποτε του καβλωσει θα γραφειΑπορία πρώτη....τι δικαιολογία είπες στον άντρα σου ...πολύ στα γρήγορα το πέρασες αυτό ...απορία δεύτερη με 20 πόντους ψωλή σίγουρα είναι μύστης από το μπου...απορία τρίτη ...τι τα θες τα χάπια πάρε φαντα μπλέ...απορία νούμερο 4 ...Παρασκευή βράδι είναι μέχρι την Κυριακή έχουμε χρόνο ακόμα γιατί βιαστικά να φτιάξεις νήμα ....και τελευταίο....μήπως είσαι κασελακης και αυτά όλα στα έκανε ο γκόμενος
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Με το γνωστό τρόπο ass to pussy...και πως γεμίσαμε κωλόπαιδα τότε;
Παρόμοια θέματα