wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
κοιτα να δεις που οντως θα μετρανε!!!Πω ρε πουστη αυτό είναι!!! Υπολογιζουν και τα δυο επταρια. Αρα είναι 131 το αθροισμα.
κοιτα να δεις που οντως θα μετρανε!!!Πω ρε πουστη αυτό είναι!!! Υπολογιζουν και τα δυο επταρια. Αρα είναι 131 το αθροισμα.
Επταρια είναι. Τον ασο τον εχει διαφορετικο μεσα στην πραξη. Ασε τους πολλαπλασιασμούς. Να προσθεσεις τα νουμερα λεει. Αρα 131. Ειμαι βέβαιος. Πηρα τέσσερις φορες και δεν βγαζω γραμμη, φτανει. Παρτε κι εσεις.Aυτά είναι επτάρια ή άσοι ρε σύντοφε ?? Και εκεί που έχει αφαίρεση και πολλαπλασιαμό τι κάνουμε ? Τα αγνοούμε ?
Δεν καίγομαι τύπε. Κι αυτό γιατι ξερω ότι τα λεφτα τα δινουν σε 8 μηνες. Ξενερωμα δηλαδή.
Ότι τα δινουν σε οκτώ μηνες? Ειχε κερδισει η γυναικα μου καποτε και της τα βαλανε μετα από 8 μηνες.που τα λεει αυτα μαν ?
Καποιος να της βαλει μια πουτσα στο στομα ρε πουστη μου.
Καποιος να της βαλει μια πουτσα στο στομα ρε πουστη μου.
340. Μαλιστα
Υ.Γ. Εεεεεεεεεεεεεε δεν θα μας πεις πως προκυπτει? Πού πας???????????????
Α καλα. Ένα τηλεφωνακι στον εισαγγελεα χρειαζονται. Κανουν παιχνιδι και δεν λενε πώς προκυπτει η σωστη απαντηση?
Μια ιδεα ειπα, λιγο απατεωνιστικη. Αλλά την απατεωνιά τους δεν την φτανει κανενας μαλλονπαραλιγο να καψεις κοσμο συνηγορε
σαν τον Αντωνάκη έρχεται ανάπτυξη αλλα δεν λέει απο που κ πως Χαχαχα340. Μαλιστα
Υ.Γ. Εεεεεεεεεεεεεε δεν θα μας πεις πως προκυπτει? Πού πας???????????????
Ποια είναι η Στεφανια ρε τύπε? δωσε φωτο.Βρέθηκε νικητής ? Δεν είπαν πως προκύπτει ?? Αμ,γι'αυτό την έκανε η Στεφανία απ'το βραδυνό και έλεγε είμαι σε συζητήσεις...
Ποια είναι η Στεφανια ρε τύπε? δωσε φωτο.