You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιχνίδια αναγραμματισμού ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximTsigalko7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 258
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Κάθεστε μωρέ και σχολιάζετε τις γλάστρες;Σιγά τις γκόμενες...Τέσπα.Τα παιχνίδια αυτά έχουν γίνει πολλάκις στόχος καταγγελιών,ένεκα του γεγονότος ότι παραπλανούν τον κόσμο.Τώρα μας φώτισες,θα μου πείτε.Και συνεχίζω λέγοντας ότι παραπλανούν τον κόσμο ότι τάχα θα κερδίσουν ένα κάποιο ποσό αν βρούν την λέξη,αλλά δεν λένε ότι αν κάποια στιγμή απαντήσει κάποιος και βρούμε τη λέξη,μετά απο κάμποση ώρα και αναλόγως την χρέωση που ορίζουν(είτε ανα κλήση,είτε ανα κάποιο χρονικό διάστημα),θα μπούμε σε κάποια κλήρωση που θα λάβει χώρα κάποια στιγμή στο χρονικό διηνεκές και σε κάποιο μέρος στον πλανήτη Γκούφη.Με λίγα λόγια δεν θα ανακοινωθούν ποτέ νικητές,γιατί δεν θα γίνει καμία κλήρωση και όλοι θα πάρουν τα παπάρια του Άνθιμου Θεσσαλονίκης.Και φυσικά στα διάφορα τυχερά παιχνίδια είναι παράνομο να μην αναρτάς λίστα νικητών.Κάπως έτσι την έπαθε και ο πρόεδρος με τα ξυστά κάποτε...Αλλά επειδή το m. και άλλα τέτοια κωλοκάναλα ανήκουν στον Μίνωα,δεν τους αγγίζει κανείς,καθότι ο καναλάρχης θα πάρει το αίμα του πίσω και θα βγούν στην φόρα σημεία και τέρατα.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Πούλο για μερικές μέρες,μέχρι να περάσουν οι κάβλες του ΕΣΡ και των αρχών για καταγγελίες πολιτών και πρόστιμα και μετά ξανά προς την δόξα τραβούν.Και η πλάκα είναι ότι πλέον,λόγω φτώχειας,έχουν ανεβάσει και τζίρους.Ξέρεις πόσοι παίρνουν τηλέφωνα;Απο βδομάδα θα ξαναρχίσουν,πιστεύω...Κι όμως, ούτε ΑΝΤ1.. Μάλλον πούλο...
Πούλο για μερικές μέρες,μέχρι να περάσουν οι κάβλες του ΕΣΡ και των αρχών για καταγγελίες πολιτών και πρόστιμα και μετά ξανά προς την δόξα τραβούν.Και η πλάκα είναι ότι πλέον,λόγω φτώχειας,έχουν ανεβάσει και τζίρους.Ξέρεις πόσοι παίρνουν τηλέφωνα;Απο βδομάδα θα ξαναρχίσουν,πιστεύω...
Κατσε ρε μαν, χαλαρωσε. Δεν ξερουμε ακομα αν κοπηκαν, ξερεις ποτε μπορει να ξαναρχισουν; Ας κοπουν πρωτα με το καλο και βλεπουμε.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Έτσι γίνεται με δαύτα.Συνέχεια μάλιστα...Όταν μαζευτούν πολλοί καταγγέλοντες,σταματάνε για μερικές μέρες και μετά ξανά απο την αρχή...Μην αγχώνεστε...Και να κόπηκαν,θα ξανάρθουν.Κατσε ρε μαν, χαλαρωσε. Δεν ξερουμε ακομα αν κοπηκαν, ξερεις ποτε μπορει να ξαναρχισουν; Ας κοπουν πρωτα με το καλο και βλεπουμε.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Κατ' αρχήν όχι πολλά-πολλά με τα παπάρια του κολλητού μου. Είναι και ιερά, και ευλογημένα.και όλοι θα πάρουν τα παπάρια του Άνθιμου Θεσσαλονίκης.
Κατά δεύτερον:
Δεν έχω καλέσει ποτέ το τηλέφωνο των απατεώνων.
Τρίτον:
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ καταγγελία στην ΕΕΕΠ (έχω πάρει αριθμό πρωτοκόλλου κλπ) για κάποιο supergame του ΑΝΤ1 που η κοροϊδία (στη λύση) ήταν προφανής. Το κυνηγάω, περιμένω να μου απαντήσουν.
Τέταρτον:
Από τις επαφές μου με την ΕΕΕΠ κατάλαβα πως τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει ΣΩΡΕΙΑ καταγγελιών, και τις ψάχνουν (μου είπαν) όλες.
Πέμπτον:
Κάπου διάβασα πως έπεσε ένα πρόστιμο 150.000 (ή 125.000 - δε θυμάμαι ακριβώς, πάντως πάνω από 100) στον ΑΝΤ1 για "παραπλάνηση".
Έκτον:
Δεν παίζουν κάθε μέρα. Μπορεί σήμερα να έχουν ρεπό.
Έβδομον:
Μπορεί όντως να τους κόψουν, η να αυτοκοπούν. Δεν θα έχει σημασία. Η διαπλοκή θα βρει άλλο τρόπο για να τα παίρνει από τους αφελείς.
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Είσαι ωραίοςΚατ' αρχήν όχι πολλά-πολλά με τα παπάρια του κολλητού μου. Είναι και ιερά, και ευλογημένα.
Κατά δεύτερον:
Δεν έχω καλέσει ποτέ το τηλέφωνο των απατεώνων.
Τρίτον:
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ καταγγελία στην ΕΕΕΠ (έχω πάρει αριθμό πρωτοκόλλου κλπ) για κάποιο supergame του ΑΝΤ1 που η κοροϊδία (στη λύση) ήταν προφανής. Το κυνηγάω, περιμένω να μου απαντήσουν.
Τέταρτον:
Από τις επαφές μου με την ΕΕΕΠ κατάλαβα πως τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει ΣΩΡΕΙΑ καταγγελιών, και τις ψάχνουν (μου είπαν) όλες.
Πέμπτον:
Κάπου διάβασα πως έπεσε ένα πρόστιμο 150.000 (ή 125.000 - δε θυμάμαι ακριβώς, πάντως πάνω από 100) στον ΑΝΤ1 για "παραπλάνηση".
Έκτον:
Δεν παίζουν κάθε μέρα. Μπορεί σήμερα να έχουν ρεπό.
Έβδομον:
Μπορεί όντως να τους κόψουν, η να αυτοκοπούν. Δεν θα έχει σημασία. Η διαπλοκή θα βρει άλλο τρόπο για να τα παίρνει από τους αφελείς.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Αρχίδια απαγόρευση.
Ο ΑΝΤ1 βρήκε καινούριο τυράκι για να προσελκύει αφελείς. Άρχισε να επιστρατεύει γνωστούς ηθοποιούς για να τσιμπάνε τα θύματα και να τηλεφωνάνε.
Ο Βασίλης Κούκουρας είναι ο πρώτος που εγώ είδα.
www.imagebam.com/image/3fd750358542378] [/URL]
www.imagebam.com/image/d4af38358542419] [/URL]
www.imagebam.com/image/8e64ce358542478] [/URL]
Γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Κωσταντίνου και Ελένης" καθώς και από άλλες τηλεοπτικές ή θεατρικές παρουσιάσεις, προφανώς δέχτηκε να συμμετάσχει σ' αυτή την απάτη γιατί οι δουλειές των ηθοποιών δεν πάνε καλά. Προφανώς τρώει τις ώρες του στο "τηλεπαιχνίδι" έναντι αμοιβής πολύ μεγαλύτερης από αυτήν που παίρνουν τα διάφορα άγνωστα ξεκωλάκια που μέχρι τώρα εμφανιζόντουσαν, γιατί οι "μαρκετίστες" των παιχνιδιών θα έκριναν ότι η παρουσία του θα τους ανταμείψει με περισσότερα λεφτά απ' αυτά που θα του δώσουν.
Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, και καλά κάνει να τους τα παίρνει (αφού προφανώς έχει ανάγκη τα λεφτά), αλλά η παρουσία του σ' αυτές τις απάτες είναι δείγμα περί του ότι οι τύποι των καναλιών δεν αναχαιτίζονται με τίποτα.
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Όπως είχε πει ο Γεωργίου πριν 10 χρόνια σε τηλεοπτική εκπομπή μεταμεσονυκτια "Κάποτε οι Έλληνες πληρώναν το μουνί,τώρα πληρώνουν την αναμονή" για τα 090 τότε που δυστυχώς ακόμα υπάρχουν κορόιδα και εκαιτίας τους πλουτίζουν τα κωλοκάναλα
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 6.515
Τρώνε πρόστμο κάθε εβδομάδα που το ανακοινώνει το εσρ φαντάσου τι βγάζουν τα μουνιά
δεν τα πληρωνουν τυπε, λιβανιζουν ολη την βδομαδα σαμαρα-βενιζελο, βριζουν ΧΑ και ρεφαρουν :S
Επισκέπτης
Είχε γραφτεί, στις αρχές Οκτώβρη, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομοθετήσει την πλήρη απαγόρευση αυτών των παιχνιδιών υποτίθεται για την προστασία του καταναλωτή αλλά κυρίως γιατί "με την κίνηση αυτή η κυβέρνηση θέλει να διευρύνει την επιχειρηματολογία της απέναντι στην Ευρωπαική Εποτροπή, σε ότι αφορά την αναγκαιότητα ύπαρξης του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ.
Η ίδια έχει βρεθεί στη γωνία από τους κοινοτικούς σχετικά με τις άδειες που έχει χορηγήσει σε διάφορους φορείς διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών και πλέον θέλει να δείξει με τις κινήσεις της ότι το μονοπώλιο περιορίζεται σε μία αυστηρά ελεγχόμενη και ρυθμιζόμενη επιχείρηση".
Αυτά από κυβερνητικούς παράγοντες...
Με λίγα λόγια δεν τους κόφτει και τόσο για τον κοσμάκη αλλά πιο πολύ για να έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία προς την Ευρωπαική Ενωση στο ευρύτερο θέμα των τυχερών παιχνιδιών.