Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
δε βγαινει με τπτ το αποτελεσμα που εδωσαν και η γκομενα τερμα σπαστικη.
Bρέθηκε νικητής ή δεν τα πήρε κανένας ?
Ξερεις την παπαγιαννη τύπε?
Ξερεις την παπαγιαννη τύπε?
Ετσι που φωναζε παντως "θελω το νικητή ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ!" μου θυμισε την πρωην μου, που φωναζε παρομοίως "θελω σεξ ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ!"Για τσόντες κάνει πάντως σύντροφε,έτσι όπως φωνάζει και χτυπιέται
Ετσι που φωναζε παντως "θελω το νικητή ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ!" μου θυμισε την πρωην μου, που φωναζε παρομοίως "θελω σεξ ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ!"
Εννοεις ότι η πρωην μου, εκανε για τσοντες?Γι'αυτό σου λέω κάνει για τσόντες !
Εννοεις ότι η πρωην μου, εκανε για τσοντες?
Η μεγαλύτερη απάτη ειναι με το ποσά ευρώ έχει η εικόνα....έδειχνε 65,40 κ απο περιέργεια έκατσα να δώ το τέλος κ λέει ο μαλακας 143,10 που στο διάολο τα είχαν;;; Οταν έδειχνε την λύση είχε κατι κόκκινους άσχετους κύκλους σαν λύση..! Τώρα στον αντ1 η λύση λέει ειναι 340 εαν προσθέσεις ολα τα νούμερα... Οπως κ να το κανεις πάνω απο 142 δεν βγαίνει χαχαχχαχΑ απατη
Ναι οντως στα cents ειχαν διαφορες...αλλα αυτο που δειχνει τα κοκκινα κυκλακια δεν προλαβαινω να δω τι σκατα δειχνει....το ειχε δει κι εγω απο περιέργια αλλα ναι στο τελος ηταν συν 10 ευρω και κατι ... και αν εχεις δει κλεινει απευθείας η εκπομπή
Το πρασινακι γιατι το πηρες?σπαστικη η του αντ1 χθες ... ενα αλβανακι πρεπει να ήταν ... φυσικα και δεν εκατσα να δω μεχρι τελους
παντως 340 οντως δεν βγαινει εκτος αν πρεπει να προσθεσουμε και την παρουσιαστρια που ειναι "μεγαλο νουμερο" οποτε ισως βγαινειπαντως στην πραξη 7+15+7+42-16-7+3+3-(4+5) Χ 0+8
προηγουνται οι πραξεις στην παρενθεση, μετα οι πολλαπλασιασμοι κ' διαιρεσεις και τελος οι προσθετοαφαιρεσεις
αρα πρωτα κανουμε
4+5=9
μετα ο πολλ/σιασμος
9 Χ 0=0
και τελος οι προσθετοαφαιρεσεις
7+15+7+42-16-7+3+3-0+8 = ?
Δεν είναι απαραδεκτο ότι στο τελος δεν μας λενε το πώς προκυπτει?παντως 340 οντως δεν βγαινει εκτος αν πρεπει να προσθεσουμε και την παρουσιαστρια που ειναι "μεγαλο νουμερο" οποτε ισως βγαινει
Εγω παντως ειλικρινα σκέφτομαι να κανω μια μηνυτηρια αναφορα στην Εισαγγελια.
Ας μην γινει ποινικη διωξη. Ας γινει μονο προκαταρκτικη εξεταση.
Να κληθει ο υπεύθυνος και να μας πει πώς βγαινει το 340. Μονο αυτό. Και μετα να του ζητήσουμε και συγνωμη. Αν όμως δεν προκυπτει από πουθενα, να παει μεσα για απατη.
Υ.Γ. Αν καποιος από τους συντελεστες της εκπομπης παρακολουθεί μπου κομ, του συνιστω να λενε στο τελος πώς προκυπτει ο αριθμός, διαφορετικα παιζουν με τη φωτια. Εγω απλα προειδοποιησα. Ενταξει παιδακια?
Εγω παντως ειλικρινα σκέφτομαι να κανω μια μηνυτηρια αναφορα στην Εισαγγελια.
Ας μην γινει ποινικη διωξη. Ας γινει μονο προκαταρκτικη εξεταση.
Να κληθει ο υπεύθυνος και να μας πει πώς βγαινει το 340. Μονο αυτό. Και μετα να του ζητήσουμε και συγνωμη. Αν όμως δεν προκυπτει από πουθενα, να παει μεσα για απατη.
Υ.Γ. Αν καποιος από τους συντελεστες της εκπομπης παρακολουθεί μπου κομ, του συνιστω να λενε στο τελος πώς προκυπτει ο αριθμός, διαφορετικα παιζουν με τη φωτια. Εγω απλα προειδοποιησα. Ενταξει παιδακια?
Και κανενας να μην επαιρνε, παλι θα με ενοχλουσε.Εσύ τώρα γιατί κόπτεσαι, γι' αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο; Με το ζόρι τους βάζουν να πάρουν; (σου θυμίζει κάτι; )