alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις θητεύσει και στα ξυλόγλυπτα ροδακινακι??????????Ματια μου και εδω??? :o :o
πες μου οτι εγραψες κ στα ξυλόγλυπτα!!!
Εχεις θητεύσει και στα ξυλόγλυπτα ροδακινακι??????????Ματια μου και εδω??? :o :o
οχι, απλα εχω ριξει μια ματια, οπως παντου αλλωστεΕχεις θητεύσει και στα ξυλόγλυπτα ροδακινακι??????????
Στη μαλακία του ΑΝΤ1 ο αριθμός είναι το 117.
Όσο έχω παρακολουθήσει τα τηλεφωνήματα φαίνονται αυθόρμητα...παλιότερα οι αβανταδόροι έκαναν μπαμ, καθώς τους έλεγαν "πείτε μας την πρωτεύουσα της Γαλλίας" και απάνταγαν πχ. το Ρέικιαβικ, ενώ ήταν όλο οι ίδιες φωνές.Η βρωμιά που κάνει τώρα μόλις που βλέπω ο αντ1 είναι ότι μπερδεύει τους παίκτες. Λέει η ζουρλή να προσθέσουν τους αριθμούς και στην πράξη υπάρχουν και αφαιρέσεις και πολλαπλασιαμός...
Η απάντηση πρέπει να είναι 8 ρε σύντροφε..Αφού έχει και Χ 0 σημαίνει ότι η παράσταση μηδενίζεται +8 !
Η απάντηση πρέπει να είναι 8 ρε σύντροφε..Αφού έχει και Χ 0 σημαίνει ότι η παράσταση μηδενίζεται +8 !
Το τωρινο παντως εχει αποτέλεσμα 8.Αν αγνοήσεις τις πράξεις και προσθέσεις τους αριθμούς όπως τους βλέπεις απλά θα σου βγάλει άθροισμα 117. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος δεν μπορεί να κάνει σωστά τις πράξεις τόση ώρα. Βγήκε ένας και τους πέταξε μπηχτή πριν λίγο και η κάβλα που παρουσιάζει το game και που φαίνεται να κοκάρει άγρια, τα ψιλοέχασε.
Αν αγνοήσεις τις πράξεις και προσθέσεις τους αριθμούς όπως τους βλέπεις απλά θα σου βγάλει άθροισμα 117. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος δεν μπορεί να κάνει σωστά τις πράξεις τόση ώρα. Βγήκε ένας και τους πέταξε μπηχτή πριν λίγο και η κάβλα που παρουσιάζει το game και που φαίνεται να κοκάρει άγρια, τα ψιλοέχασε.
Aυτή ακριβώς είναι η πουστιά,τους λένε να προσθέσουν ενώ έχει και αφαίρεση και πολλαπλασιαμό και όλοι την πατάνε και λένε 117! Το σωστό είναι όντως 8...
Το 0 αφορά μόνο το αποτέλεσμα της παρένθεσης , όχι όλη την πράξη .
Η παρένθεση βγάζει 9 ρε σύντροφε ! ότι και να πολλαπλασιάσεις με το 0 η παράσταση μηδενίζεται... :S
Ή είναι απλως παλαβιαρα.H τύπισσα πάντως ή μιμείται την Πάνια ή όντως είναι υπό την επίρρεια ουσιών ή αλκοόλ
Το αποτέλεσμα της παρένθεσης είναι 9 το οποίο πολλ/ζεις με το 0 και κάνει 0 .
Οπότε αφαιρείς από τους προηγούμενους το μηδέν , δεν τους πολλ/ζεις με το 0 .
Καλη δεν είναι η παλαβιαρα ρε τύπε?να ζησει η Νοβα και ο Οτε τιβι , ολοι οι αλλοι να βλεπουν σκουπιδια
Μην κοροϊδεύεις το καλύτερο θρεντ του σάιτ...Ματια μου και εδω??? :o :o