pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δεν ήξερα τώρα ξέρω!Χρειαζεσαι τον Αλεξ για να ξερεις ότι μπορεις να κανεις καταγγελια στην Εισαγγελια Αθηνων?
τνχ!
;)
Δεν ήξερα τώρα ξέρω!Χρειαζεσαι τον Αλεξ για να ξερεις ότι μπορεις να κανεις καταγγελια στην Εισαγγελια Αθηνων?
Χρειαζεσαι τον Αλεξ για να ξερεις ότι μπορεις να κανεις καταγγελια στην Εισαγγελια Αθηνων?
αντ1, μεγκα, αλφα , αρτ, εξτρα μεχρι τωρα εκει εχω δει αυτες τις μερες ... με μια διαφορα ομως δεν ειναι καναλια πικολα οπως ηταν τα παλια, αρα η αδέσμευτη δικαιοσύνη δεν θα πάει στο κανάλι του μπομπολα και του κυριακου !!
Ok αφού το έγραψε το makeleio δεν είναι απάτη λοιπόν.
Καλά κανένας μαλάκας δεν μπορεί να βρει την λέξη!
Tηλεπαιχνίδια – απάτη! Δείτε και φρίξτε πώς κοροϊδεύουν τον κοσμάκη αρπάζοντάς του χιλιάδες ευρώ χωρίς να δίνουν δεκάρα!
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/07/tilepexnidi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Eίναι φανερό πλέον πως ο Χίος κλέβει όλα τα θέματα απο το μπου.Το έχω παρατηρήσει ,μόλις πούμε κάτι εδώ..τσουουπ το αρπάζει στα καπάκια.
φαινεται πως συνυπολογιζουν και τα κοτσανια των μηλων ως ασσουςτο αθροισμα πως βγαινει ρε παιδια ... βγαζουν κατι αθροίσματα τρελα ή μάλλον μούφες γι αυτο και χαιρετάνε γρήγορα στο τελος
Τι πως βγαίνει ρε μικρέ...αυτοί που μιλάνε είναι δικοί τους και παίρνουν τα ζώα τηλ,περιμένοντας να βγουν... :Sτο αθροισμα πως βγαινει ρε παιδια ... βγαζουν κατι αθροίσματα τρελα ή μάλλον μούφες γι αυτο και χαιρετάνε γρήγορα στο τελος
Τύπε, δεν λεει κανενας ότι η διοργανωση δεν είναι νομιμη.Λέτε όλοι μαλακίες γιατί όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν πλέον πάρει κανονικότατη άδεια και από το ΕΣΡ και από την ανάλογη επιτροπή παιγνίων και διοργανώνονται συνήθως απο το εξωτερικό και από ξένες εταιρείες. Τα περί απάτης και οι φυλακίσεις είχαν γίνει προ δεκαετίας...
Ματια μου και εδω??? :o :oΤύπε, δεν λεει κανενας ότι η διοργανωση δεν είναι νομιμη.
Όταν όμως βλέπεις και παιρνει τηλεφωνο ο αβανταδόρος και δεν μπορει να βρει την πιο απλη λεξη, τι άλλη αποδειξη θελουμε ότι η συμμετοχη είναι "πειραγμενη"? εκει είναι το πρόβλημα.