Good_looking27
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν τα καταφέρνω
Ούτε εγώ…Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν τα καταφέρνω
Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν τα καταφέρνω
Ούτε εγώ…Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν τα καταφέρνω
Μας χτυπάνε τα κυκλώματαΟύτε εγώ…
Έχω κάνει στο Instagram μία ομάδα/συνομιλία. Όποιος θέλει μου στέλνει,τον βάζω και αναρτει ότι θέλει κ περί gymViber κλειστό group, με κωδικό/QR code καλύτερα
Βαλε μεΈχω κάνει στο Instagram μία ομάδα/συνομιλία. Όποιος θέλει μου στέλνει,τον βάζω και αναρτει ότι θέλει κ περί gym
Θέλω αλλά δεν μπορω να σου στείλω μνμΈχω κάνει στο Instagram μία ομάδα/συνομιλία. Όποιος θέλει μου στέλνει,τον βάζω και αναρτει ότι θέλει κ περί gym
Πάντως το ότι είσαι σε gay thread…....ρε σεις χαλαρωστε και λιγο!!!! Δεν τολμαμε να παμε σε κανα γυμναστηριο, σαουνα, παραλια γυμνιστων μην ορμηξει κανενας σας και μας αρπαξει τον (μ)πουτσο!!!!
Να ξερετε παντως, αυτος ειναι ο λογος για το κραξιμο κ το μπουλινγκ που τρωτε! Γουσταρετε, μαγκια σας κ δικαιωμα σας, αλλα καντε την γνωριμια κοσμια και αμεσως μετα πατε στο σπιτι σας ή στο κοντινοτερο ξενοδοχεια και γαμηστε τα ολα!
Μπορεί να μπορεσα.Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα αλλά δεν τα καταφέρνω
Και εγώ θέλω, αλλά ούτε εγώ μπορώ να στείλω μήνυμα (ακόμα). Το ig μου είναι ίδιο με το όνομα εδώΈχω κάνει στο Instagram μία ομάδα/συνομιλία. Όποιος θέλει μου στέλνει,τον βάζω και αναρτει ότι θέλει κ περί gym
Βάλε με @kal_d83Έχω κάνει στο Instagram μία ομάδα/συνομιλία. Όποιος θέλει μου στέλνει,τον βάζω και αναρτει ότι θέλει κ περί gym
ε άμα πιπώνεις κιόλας μην ανησυχείς, εσύ δεν είσαι πούστης.τα γυμναστήρια γεμάτα από πουατρακια, συχνάζουν στα αποδυτήρια για να χαζεύουν τους ψωλαραδες . Μου έχει τύχει λάιτ παιχνιδάκι, έχω πιπωσει κ α ι πουστρακι στην σάουνα . Τα περισσότερα φοβούνται να το δείξουν .
Στείλε φίλε μήνυμα να τα πούμεΣτα bodyfit στη θεσσαλονίκη ξέρει κάποιος αν γίνεται τίποτα δεν έχει αναφερθεί καθόλου από ότι έψαξα.
Ξέρω ότι έχουν υψηλές συνδρομές αλλά σε κάτι δοκιμαστικά που έκανα είδα αρκετά και πολλούς που ψάχνονταν στα αποδυτήρια.
Πολύ γυμνό, και από τα ντουλάπια προς τα ντούζ και το αντίθετο.
Όποιος ξέρει ας γράψει, είναι και το gymnasium και το alterlife που σε αυτά δεν ξέρω τι γίνεται κάποιοι εδώ μέσα όμως σίγουρα θα ξέρουν
Όχι τύπε,θα κοιμομαστεθα πάει αύριο το πρωί κανείς στα yava κατεχακης;
κρίμα. πάντως κατά τις 10 θα πάωΌχι τύπε,θα κοιμομαστε