Ναι παίζει μάτι φουλ στου Αγ Δημητρίου και στης Καλλιθέας μου έχει τύχει. Αγ Δημ έχω τραβήξει κ μαλακία 2-3 φορέςΣτου Αγ. Δημητρίου δεν έχει ανοίξει ακόμα η σάουνα, όμως παίζει μάτι στα αποδυτήρια και στον χώρο με τις ντουζιέρες. Και πίπες μπορεί να παίξουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 491
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι ωρες ;Ναι παίζει μάτι φουλ στου Αγ Δημητρίου και στης Καλλιθέας μου έχει τύχει. Αγ Δημ έχω τραβήξει κ μαλακία 2-3 φορές
Αγ Δημ πίπα 4 φορέςΝαι παίζει μάτι φουλ στου Αγ Δημητρίου και στης Καλλιθέας μου έχει τύχει. Αγ Δημ έχω τραβήξει κ μαλακία 2-3 φορές
dragon2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
2 γκέι το shower.flv
gr.xhamster.com
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.266
- Πόντοι
- 11.146
...ρε σεις χαλαρωστε και λιγο!!!! Δεν τολμαμε να παμε σε κανα γυμναστηριο, σαουνα, παραλια γυμνιστων μην ορμηξει κανενας σας και μας αρπαξει τον (μ)πουτσο!!!!
Να ξερετε παντως, αυτος ειναι ο λογος για το κραξιμο κ το μπουλινγκ που τρωτε! Γουσταρετε, μαγκια σας κ δικαιωμα σας, αλλα καντε την γνωριμια κοσμια και αμεσως μετα πατε στο σπιτι σας ή στο κοντινοτερο ξενοδοχεια και γαμηστε τα ολα!
Να ξερετε παντως, αυτος ειναι ο λογος για το κραξιμο κ το μπουλινγκ που τρωτε! Γουσταρετε, μαγκια σας κ δικαιωμα σας, αλλα καντε την γνωριμια κοσμια και αμεσως μετα πατε στο σπιτι σας ή στο κοντινοτερο ξενοδοχεια και γαμηστε τα ολα!
Δεν νομίζω ότι θα αρπάξει κανείς τον πούτσο κάποιου, αν δεν του τον δώσει. Στο ότι δεν είναι κόσμια συμπεριφορά, δεν μπορώ να διαφωνήσω, για να λέμε την αλήθεια κιόλας....ρε σεις χαλαρωστε και λιγο!!!! Δεν τολμαμε να παμε σε κανα γυμναστηριο, σαουνα, παραλια γυμνιστων μην ορμηξει κανενας σας και μας αρπαξει τον (μ)πουτσο!!!!
Και εγώ την ίδια απορία έχω.Άσχετο αλλά σχετικό με σάουνες των γυμναστηρίων: Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τις ανοίγουν; Για ποιό λόγο θα μου πει κανείς;
bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Προφανώς για λόγους οικονομίας, μια και έχει τεράστιο κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Καίει πάρα πολύ ρεύμαΆσχετο αλλά σχετικό με σάουνες των γυμναστηρίων: Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τις ανοίγουν; Για ποιό λόγο θα μου πει κανείς;
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.296
- Πόντοι
- 441
Φτιάξε ομάδα και ανέβασε λινκ απλά πράγματαΠατάτε like κλπ αλλά δεν στέλνετε. Χαχαχαχα
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.296
- Πόντοι
- 441
Στείλε πρόσκληση @mairetheodorosΦτιάξε ομάδα και ανέβασε λινκ απλά πράγματα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τύπισσα ψάχνετε παρέα για αταξίες σε σάουνα??Στείλε πρόσκληση @mairetheodoros
Nikospap28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ομάδα μόνο άντρες ή και με γυναίκες;Πατάτε like κλπ αλλά δεν στέλνετε. Χαχαχαχα
Άντρες. Αν θέλει κάποιος να προσθέσει γυναίκα θα ήταν πολύ ευχάριστοΟμάδα μόνο άντρες ή και με γυναίκες;
Nikospap28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Τις έχουμε όλες τις άλλες μέρες αυτές. Δεν χρειάζεταιΆντρες. Αν θέλει κάποιος να προσθέσει γυναίκα θα ήταν πολύ ευχάριστο
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Viber κλειστό group, με κωδικό/QR code καλύτεραΣκέφτομαι να κάνω μια ομάδα στο Instagram για τους υποστηρικτές των ντουζ για τα yava κατεχακης. Να στέλνουμε ότι θέλουμε ή να λέμε και τι ώρες θα πάμε κλπ κλπ, εννοείται και με φεικ προφιλς για τυχόν ντροπες. Ενδιαφέρεται κανείς?
Nikospap28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Κι αυτό καλή ιδέα είναι. Κι εγώ μέσα είμαι.Viber κλειστό group, με κωδικό/QR code καλύτερα
cdBIANCA
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2019
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Κάνε την ομάδα και προσκάλεσε με. @biancacdcdΣκέφτομαι να κάνω μια ομάδα στο Instagram για τους υποστηρικτές των ντουζ για τα yava κατεχακης. Να στέλνουμε ότι θέλουμε ή να λέμε και τι ώρες θα πάμε κλπ κλπ, εννοείται και με φεικ προφιλς για τυχόν ντροπες. Ενδιαφέρεται κανείς?
Θα φροντίσω να γεμίσουμε κόσμο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K