Νέα

Παιχνίδι σε αποδυτήρια και σάουνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 491
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jrk1010

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Στου Αγ. Δημητρίου δεν έχει ανοίξει ακόμα η σάουνα, όμως παίζει μάτι στα αποδυτήρια και στον χώρο με τις ντουζιέρες. Και πίπες μπορεί να παίξουν
Ναι παίζει μάτι φουλ στου Αγ Δημητρίου και στης Καλλιθέας μου έχει τύχει. Αγ Δημ έχω τραβήξει κ μαλακία 2-3 φορές

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.266
Πόντοι
11.146
...ρε σεις χαλαρωστε και λιγο!!!! :angry: Δεν τολμαμε να παμε σε κανα γυμναστηριο, σαουνα, παραλια γυμνιστων μην ορμηξει κανενας σας και μας αρπαξει τον (μ)πουτσο!!!!
Να ξερετε παντως, αυτος ειναι ο λογος για το κραξιμο κ το μπουλινγκ που τρωτε! Γουσταρετε, μαγκια σας κ δικαιωμα σας, αλλα καντε την γνωριμια κοσμια και αμεσως μετα πατε στο σπιτι σας ή στο κοντινοτερο ξενοδοχεια και γαμηστε τα ολα!
:hi:

Arqes

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
98
Πόντοι
0
...ρε σεις χαλαρωστε και λιγο!!!! :angry: Δεν τολμαμε να παμε σε κανα γυμναστηριο, σαουνα, παραλια γυμνιστων μην ορμηξει κανενας σας και μας αρπαξει τον (μ)πουτσο!!!!
Να ξερετε παντως, αυτος ειναι ο λογος για το κραξιμο κ το μπουλινγκ που τρωτε! Γουσταρετε, μαγκια σας κ δικαιωμα σας, αλλα καντε την γνωριμια κοσμια και αμεσως μετα πατε στο σπιτι σας ή στο κοντινοτερο ξενοδοχεια και γαμηστε τα ολα!
:hi:
Δεν νομίζω ότι θα αρπάξει κανείς τον πούτσο κάποιου, αν δεν του τον δώσει. Στο ότι δεν είναι κόσμια συμπεριφορά, δεν μπορώ να διαφωνήσω, για να λέμε την αλήθεια κιόλας.

bourdelakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
141
Πόντοι
0
Άσχετο αλλά σχετικό με σάουνες των γυμναστηρίων: Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τις ανοίγουν; Για ποιό λόγο θα μου πει κανείς;
Προφανώς για λόγους οικονομίας, μια και έχει τεράστιο κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Καίει πάρα πολύ ρεύμα

banofi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
154
Πόντοι
1
Σκέφτομαι να κάνω μια ομάδα στο Instagram για τους υποστηρικτές των ντουζ για τα yava κατεχακης. Να στέλνουμε ότι θέλουμε ή να λέμε και τι ώρες θα πάμε κλπ κλπ, εννοείται και με φεικ προφιλς για τυχόν ντροπες. Ενδιαφέρεται κανείς?

banofi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
154
Πόντοι
1
Πατάτε like κλπ αλλά δεν στέλνετε. Χαχαχαχα :grin:

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456
Σκέφτομαι να κάνω μια ομάδα στο Instagram για τους υποστηρικτές των ντουζ για τα yava κατεχακης. Να στέλνουμε ότι θέλουμε ή να λέμε και τι ώρες θα πάμε κλπ κλπ, εννοείται και με φεικ προφιλς για τυχόν ντροπες. Ενδιαφέρεται κανείς?
Viber κλειστό group, με κωδικό/QR code καλύτερα

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Κάνε την ομάδα και προσκάλεσε με. @biancacdcd

Θα φροντίσω να γεμίσουμε κόσμο! :wink:

• Like
Αντιδράσεις: banofi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom