bourdelakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Ποιο γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη έχει σάουνα;
To Club Olympus
Ποιο γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη έχει σάουνα;
Kανενα Yava δεν έχει σάουνα και κανένα Yava δεν πρόκειται να προσφερει την υπηρεσία της σάουνας για τον επόμενο χρόνο.Καλησπερα, γνωριζετε αν τα yava εχουν σαουνα;
Καλησπερα, γνωριζετε αν τα yava εχουν σαουνα;
Kανενα Yava δεν έχει σάουνα και κανένα Yava δεν πρόκειται να προσφερει την υπηρεσία της σάουνας για τον επόμενο χρόνο.
Ισχύει. Γινόταν ωραία σκηνικά. Ακόμα βέβαια παίζει αρκετό μάτι, ειδικα Αγ Δημητρίου και ΚαλλιθέαςΣωστά. Νομίζω τα μόνα γυμναστήρια με σάουνα είναι η αλυσίδα Holmes (Μαρούσι Κέντρο Γλυφάδα).
Κρίμα πάντως να έχουν κλείσει όλες οι σάουνες παντού. Γινόταν καλό παιχνίδι και με πολύ ωραία αυθεντικά αρσενικά που μετα την καύλα της γυμναστικής ήθελαν να αδειάσουν
Λογικό,αλλά είναι κάπως μακριά αυτά από εμένα δυστυχώςΙσχύει. Γινόταν ωραία σκηνικά. Ακόμα βέβαια παίζει αρκετό μάτι, ειδικα Αγ Δημητρίου και Καλλιθέας
Ναι εγωΠηγαίνει κανείς στα yava κατεχακης?
Τι ώρες πας? Έχεις δει τπτ να γίνεται?Ναι εγω
Δεν έχω πάει πολλές φορές,αλλά πηγαίνω ώρες αιχμής οπότε δεν...τώρα κάνα πολύ πρωί ή αργά το βράδυ ίσως να γίνεται κατιΤι ώρες πας? Έχεις δει τπτ να γίνεται?
Ίσως επειδή είναι νέος ο λογαριασμός σου.Δεν με αφήνει να σου στείλω μνμ
Για αρσεις θανατου τυπε;Ίσως επειδή είναι νέος ο λογαριασμός σου.
Θες να πάμε κάνα πρωί gym?
Εσυ τι ωρες πας ; Εγω απογευματινές μετα 6-8 μπορει να σε ειδα καμια μεραΊσως επειδή είναι νέος ο λογαριασμός σου.
Θες να πάμε κάνα πρωί gym?