Νέα

Πάγκαλος για την πορνεία στο κέντρο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ηθικό δίδαγμα :

Στα bourdela , εκτός των άλλων έχει και πολύ γέλιο !

Γι΄αυτο δεν πρέπει να σταμάτήσουν να υπάρχουν !

Τώρα να πληρώνουν και κανένα φόρο (που και που), ...κι αυτό πρέπει !  :grin:

Καληνύχτα παίδες Ελλήνων ! Ες αύριον τα πιό σπουδαία !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ηθικό δίδαγμα :

Στα bourdela , εκτός των άλλων έχει και πολύ γέλιο !

Γι΄αυτο δεν πρέπει να σταμάτήσουν να υπάρχουν !

Τώρα να πληρώνουν και κανένα φόρο (που και που), ...κι αυτό πρέπει !  :grin:

Καληνύχτα παίδες Ελλήνων ! Ες αύριον τα πιό σπουδαία !
αδελφε τσιμπουκιε ευχαριστουμε πολυ για τα υπεροχα ποιηματακια σου.να σαι καλα.

Επισκέπτης
Τώρα μου έκανες τα μούτρα κρέας!
Δεν νομίζω κάποιος να "τα χώνει" τόσο άγρια στους γιατρούς όσο εγώ.

Στο προκείμενο. Άλλο μια κάποια φοροδιαφυγή (είπαμε εξ άλλου πως εδώ είναι Ελλάδα), άλλο δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ!
Δεν το βλέπω λογικό, ας πούμε εγώ να πληρώνω πενταψήφιο Φ.Ε. ετησίως και μια πουτάνα με τις ίδιες ή και περισσότερες ετήσιες αποδοχές, να μην έχει καν Α.Φ.Μ.!!

ο μέσος πολίτης όμως άλλη συμπεριφορά και κοινωνική συνείδηση αναμένει από τους ιατρούς και άλλη από τις πουτάνες...εκτός αν ιατροί και πουτάνες κοινωνικά είναι το ίδιο πράγμα :rolleyes: :birdman: :2funny: δώστε λοιπόν το καλό παράδειγμα οι ιατροί και θα ακολουθήσουν και οι πουτάνες :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κανονικά και μόνο για αυτό το πως μπορεί να είμαι 25 θα έπρεπε σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης να μην σε αμφισβητήσω ποτέ ξανά. :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμένα γιατί κανένας πούστης δεν λέει ότι είμαι 25 ?????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τύπε δε ξέρω τι λες εσύ αλλά αυτός ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κλπ κλπ , -την ώρα που οι συνομίληκοι του προσπαθούν να επιβιώσουν μετά το κόψιμο της σύνταξης τους - καλοπερνά με μιά γυναίκα 30 χρόνια μικρότερη του και σίγουρα  διάφορες ψωλίτσες να τον περιτριγυρίζουν λόγω της εξουσίας του.
Και σα να μη φτάνει αυτό,επειδή ο πουστόγερας έχει αν μη τι άλλο για τη πάρτη του εξασφαλισμένο τουλάχιστον το γλείψιμο, θέλει να κόψει απ όλους τους υπόλοιπους -που κακώς ακόμα τους σηκώνεται- το αθώο γαμησάκι.
Μιλάμε για γαμημένους αριστερούς  τύραννους όχι αστεία...

από που και ως που ο Πάγκαλος αγωνιστής του Πολυτεχνείου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

στο Παρίσι ήταν ο χοντρός επί χούντας... αγωνιστής του κανα-πέος και αυτός..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α, εδώ είσαι tramountana;

Δεν σε είδα στο δίπλα και λέω "ΠΑΕΙ, ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α, εδώ είσαι tramountana;

Δεν σε είδα στο δίπλα και λέω "ΠΑΕΙ, ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ"

κάτσε ρε ακόμη δεν ξύπνησα... κατέβηκα κατά τις 9.30 αλλά με το που βγήκα από το μετρό είχε πολύ πήξιμο στην πλατεία και δεν είχε μέρος ούτε να πατήσεις.. κατέβηκα και άραξα κανένα εικοσάλεπτο μπροστά από το έβερεστ καβαλητός σε ένα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ κοβωντας κίνηση και μετρώντας τις καταναλώσεις μπύρας στα περίπτερα.. τυχαία σκάει μύτη ένας φίλος, θαμώνας και αυτός του ΛΩΡΑ και κατηφορίσαμε προς το Galaxy στην Ομήρου.. καθήσαμε μέχρι τις 11.30 και μετά σκάσαμε μύτη στο Cotton Club (στην πλατεία της παλιάς βουλής μέσα στον κήπο που βρίσκεται το παλιό εστιατόριο.. αποτέλεσμα επιστροφή στο σπίτι 2.15 σε κατάσταση ευθυμίας...

νυστάζω γαμώτο..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κάτσε ρε ακόμη δεν ξύπνησα... κατέβηκα κατά τις 9.30 αλλά με το που βγήκα από το μετρό είχε πολύ πήξιμο στην πλατεία και δεν είχε μέρος ούτε να πατήσεις.. κατέβηκα και άραξα κανένα εικοσάλεπτο μπροστά από το έβερεστ καβαλητός σε ένα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ κοβωντας κίνηση και μετρώντας τις καταναλώσεις μπύρας στα περίπτερα.. τυχαία σκάει μύτη ένας φίλος, θαμώνας και αυτός του ΛΩΡΑ και κατηφορίσαμε προς το Galaxy στην Ομήρου.. καθήσαμε μέχρι τις 11.30 και μετά σκάσαμε μύτη στο Cotton Club (στην πλατεία της παλιάς βουλής μέσα στον κήπο που βρίσκεται το παλιό εστιατόριο.. αποτέλεσμα επιστροφή στο σπίτι 2.15 σε κατάσταση ευθυμίας...

νυστάζω γαμώτο..

Κούμπωσε καφεΐνη να ισιώσεις!

Εγώ νόμιζα θα πήγαινες στο gaba με το χαρτι που είχες εκτυπώσει και αυτός θα σου έδινε αντάλλαγμα τσίπουρο.  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κούμπωσε καφεΐνη να ισιώσεις!

Εγώ νόμιζα θα πήγαινες στο gaba με το χαρτι που είχες εκτυπώσει και αυτός θα σου έδινε αντάλλαγμα τσίπουρο.  :think:

το είχα μαζί μου.. έμπλεξα με τον κατεστραμένο ρε γαμώτο.. όχι δηλαδή ότι δεν τα ήθελα και γώ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το είχα μαζί μου.. έμπλεξα με τον κατεστραμένο ρε γαμώτο.. όχι δηλαδή ότι δεν τα ήθελα και γώ...

Στο Cotton Club είναι για ποτό μονο φαντάζομαι, ε;

Είχε τίποτε της προκοπής;  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο Cotton Club είναι για ποτό μονο φαντάζομαι, ε;

Είχε τίποτε της προκοπής;  ;)

το Galaxy είναι μόνο για ποτό... το Cotton Club είναι για άλλες καταστάσεις αλλά χτές λόγω καθημερινής και λόγω αγανακτισμένων δεν είχε τίποτις παιχνιδιάρικο.. λίγα άτομα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ο μέσος πολίτης όμως άλλη συμπεριφορά και κοινωνική συνείδηση αναμένει από τους ιατρούς και άλλη από τις πουτάνες...εκτός αν ιατροί και πουτάνες κοινωνικά είναι το ίδιο πράγμα :rolleyes: :birdman: :2funny: δώστε λοιπόν το καλό παράδειγμα οι ιατροί και θα ακολουθήσουν και οι πουτάνες :sunglasses:

Νομίζω πως μιλάμε διαφορετική γλώσσα.
Για να βοηθήσω την σκέψη σου να δεχθώ πως υπάρχουν γιατροί πιο ανέντιμοι από τις πουτάνες! Στο κάτω κάτω στην πουτάνα πας γιατί το θέλεις, ενώ στον γιατρό γιατί έχεις κάποιο, σοβαρό ίσως, πρόβλημα υγείας. Και άλλλο πράγμα είναι φυσικά να πας στην πουτάνα και να μην δεχθεί CIM ή extraball, όπως είχε συμφωνήσει και άλλο να πας στο γιατρό και να σου πει πως χρειάζεσαι μια επέμβαση που δεν την χρειάζεσαι πραγματικά, απλά για να σου τα πάρει. Αυτός ο γιατρός είναι η πιο φτηνή και ανέντιμη "πουτάνα".

ΑΛΛΑ, ακόμα και αυτός ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να πληρώνει κάποιους (συχνά αρκετά υψηλούς) φόρους διότι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να κόβει αποδείξεις (ίσως όχι όλες) και υφίσταται ελέγχους.
Οι πουτάνες πως στο καλό να πληρώσουν (ακόμα και να το θέλουν), αφού δεν αναγνωρίζεται καν το επάγγελμά τους, τουλάχιστον με την αρκετά συνήθη μορφή του σήμερα, την βίζιτα.

Παλιότερα ήξερα μια διάσημη Ελληνίδα βίζιτα, την Νότα (κάποιοι θα την θυμούνται). Η Νότα λοιπόν είχε σε διάστημα μικρότερο της 10ετίας μαζέψει πάνω από 1.000.000 ευρώ (κατά δήλωσίν της) και δεν είχε τί να τα κάνει! Ούτε στην τράπεζα δεν μπορούσε να τα βάλει.
Μου είχε πει πως θα προτιμούσε να είχε πληρώσει κάποιους φόρους, για να έχει τα χρήματα νόμιμα, αρκεί να υπήρχε μια "διακριτικότητα" από της φορολογικές αρχές, ως προς τον χαρακτηρισμό του επαγγελματός της (μην έγραφε π.χ. "ιερόδουλος" το εκκαθαριστικό που θα της έστελναν στο σπίτι της!) και να υπήρχε η σιγουριά της εχεμύθειας όταν έβγαζε άδεια ιεροδούλου και η δυνατότητα του άμεσου "αποχαρακτηρισμού" της με την λήξη της άσκησης του "επαγγέλματός" της.
Πόσο δύσκολα ήταν αυτά που ζητούσε; Και γιατί να μην είχε εισπράξει κάποιους φόρους το Ελληνικό Δημόσιο, παρά να της πάρουν ένα μεγάλο ποσοστό αεριτζήδες χρηματιστές, για να της δώσουν ψεύτικες βεβαιώσεις πως είχε κέρδη, από "παιχνίδια" στο χρηματηστήριο, για να "νομιμοποιήσει" τα λεφτά της.
Αυτά λέω! Τίποτα περισσότερο...    

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εμενα η πορνεια μου θυμιζει τη φυσιολογικη χλωριδα του εντερου ενος οργανισμου (μικροβια που φυσιολογικα υπαρχουν εκει) , και πρεπει να ειναι σε μια ισορροπια οσον αφορα τον αριθμο τους για να μην δημιουργουν προβληματα.
Αν ειναι σε φυσιολογικο αριθμο και ελεγχομενο δεν χρειαζεται να δωσεις αντιοβιοτικα για να τα εξαφανισεις ισα ισα ειναι δεικτης υγειας.
Αν παλι ειναι μεγαλος ο αριθμος τους και διασπειρονται ανεξελεγκτα αυτο ειναι δεικτης παθολογιας του οργανισμου , οποτε πρεπει να αντιμετωπιστει η υποκειμενη παθολογια.

Συμπερασματικα , το υγιες ειναι να υπαρχει πορνεια αλλα με μετρο και με ελεγχο
αλλα οι ακραιες μορφες, της εξαλειψης και της επεκτασης της ειναι παθολογικες.

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία να δεχθεί την ποινικοποίηση για τον πελάτη;"

ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Και σήμερα υπάρχει ποινικοποίηση, για τη φοροδιαφυγή. Συναλλαγή χωρίς απόδειξη. Άσε που υπάρχει και το χειρότερο σενάριο... Να μπλέξουν τον πελάτη ως προαγωγό.
Δεν έχει σημασία αν δε θα μπορούν να τα στηρίξουν πουθενά. Σημασία έχει ότι θα τρέχεις, θα είσαι μόνιμα συνήθης ύποπτος και πού ξέρεις... μπορεί να τύχει και Παρασκευή βράδυ. Θυμίζω ότι οι διαδικασίες είναι αυτόφορες.
Χώρια που θα σφαχτείς και με την οικογένειά σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Άσε που υπάρχει και το χειρότερο σενάριο... Να μπλέξουν τον πελάτη ως προαγωγό.
Δεν έχει σημασία αν δε θα μπορούν να τα στηρίξουν πουθενά. Σημασία έχει ότι θα τρέχεις, θα είσαι μόνιμα συνήθης ύποπτος και πού ξέρεις... μπορεί να τύχει και Παρασκευή βράδυ. Θυμίζω ότι οι διαδικασίες είναι αυτόφορες.
Χώρια που θα σφαχτείς και με την οικογένειά σου.

διαβαζεις Καφκα μου φαινεται

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Δεν το βλέπω λογικό, ας πούμε εγώ να πληρώνω πενταψήφιο Φ.Ε. ετησίως και μια πουτάνα με τις ίδιες ή και περισσότερες ετήσιες αποδοχές, να μην έχει καν Α.Φ.Μ.!!
τι να το κάνουμε το ΑΦΜ;  :think:
ωραίο σώμα και καλό service να'χει...  :tooth: :tooth: :tooth:

διαβαζεις Καφκα μου φαινεται
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom