σίλβερ εσυ μη κρυβεσαι!ξερω οτι κατα βαθος είσαι και συνδεσμιτης της θυρας 7
Μόλις τώρα ήδα το post σου, και ανατρίχιασα!!! : Γάβρος δε γίνομαι ούτε στην εκατοστή μου μετεμψύχωση! Τριφύλλι σ'ετούτη τη ζωή και σ' όποια άλλη με στείλουνε!! 8) 8) 8)
σίλβερ εσυ μη κρυβεσαι!ξερω οτι κατα βαθος είσαι και συνδεσμιτης της θυρας 7
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaΜε μπέρδεψε αυτό το thread .... ???
Αν κατάλαβα καλά γαμιούνται οι τραπεζικοί της Ουκρανίας επί χρήμασι στο γήπεδο
Ευχαριστω πολυ Προστο παρων δεν εχω καθολου πληροφοριες αλλα στο μελλον να ειστε σιγουροι πως οτι μαθω θα το ποσταρω εδω
Επισης οτι ερωτησεις εχετε για την Ουκρανια ευχαριστως να σας βοηθησω
χαθικε αυτοσ ο χρισοσ πορνομεταναστισ γαμοτο(((((Ευχαριστω πολυ Προστο παρων δεν εχω καθολου πληροφοριες αλλα στο μελλον να ειστε σιγουροι πως οτι μαθω θα το ποσταρω εδω
Επισης οτι ερωτησεις εχετε για την Ουκρανια ευχαριστως να σας βοηθησω
Στη Μεταλουργκ παιζει ενας ΕλληνοκυπριοςΖω στο Donetsk αρκετα χρονια, ρωτηστε με οτι θελετε.
upd: Αν μενουν και αλλοι Ελληνες εδω περα πειτε να παμε καμια βολτα, να βρουμε και γκομενες παρεα.
Φιλε τι μισθους εχουν εκει? ενα διαμερισμα ποσο κοστιζει? και γενικα ειναι επικινδυνα τα πραματα ή εχουν ηρεμησει γιατι εχουν ακουστει πολλα παλιοτερα.Ζω στο Donetsk αρκετα χρονια, ρωτηστε με οτι θελετε.
upd: Αν μενουν και αλλοι Ελληνες εδω περα πειτε να παμε καμια βολτα, να βρουμε και γκομενες παρεα.
Στο χαρκοβο εχεις παει τι λεει καλυτερο απο ντονετσκ ποια η διαφορα τους σαν πολεις.Απο γυναικες που ειναι καλυτερα στο χαρκοβο ή ντονετσκ?Φιλε τι μισθους εχουν εκει? ενα διαμερισμα ποσο κοστιζει? και γενικα ειναι επικινδυνα τα πραματα ή εχουν ηρεμησει γιατι εχουν ακουστει πολλα παλιοτερα.
Στη Μεταλουργκ παιζει ενας Ελληνοκυπριος
συχναζει στο μπαρακι του Ραμαντα (σεβτσενκο μπουλεβαρντ 20)
Ο μεσος μισθος ειναι 300ευρω αυτην την στιγμη. Τωρα νοικιαζω με εναν φιλο ενα καλουτσικο διαμερισμα στο κεντρο και βγαινει 150euro απο τον καθενα. Βεβαια βγαζουμε και οι 2 πανω απο τον μεσο μισθο. Στα περιχωρα ναι ειναι λιγακι επικυνδυνα, αλλα κεντρο και γυρο περιοχες ειναι μια χαρα.Φιλε τι μισθους εχουν εκει? ενα διαμερισμα ποσο κοστιζει? και γενικα ειναι επικινδυνα τα πραματα ή εχουν ηρεμησει γιατι εχουν ακουστει πολλα παλιοτερα.