Νέα

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lexritis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μαγαζί και βερεσέδια δεν πάνε μαζί.
Φίλος προ 4ετίας το έκλεισε από τα βερεσέδια και πήγε μετανάστης Ολλανδία. Ακόμα έρχεται και ψάχνει τους πιστολέρο.
Η συμβουλή μου ήταν καθώς τα ποσά είναι κάποιες χιλιάδες γιούργια να βρεί 2 άσβερκους όπως είπε και κάποιος συναγωνιστής πιο πάνω και να τους στείλει να μαζέψουν τα βερεσέδια με ποσοστό.
Εγω ειμαι υπαλληλος και δεν αντιμετωπιζω τετοια θεματα. Ο αδερφος μου ομως που εχει εταιρεια απολυμανσεων, του χρωστανε 9.000 ευρω βερεσεδια. Τον ρωτησα αν εχει βαλει δικηγορο μπας και πιεσει καταστασεις αλλα δεν εχει κανει τιποτα. Υποτιθεται οτι ο καθε κακοπληρωτης λεει, εχεις να λαβαινεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυποι χρωσταω κανα δεκαχιλιαρο απο δανεικα :- :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πριν χρονια με πηρε ξαφνικα στο τηλεφωνο φιλος και παλιος συμμαθητης του αδερφου μου. Τον γνωριζα κι εγω αλλα παντα μιλαγε με τον αδερφο μου, οχι με μενα. Μου ζητησε ταραγμενος επειδη του συνεβη κατι σοβαρο, 2000 ευρω δανεικα. Του τα εδωσα χωρις χρονοτριβες μια και ηταν αναγκη και με διαβεβαιωσε οτι εντος ολιγων μηνων θα τα επεστρεφε. Ο αδερφος μου οταν το εμαθε, μου ειπε οτι επρεπε να τον ρωτησω πρωτα καθως εχει φεσωσει ολη τη γειτονια με δανεικα και αγυριστα. Μετα απο πολλες ενοχλησεις τα πηρα πισω μετα απο δυο χρονια. Τα τελευταια μου τα εδωσε σε μελι απο το χωριο. Δεν εχω παραπονο, ευχαριστημενος ειμαι. Στους αλλους εμαθα οτι δεν εδωσε τιποτα, κανονι. Ισως λογω του αδερφου μου μου τα επεστρεψε, εστω και με χιλια ζορια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Είναι κανόνας: αν θέλεις να ξεκόψεις χωρίς δράματα, δανείζεις.

Φιλίες, συγγένειες τα πάντα όλα, γαμιούνται.

Τόσο απλό...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε μύρισες ¨τσίκνα από γουρουνόπουλο¨ και μπήκες;  :S :S :S
τυπε ενω ξεκινησε δυναμικα το θεμα δεν τραβαει :-
ειπα και οτι χρωσταω δανεικα,τιποτα :-
γενικα σημερα υποτονικα τα πραγματα,πως τα βλεπεις; :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειχες καταστημα και εδινες με πιστωση; Σφαλμα. Εχω δει πριν 30 χρονια ευμεγεθη ευδιακριτη πινακιδα σε καταστημα, Αν μ αγαπας βερεσε μη ζητας, και Βερεσε αυριο. Και βλεπω σημερα στη γειτονια  συνταξιουχο πλεον τον καταστηματαρχη αυτον και ειναι αρχοντας απο θεμα οικονομικο.

O_POLON_TIS_METRITOIS_700_bg.jpg

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
τυπε ενω ξεκινησε δυναμικα το θεμα δεν τραβαει :-
ειπα και οτι χρωσταω δανεικα,τιποτα :-
γενικα σημερα υποτονικα τα πραγματα,πως τα βλεπεις; :S :S :S

Μόνο αν γραφτεί καμιά εμπειρία από ¨συναλλαγή¨ με κανα ασβερκο θα περπατήσει το θέμα  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• mimis_androulakis.jpg
    mimis_androulakis.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 14

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Είναι σκληρός καριόλης τύπε, αν του χρωστάς και δεν μπορείς να τα δώσεις πίσω για αρχή σε πυροβολάει στα γόνατα και στο τέλος σου ¨φοράει¨ τσιμεντένια παπούτσια :S :S :S
δεν τον ειχα τον Μιμη για τετοιον τυπε :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης
Καλώ τον νηματοθέτη να μην εισακούσει τις σειρήνες των mariath και bukowski3. Μην αποκαλύψεις τίποτα συγκεκριμένο. Μη δώσεις παραδείγματα και μην εκθέσεις καμιά προσωπική ιστορία.

Αν το πράξεις, τότε παραδίδεις το νήμα στις ορδές των βαρβάρων: Νάσος Αθανασιάδης, Ιάκωβος, Hellraiser κ.ά. θα κατισχύσουν και θα σε σουβλίσουν σαν γουρουνόπουλο.   

Τυπε ντροπη σου να με απαξιωνεις συνεχως και με το παραμικρο χωρις να δινω δικαιωματα...τι σχεση εχω εγω με τα Μπαχαλοσκυλα τυπου Ιακωβος και Νασος; :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Τυπε ντροπη σου να με απαξιωνεις συνεχως και με το παραμικρο χωρις να δινω δικαιωματα...τι σχεση εχω εγω με τα Μπαχαλοσκυλα τυπου Ιακωβος και Νασος; :S :S :S

Τύπε αυτό σηκώνει αναφορά και μπαν  :S :S :S

Επισκέπτης
Τύπε αυτό σηκώνει αναφορά και μπαν  :S :S :S

Εχω κανει πολλες φορες αναφορες και για τους 2 δυο τυπε οτι μπαινουν συνεχεια στα θρεντια και τα μπαχαλευουν αλλα επειδη ειναι κλωνοι και οι δυο δεν μπορουν να κανουν τιποτα... :S :S :S

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Εχω κανει πολλες φορες αναφορες και για τους 2 δυο τυπε οτι μπαινουν συνεχεια στα θρεντια και τα μπαχαλευουν αλλα επειδη ειναι κλωνοι και οι δυο δεν μπορουν να κανουν τιποτα... :S :S :S

Μόνο ο αμπελαλες μπορεί να τους μπαναρει τύπε  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε μην μπαχαλευετε παλι :huh:
ξαναλεω,εχω δανειστει απο διαφορους 10 χιλιαρικα και ακομη να τα δωσω πισω-και πολυ χλωμο ως κατακιτρινο να τα παιρνουν :takethis: :takethis: :takethis:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Τι να πω ρε τυπε...θελω και εγω να μοιραστω τη δικια μου εμπειρια και δεν το κανω γιατι ξερω οτι θα τη κανιβαλισουν τα μπαχαλοσκυλα. :S :S :S

Για πες ρε τύπε

Μήπως έχεις να με δανείσεις 5 χιλιάρικα;  :S :S :S

Επισκέπτης
Ρε μην μπαχαλευετε παλι :huh:
ξαναλεω,εχω δανειστει απο διαφορους 10 χιλιαρικα και ακομη να τα δωσω πισω-και πολυ χλωμο ως κατακιτρινο να τα παιρνουν :takethis: :takethis: :takethis:
1000 γαμησια ειναι τυπε...καποια στιγμη που δεν θα σου σηκωνεται θα τα δωκεις. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom