You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lexritis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 125
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η πιο σωστη κουβεντα.χωρια που σε μισουνε καταβαθος γιατι επεσαν ατην αναγκη σου.
lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Εγώ θα παραθέσω λίγο παραποιημένο το ρητό του συγχωρεμένου πατέρα μου:
"Με συγγενείς (και φίλους), φάε και πιες, αλλά νταραβέρια (οικονομικής φύσεως) μην κάνεις.
νιτερεσο το λεγαμε στο δικο μου χωριο
Πόσα λεφτά ήταν,
Με ποια δικαιολογία τα ζήτησε,
Τι υποσχέσεις σου έδωσε για επιστροφή,
Αν τον ξαναενόχλησες (μέσα στην τριετία) και τι απαντήσεις πήρες,
Τι αποδεικτικά χρέους είχες πάρει (και έχεις),
τέτοια, πικάντικα, όχι ονόματα και διευθύνσεις, βέβαια!
λιγο πανω απο 3κ απλα στο τελος το επαιζε τρελιτσα για ενα αστειο υπολοιπο
φυσικα για να λεω οτι ειμαι ο μαλακας του 2017 κ να γινει ακυρωση της ψηφοφοριας "bou 2017 mr malakas"
καταλαβαινεις οτι εν ειχα κανενα αποδεικτικο χρεους
Καλώ τον νηματοθέτη να μην εισακούσει τις σειρήνες των mariath και bukowski3. Μην αποκαλύψεις τίποτα συγκεκριμένο. Μη δώσεις παραδείγματα και μην εκθέσεις καμιά προσωπική ιστορία.
Αν το πράξεις, τότε παραδίδεις το νήμα στις ορδές των βαρβάρων: Νάσος Αθανασιάδης, Ιάκωβος, Hellraiser κ.ά. θα κατισχύσουν και θα σε σουβλίσουν σαν γουρουνόπουλο.
αυτο μου πρεπει μπας κ μου βαλει μυαλο ....
το θεμα ειναι να σωσουμε και κανενα μελος η' επισκεπτη που σκεφτεται να κανει το κοτοπουλο τυπε
Φίλε συμφωνώ μαζί σου.
Εγώ δάνεισα 2.000 ευρώ στην αδερφή μου , πήρα δάνειο στο όνομα μου 20.000 ευρώ (από τα οποία δεν πήρα ούτε ευρώ) για να ξεκινήσει επιχείρηση με τον άντρα της.
Μετά από 3 χρόνια η επιχείρηση έκλεισε .
Τώρα έχω ένα δάνειο στο όνομά μου το οποίο πρέπει να πληρώνω εγώ, γιατί η υποστηρίζει ότι δεν της φτάνουν τα λεφτά απο το μισθό της.
Κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να τα βγάλω πέρα και όποτε της αναφέρω το ζήτημα ουρλιάζει και τσακωνόμαστε...
Γάμησε τα φίλε.....
εμ ειμαι κ εγω αλλα εισαι κ εσυ ... τζαμπα το νικ σου ρε τυπε
3.500 δάνεισα πριν 3 χρόνια, δεν έχω δει μία πίσω
τα λογια σου μου δινουν δυναμη τυπε, νομιζα οτι ειμαι one of a kind μαλακας!!!!
τα ζητας κ παιρνεις μπαλες δλδ η' ντρεπεσαι να τα ζητησεις κιολας
Είσαι σίγουρος για το τελευταίο; Γιατί ξέρω πολλούς κανονιέρηδες που επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Τώρα το τι παίρνουν ή αν τα θύματα χάβουν το παραμύθι που πουλάνε δεν ενδιαφέρομαι να το μάθω200 ε από φίλο τα οποία οκ δε με νοιάζει γιατί είναι κολλητός και άνεργος αλλά κάποιες φορές που είχε λεφτά δεν έκανε κίνηση να μουδωσει πχ 200 πίσω.
Άλλος συνάδελφος τουδανειζα 5-6 μηνες σερί από 100-200 και μου ταεδινε πάντα.
Κάποια στιγμή που είχε σοβαρό πρόβλημα όμως του έδωσα 300.. Όλο θα στα δώσω κτλ και εγώ ο μαλακας του έλεγα αραξε οππτε έχεις.. Ε και αραξε μετά από 1 χρόνο έφυγε από τη δουλειά ξαναηρθε είπε θα μου δώσει και τα κλαίω 5 χρονια τώρα και τώρα δεν τα έχω ζητήσει κιόλας.. Το καλό είναι ότι όποιος σου ρίξει κανόνι δεν ζητάει πάλι..
lexritis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Είσαι σίγουρος για το τελευταίο; Γιατί ξέρω πολλούς κανονιέρηδες που επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Τώρα το τι παίρνουν ή αν τα θύματα χάβουν το παραμύθι που πουλάνε δεν ενδιαφέρομαι να το μάθω
ετσι εγινε κ στη δικη μου περιπτωση, ηρθε για round 2 αλλα επεσε ko απ το προηγουμενο μαδημα
Ε ρε γλέντια.... Βλέπω λεφτάρες όχι αστεία.
Υπάρχει λύση βέβαια. Όταν κάποιος πιστολιάζει λεφτά από εσένα είναι σίγουρο ότι έχει πιστολιάσει και άλλους αυτό το λέω εκ πείρας (παθός και μαθός) ο μόνος σίγουρος τρόπος να πάρεις τα λεφτά σου ή ένα μέρος είναι ένας. Να μαζευτούν οι πιστολιασμένοι και να τα ζητήσουν με τσαμπουκά.
Υπάρχει λύση βέβαια. Όταν κάποιος πιστολιάζει λεφτά από εσένα είναι σίγουρο ότι έχει πιστολιάσει και άλλους αυτό το λέω εκ πείρας (παθός και μαθός) ο μόνος σίγουρος τρόπος να πάρεις τα λεφτά σου ή ένα μέρος είναι ένας. Να μαζευτούν οι πιστολιασμένοι και να τα ζητήσουν με τσαμπουκά.
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
τα λογια σου μου δινουν δυναμη τυπε, νομιζα οτι ειμαι one of a kind μαλακας!!!!
Μα όλοι έχουμε πέσει θύματα της ευπιστίας μας και έχουμε δανείσει άλλος λίγα άλλος περισσότερα. Θεωρώ ότι είμαστε πολλοί για το βραβείο όχι του μιστερ μαλάκας, αλλά του μίστερ απονήρευτος και εύπιστος. (Δανεικά μόνο με χαρτιά).
Μα όλοι έχουμε πέσει θύματα της ευπιστίας μας και έχουμε δανείσει άλλος λίγα άλλος περισσότερα. Θεωρώ ότι είμαστε πολλοί για το βραβείο όχι του μιστερ μαλάκας, αλλά του μίστερ απονήρευτος και εύπιστος. (Δανεικά μόνο με χαρτιά).
δεν ειμαι σιγουρος αλλα στα 2 πιστόλια που έχω φάει δεν μου έχουν ξαναζητησει ουτε ευρω!Είσαι σίγουρος για το τελευταίο; Γιατί ξέρω πολλούς κανονιέρηδες που επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Τώρα το τι παίρνουν ή αν τα θύματα χάβουν το παραμύθι που πουλάνε δεν ενδιαφέρομαι να το μάθω
ναι φιλε αυτο εχω σκεφτει και έχω κανει μαλακια που δεν τα ζήτησα βεβαια ηταν 400 μου ειχε δωσει 100 μετά αρχιδια αλλα επειδη μου έδινε τις προηγουμενες φορές λέω οκ θα τα δώσει και για να μην τον πιέζω αφου δεν τα είχα άμεση ανάγκη έλεγα οκ μωρε οποτε έχεις και το πιστεψε! χαχαχ η φάση είναι ότι πήρε μηχανακι το πουλησε πήρε αμαξι (μεταχειρω οκ) μετά νοικιασε μαζι μες τη γκομενα πουτσες τεσπα ας πουμε οτι αυτα τα λεφτά τα έδωσα για μαθηματα ζωής! ας μη μιλησω για λεφτά που έχω δ΄ψσει στο σπιτι μου ξεπληρώνοντας αμαρτίες γονέων..Πεντε χρονια που λες φίλε, ειναι 250 εβδομαδες. Και ενα ευρω την εβδομαδα να σου εδινε που λεει ο λογος, θα σε ειχε ξεχρεωσει. Αν ερχοταν και μου ελεγε, "ξερεις φιλε, δεν εχω να σου τα επιστρεψω, ενα ευρω την εβδομάδα μπορω να σου δινω" και ηξερα οτι ηταν αληθεια, θα του τα χαριζα. Αλλα οι περισσότεροι ειναι πουστηδες, χωρια που σε μισουνε καταβαθος γιατι επεσαν ατην αναγκη σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
"νιτερεσο" ειναι ο τοκος, μηπως εννοεις "αλισβερίσι"?νιτερεσο το λεγαμε στο δικο μου χωριο
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
μπιστολια απο οικογενεια και στενους φιλους δε μετρανε, τα χαριζεις δε τα δανειζεις. Αν επιστραφουν ανεβαινει απλα ο αλλος μια σκαλα στην εκτιμηση σου. Εμενα η αδερφη μου πχ μ'ειχε κανει ATM πιο μικρη, ε δε καθησα ποτε να σουμαρω τι μου 'χρωσταει'. Σε φιλους οτι εχω δανεισει εχει επιστραφει, γιαυτο και ειναι ακομα φιλοι και γιαυτο εχουν credit line.
σε περιφερειακους 'φιλους' θελει ρεγουλο γιατι πεφτουν μπιστολια στη λογικη 'δεν εχεις αναγκη εσυ' οποτε δανειζεις ποσα που δε σε καινε η τους γραφεις στ'αρχιδια σου
σε γκομενες θελει ζυγι ποιοτητα μουνιου vs κοστος. Γιατι ειδικα απο κατι γκομενες που χουν σηκωσει ολο το golden hall με την καρτα και τις κυνηγανε αρχιδια θα παρεις πισω, τουλαχιστον να φχαριστηθεις τα λεφτα σου.
σε περιφερειακους 'φιλους' θελει ρεγουλο γιατι πεφτουν μπιστολια στη λογικη 'δεν εχεις αναγκη εσυ' οποτε δανειζεις ποσα που δε σε καινε η τους γραφεις στ'αρχιδια σου
σε γκομενες θελει ζυγι ποιοτητα μουνιου vs κοστος. Γιατι ειδικα απο κατι γκομενες που χουν σηκωσει ολο το golden hall με την καρτα και τις κυνηγανε αρχιδια θα παρεις πισω, τουλαχιστον να φχαριστηθεις τα λεφτα σου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι χαρτια μωρε, τραπεζα εισαι? Ή κανενας τοκογλυφος? Σου ζηταει ενας φιλος ή συγγενεις λεφτα. Ή τα δινεις ή λες δεν δινω για τον αλφα ή βητα λογο. Τι χαρτια τωρα.τα λογια σου μου δινουν δυναμη τυπε, νομιζα οτι ειμαι one of a kind μαλακας!!!!
Επισκέπτης
και κεραταδες και δαρμενοι βγαλτε τα απο μεσα σας
Οταν δινεις λεφτα σε καποιον για να τον βοηθησεις, θα του λες οτι τα χαριζεις, πολυ απλα.
Το να δανειζεις και να τα ζητας αργοτερα ειναι οτι χειροτερο.Ξεχνα τον για φιλο , γνωστο ,συγγενη, διοτι πολυ απλα θα σε αποφευγει, ειτε γιατι δεν θα μπορει να στα ξεπληρωσει, ειτε γιατι σε καθε σας συναντηση θα το φερνει εκει η συζητηση, με κινδυνο τη λογομαχια.(την οποια μπορει να επιδιωκει και ο ιδιος για να μη στα επιστρεψει)
Οποτε ειτε του χαριζεις τα χρηματα απο την αρχη, ειτε δεν δινεις καθολου.
Καθαρες πραξεις.
albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
Οταν δινεις λεφτα σε καποιον για να τον βοηθησεις, θα του λες οτι τα χαριζεις, πολυ απλα.
Το να δανειζεις και να τα ζητας αργοτερα ειναι οτι χειροτερο.Ξεχνα τον για φιλο , γνωστο κτλ, διοτι απλα θα σε αποφευγει ειτε γιατι δεν θα μπορει να στα ξεπληρωσει ειτε γιατι σε καθε σας συναντηση θα το φερνει εκει η συζητηση με κινδυνο τη λογομαχια.
Οποτε ειτε του χαριζεις τα χρηματα απο την αρχη ειτε δεν δινεις καθολου.
Καθαρες πραξεις.
[/quote
η βαζεις τοκο και αμα δεν στα δωσει σε 6 μηνες βαζεις τον εγκληματια που ξερεις και του δινεις τους τοκους
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Η στελνετε καναν αζβερκο και τους κανονιζει...
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
ΕΓΩ Εχω δανεισει κατι ψιλοποσα στο μιλφακι που γαμαω. Ολα μαζι δεν υπερβαινουν τα 250€ ΑΛΛΑ δεν τα ζηταω γιατι πηδαω ανελλεητα οσες φορες γουσταρω απο ολες τις τρυπες με όλους τους τροπους ... Οποτε και με πουτανες να τα ειχα φαει παλι στο κερδος ειμαι ))))))))))))
Η τελεια συναλλαγη ))))
περα απο την πλακα μεχρι προσφατα οτι δανειζα που δεν ηταν συγγενης ή φιλος τα επερνα πισω. απο φιλο την εχω πατησει και τον εχω κανει ρομπα αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα.... πλεον εχω σταματησει να δανειζω ουτε 1 ευρω....
Η τελεια συναλλαγη ))))
περα απο την πλακα μεχρι προσφατα οτι δανειζα που δεν ηταν συγγενης ή φιλος τα επερνα πισω. απο φιλο την εχω πατησει και τον εχω κανει ρομπα αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα.... πλεον εχω σταματησει να δανειζω ουτε 1 ευρω....
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ειχες καταστημα και εδινες με πιστωση; Σφαλμα. Εχω δει πριν 30 χρονια ευμεγεθη ευδιακριτη πινακιδα σε καταστημα, Αν μ αγαπας βερεσε μη ζητας, και Βερεσε αυριο. Και βλεπω σημερα στη γειτονια συνταξιουχο πλεον τον καταστηματαρχη αυτον και ειναι αρχοντας απο θεμα οικονομικο.Δεν υπαρχει περιπτωση να δανεισεις λεφτα σε γνωστο και να μη τσακωθεις. Εγω στο παρελθον, στο μαγαζι μου, και βερεσε και δανεικα διναμε και στο τέλος οχι να τα παρουμε πισω, μας εβριζαν κιολας. Γιαυτο δεν πρεπει να δινεις σε κανεναν, εκτος κι αν προκειται για καμια ειδικη περιπτωση και το βλεπεις σαν αγαθοεργια, οποτε και τα ξεγραφεις κιολας.
Μαγαζί και βερεσέδια δεν πάνε μαζί.Ειχες καταστημα και εδινες με πιστωση; Σφαλμα. Εχω δει πριν 30 χρονια ευμεγεθη ευδιακριτη πινακιδα σε καταστημα, Αν μ αγαπας βερεσε μη ζητας, και Βερεσε αυριο. Και βλεπω σημερα στη γειτονια συνταξιουχο πλεον τον καταστηματαρχη αυτον και ειναι αρχοντας απο θεμα οικονομικο.
Φίλος προ 4ετίας το έκλεισε από τα βερεσέδια και πήγε μετανάστης Ολλανδία. Ακόμα έρχεται και ψάχνει τους πιστολέρο.
Η συμβουλή μου ήταν καθώς τα ποσά είναι κάποιες χιλιάδες γιούργια να βρεί 2 άσβερκους όπως είπε και κάποιος συναγωνιστής πιο πάνω και να τους στείλει να μαζέψουν τα βερεσέδια με ποσοστό.