Νέα

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lexritis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Επισκέπτης
ανοιξε νημα σαν τον hardoul τυπε,'ζητειται να μου δανεισουν 5 χιλιαρικα' :S :S :S

Θα του το μπαχαλεψω τυπε και θα τα ζηταω εγω...δεν εχει νοημα. :S :S :S

"Ζηταω να μου δανεισουν τα 5000 ευρω που ζηταει να του δανεισουν ο Mr Pacman.Δεν ειμαι ζητιανος,ουτε μπαταχτης τα θελω για διασκομηση μαγαζιου και αφου εσεις ειστε μαλακες και τα πετατε δεξια και αριστερα γιατι να μην τα δωσετε εμενα.Οποιος ειναι αρκετα μαλακας να μου στειλει PM.Ευχαριστω."

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

Συνημμένα

• zim1.jpg
    zim1.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
Ωραια ρε μπαχαλοσκυλα να μοιραστω και εγω τη δικια μου πικρη και πονεμενη ιστορια βγαλμενη απο τις πιο δακρυβρεχτες μαυροασπρες Ελληνικες ταινιες...

Καποια στιγμη δανεισα σε αυτον τον πουστη https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=964829;type=avatar[/img[/URL]] 5000 ευρω τα οποια τα επαιξε στο Χρηματιστηριο και τα εχασε ολα.Τωρα κανει τον μαλακα και εγω εχω μεινει ρεστος.

Ποτε ξανα δανεικα σε Μακακο τυποι! :S :S :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
[move]Αν περιμαζέψεις έναν πεινασμένο σκύλο και τον ταϊσεις, δεν πρόκειται να σε δαγκώσει. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στο σκύλο και τον άνθρωπο[/move]

με αφορμη ολες τις φορες που μου ζητηθηκε να βοηθησω (οικονομικα κυριως) φιλους γνωστους κ λοιπα υποκειμενα ανοιγω τουτο το θεμα για να γραψουμε τις φορες που πιαστηκαμε μαλακες κ επενδυσαμε εμπρακτως στη σχεση φιλιας η' συγγενειας.
Βρεθηκα να απογοητευομαι κ να βλεπω στροφη 180 μοιρες απο ανθρωπους που καιγοντουσαν απο μικροποσα μεχρι πιο σοβαρα νουμερακια

προσφατα (3η φορα που τη παταω κ σιγουρα τελευταια) απαιτησα πισω χρηματικο ποσο που θα μου ειχε επιστραφει προ τριετιας κ το αποτελεσμα ηταν η πληρης ρηξη κ η εντονη λογομαχια!!

και κεραταδες και δαρμενοι βγαλτε τα απο μεσα σας

τύπε λεχρίτη εσείς φταίτε για όλα που την πατάτε γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι κάνετε παρέα με εμετούς
για μένα πλέον μια λάθος λέξη - συμπεριφορά από φίλο φίλη η γκόμενα και άντε γεια χωρίς συζήτηση και ανάλυση
να προσέχεις για να έχεις την ησυχία σου

αν έχεις πάρε δώσε με κουφαλίτσες και φράγκα θα χάσεις και πολλά άλλα  :takethis:

OP
OP
lexritis

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
ναι φιλε αυτο εχω σκεφτει και έχω κανει μαλακια που δεν τα ζήτησα βεβαια ηταν 400 μου ειχε δωσει 100 μετά αρχιδια αλλα επειδη μου έδινε τις προηγουμενες φορές λέω οκ θα τα δώσει και για να μην τον πιέζω αφου δεν τα είχα άμεση ανάγκη έλεγα οκ μωρε οποτε έχεις και το πιστεψε! χαχαχ η φάση είναι ότι πήρε μηχανακι το πουλησε πήρε αμαξι (μεταχειρω οκ) μετά νοικιασε μαζι μες τη γκομενα πουτσες τεσπα ας πουμε οτι αυτα τα λεφτά τα έδωσα για μαθηματα ζωής! ας μη μιλησω για λεφτά που έχω δ΄ψσει στο σπιτι μου ξεπληρώνοντας αμαρτίες γονέων..

κλασικη μπινια τζαμπατζηδων , στην αρχη φαινονται τυπικοι κ μετα χρρααααπ το μεγαλο δαγκωμα

"νιτερεσο" ειναι ο τοκος, μηπως εννοεις "αλισβερίσι"?

εμεις το χρησιμοποιουμε για την δοσοληψια

Είναι κανόνας: αν θέλεις να ξεκόψεις χωρίς δράματα, δανείζεις.

Φιλίες, συγγένειες τα πάντα όλα, γαμιούνται.

Τόσο απλό...

εμ δε το ηξερα ο ερμος!! αλλα δικιο εχεις τυπε

Τυπε ντροπη σου να με απαξιωνεις συνεχως και με το παραμικρο χωρις να δινω δικαιωματα...τι σχεση εχω εγω με τα Μπαχαλοσκυλα τυπου Ιακωβος και Νασος; :S :S :S

η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν περιμενα τετοια αναφορα στο ονομα σου, επεσα απ τα συννεφα

Τι να πω ρε τυπε...θελω και εγω να μοιραστω τη δικια μου εμπειρια και δεν το κανω γιατι ξερω οτι θα τη κανιβαλισουν τα μπαχαλοσκυλα. :S :S :S

ελα φιλε, open up, μη τα κρατας μεσα σου!!

τύπε λεχρίτη εσείς φταίτε για όλα που την πατάτε γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι κάνετε παρέα με εμετούς
για μένα πλέον μια λάθος λέξη - συμπεριφορά από φίλο φίλη η γκόμενα και άντε γεια χωρίς συζήτηση και ανάλυση
να προσέχεις για να έχεις την ησυχία σου

αν έχεις πάρε δώσε με κουφαλίτσες και φράγκα θα χάσεις και πολλά άλλα  :takethis:

εχετε δικιο!!
Τον ειχα κοψει για μαλακα αγαπητε αλλα για καποιο λογο νομιζα οτι ημουν η εξαιρεση!!
οσο για δαγκωματα απο γκομενες ειναι αλλη μεγαλη ιστορια για πολλους απο μας απλα ενας
ενας που καταθετει μετα θα πρεπει να αυτοδιαγραφεται μπας κ γλιτωσει το χουγιασμα!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ για μενα δεν μετραει...αδελφια, ανηψια 1 βαθμου κτλ...
μετα φιλοι, γνωστοι κτλ...
απο την στιγμη που τα δινεις παιρνεις και το ΡΙΣΚΟ...
--
ομως αν εχουμε δωσει 20 φορες κ βρεθηκαν 2 να πιστολιασουν κ τα ποσα δεν ειναι μεγαλα εχουμε τους αλλους 18..που τα επεστρεψαν-
----------
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μαλακια ΕΙΝΑΙ...
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ  ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...
παρα να χασεις 100-200 ευρω...οσοι ξερουν νιωθουν τι λεω..
-------------------
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ...
δανεικα πολυ σπανια εχει τυχει να παρω...
βερεσε πχ αν βαριεμαι να παω ΑΤΜ..θα ψωνισω αλλα μεσα σε 24/48 ωρες ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ..
ΠΟΤΕ πανω απο 2 μερες..
βασικα ενω εχω ΔΑΝΕΙΣΕΙ σε πολλα ατομα αν χρειαζονταν σημερα θα ντρεπομουν να ζητησω..
-εκτος απο γονεις  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΣΤΟ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ...ΑΚΟΜΗ κ οταν τα επιστρεψεις..
πχ λες δωσε 500 για 1 μηνα..τα γυρνας πισω σε 10 μερες...
η θα σου ζητησουν ΧΑΡΗ..ασχετα αν δεν την χρειαζονται...
--------
οποτε καλυτερα αν δεν ειναι μεγαλη ΑΝΑΓΚΗ μην ζητατε φραγκα.
πχ για ταξιδι,γκομενα κτλ...μαλακια ειναι-
----------------------
το ιδιο ισχυει πχ κ για αλλα πραγματα..πχ...να σε γυρναει καποιος συναδελφος με αμαξι,να σου χτυπαγε την καρτα...να σε καλυπτε..κ 1002!!!!
-------------
τελικα μερικες φορες σκεφτομαι οι γερμανοι πχ που χωριζουν την σαλατα στα 4...
η καποιος αν δεν φαει κατι απο το τραπεζι..δεν πληρωνει...τελικα δεν ειναι κ τοσο μ@@@@!!!
αλλα οταν εχεις μαθει αλλιως..

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ωραια ρε μπαχαλοσκυλα να μοιραστω και εγω τη δικια μου πικρη και πονεμενη ιστορια βγαλμενη απο τις πιο δακρυβρεχτες μαυροασπρες Ελληνικες ταινιες...

Καποια στιγμη δανεισα σε αυτον τον πουστη https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=964829;type=avatar[/img[/URL]] 5000 ευρω τα οποια τα επαιξε στο Χρηματιστηριο και τα εχασε ολα.Τωρα κανει τον μαλακα και εγω εχω μεινει ρεστος.

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνέβαλες κι εσύ στην αναδιανομή του πλούτου επί Σημίτη τύπε.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Εγώ είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με συγγενή, η οποία μου κόστισε σχεδόν 5000 ευρώ. Χαλάλι του τα λεφτά όμως γιατί φαίνεται να τα είχε πραγματική ανάγκη, μια και δέχθηκε και απειλές για άγριο ξυλοφόρτωμα. Δεν του τα ζήτησα ποτέ. Αυτό που δεν χώνεψα με αυτόν, δεν είναι τόσο τα λεφτά όσο η άσχημη συμπεριφορά του. Μόλις είδε ότι στέρεψε η κάνουλα, άρχισε το στοματάκι του να ξερνά σε τρίτους ανοησίες για μένα. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε το εξής:

Από τη στιγμή που ο άλλος εκπίπτει στο σημείο να σου ζητά δανεικά, αποδεσμεύει συνάμα και ένα μέρος της αξιοπρέπειάς του. Κατά βάθος σε μισεί και η ύπαρξή σου ναι μεν τον ανακουφίζει από κάποιες οικονομικές στεναχώριες, ωστόσο σε ένα βαθύτερο επίπεδο του δημιουργεί άγχος και ναυτία. Σε μισεί γιατί είσαι το πρόσωπο στο οποίο καθρεφτίζεται αυτή η απώλεια ενός μέρους της υπερηφάνειας του. Εσύ του δάνεισες χρήματα με αντάλλαγμα την εκχώρηση μέρους της αξιοπρέπειάς του. Γι' αυτό στο τέλος σε εκδικείται με το να μην σου τα επιστρέψει.

Η μη επιστροφή των χρημάτων είναι κατ' ουσίαν μια πράξη εκδίκησης γιατί εσύ, ο δανειστής, έγινες η αιτία να αισθάνεται λιγότερο υπερήφανος. Εσύ, ο δανειστής, με την πράξη σου δέσμευσες ένα μέρος της ηθικής αυτοτέλειάς του. Γι' αυτό πάρε τον πούλο, ο δανειζόμενος έχει ήδη ξεχρεώσει και με το παραπάνω.        

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Ειπες ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ αδερφε.....
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
Αισθανομαι μεγαλη ΟΡΓΗ γιατι εχω βοηθησει ΠΟΛΥ κοσμο με μικροποσα εως 1000 ευρω και σχεδον απο ολους εισπρατω αρνητικη ενεργεια και ασχημες κουβεντες πισω απο τη πλατη μου.
Απο χρηματα εχω παρει πισω το 30%...

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Εγώ δάνεισα μικρός 20 δολάρια και μου τα φάγανε και έλεγε στον μαλάκα δεν του δίνω τίποτα ,Από τότε δεν έχω δώσει ούτε ευρώ δανεικά και για κανέναν λόγο ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλο τα δανεικά πάντα αγύριστα είναι η μίση Αθήνα προ κρίσεις ήταν γεμάτο αεριτζήδες τώρα με την κρίση έχουν γίνει απατεώνες και με κόλπα προσοχή παιδιά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

[/quote]

υπηρχε ευρω την εποχη του χρηματιστηριου;

OP
OP
lexritis

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Ειπες ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ αδερφε.....
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
Αισθανομαι μεγαλη ΟΡΓΗ γιατι εχω βοηθησει ΠΟΛΥ κοσμο με μικροποσα εως 1000 ευρω και σχεδον απο ολους εισπρατω αρνητικη ενεργεια και ασχημες κουβεντες πισω απο τη πλατη μου.
Απο χρηματα εχω παρει πισω το 30%...

το θεμα δεν ειναι μονο αν θα επιστραφουν αλλα και ποτε θ γινει αυτο,
εκει εχει ξεφυγει το θεμα στη δικη μου περιπτωση

2700 που θα επαιρνα σε 6 μηνες τα πηρα σε 3 χρονια
τουλαχιστον μ επαιρνε κ μου λεγε "ξερω στα χρωσταω και δεν κρυβομαι , ειμαι φαουλ αλλα δεν εχω φραγκο

3500 που θα επαιρνα σε 1 μηνα  τα πηρα σε 4 χρονια
η εμπνευση για το θρεντ τουτο

350  που θα επαιρνα σε μια εβδομαδα ακομα τα περιμενω απ το Μαιο του 2015
ο τελευταιος ηταν κ ο πιο σιχαμερος μιας που εβαλε μπροστα κ την αρρωστια του συγχωρεμενου του πατερα του

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
το θεμα δεν ειναι μονο αν θα επιστραφουν αλλα και ποτε θ γινει αυτο,
εκει εχει ξεφυγει το θεμα στη δικη μου περιπτωση

2700 που θα επαιρνα σε 6 μηνες τα πηρα σε 3 χρονια
τουλαχιστον μ επαιρνε κ μου λεγε "ξερω στα χρωσταω και δεν κρυβομαι , ειμαι φαουλ αλλα δεν εχω φραγκο

3500 που θα επαιρνα σε 1 μηνα  τα πηρα σε 4 χρονια
η εμπνευση για το θρεντ τουτο

350  που θα επαιρνα σε μια εβδομαδα ακομα τα περιμενω απ το Μαιο του 2015
ο τελευταιος ηταν κ ο πιο σιχαμερος μιας που εβαλε μπροστα κ την αρρωστια του συγχωρεμενου του πατερα του
Η ερωτηση ειναι : γιατι εδινες??

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
εγώ επί εποχής δραχμής χρειάστηκα 3,500,000 (για επιταγή που αν χτύπαγε θα καταστρεφόμουν) μου τα δάνεισε φίλος για 3 μήνες στράβωσε η κατάσταση και τα γύρισα σε 15 μήνες ......... δεν μου είπε ποτέ τίποτα . Από τότε έχω δανείσει σε φίλους γκόμενες συγγενείς εκτός από τα χρήματα που δεν έχω θέμα έχασα φίλους (αυτό με πόνεσε).
Τώρα όταν είναι να δανείσω τα θεωρώ χαμένα αλλά όσο μπορώ βοηθάω δικούς μου ανθρώπους εγώ σώθηκα από δανικά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom