Επισκέπτης
Για πες ρε τύπε
Μήπως έχεις να με δανείσεις 5 χιλιάρικα; :S :S :S
Εξαρταται απο τι τα θελεις τυπε... :S :S :S
Για πες ρε τύπε
ουτε τωρα μου σηκωνεται τυπε1000 γαμησια ειναι τυπε...καποια στιγμη που δεν θα σου σηκωνεται θα τα δωκεις. :S :S :S
ανοιξε νημα σαν τον hardoul τυπε,'ζητειται να μου δανεισουν 5 χιλιαρικα' :S :S :SΓια πες ρε τύπε
ουτε τωρα μου σηκωνεται τυπε
για διακοσμηση μαγαζιου τυπε :S :S :SΕξαρταται απο τι τα θελεις τυπε... :S :S :S
ανοιξε νημα σαν τον hardoul τυπε,'ζητειται να μου δανεισουν 5 χιλιαρικα' :S :S :S
Εξαρταται απο τι τα θελεις τυπε... :S :S :S
κυνικη ομολογια μπαχαλακια :S :S :SΘα του το μπαχαλεψω τυπε και θα τα ζηταω εγω...δεν εχει νοημα. :S :S :S
[move]Αν περιμαζέψεις έναν πεινασμένο σκύλο και τον ταϊσεις, δεν πρόκειται να σε δαγκώσει. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στο σκύλο και τον άνθρωπο[/move]
με αφορμη ολες τις φορες που μου ζητηθηκε να βοηθησω (οικονομικα κυριως) φιλους γνωστους κ λοιπα υποκειμενα ανοιγω τουτο το θεμα για να γραψουμε τις φορες που πιαστηκαμε μαλακες κ επενδυσαμε εμπρακτως στη σχεση φιλιας η' συγγενειας.
Βρεθηκα να απογοητευομαι κ να βλεπω στροφη 180 μοιρες απο ανθρωπους που καιγοντουσαν απο μικροποσα μεχρι πιο σοβαρα νουμερακια
προσφατα (3η φορα που τη παταω κ σιγουρα τελευταια) απαιτησα πισω χρηματικο ποσο που θα μου ειχε επιστραφει προ τριετιας κ το αποτελεσμα ηταν η πληρης ρηξη κ η εντονη λογομαχια!!
και κεραταδες και δαρμενοι βγαλτε τα απο μεσα σας
ναι φιλε αυτο εχω σκεφτει και έχω κανει μαλακια που δεν τα ζήτησα βεβαια ηταν 400 μου ειχε δωσει 100 μετά αρχιδια αλλα επειδη μου έδινε τις προηγουμενες φορές λέω οκ θα τα δώσει και για να μην τον πιέζω αφου δεν τα είχα άμεση ανάγκη έλεγα οκ μωρε οποτε έχεις και το πιστεψε! χαχαχ η φάση είναι ότι πήρε μηχανακι το πουλησε πήρε αμαξι (μεταχειρω οκ) μετά νοικιασε μαζι μες τη γκομενα πουτσες τεσπα ας πουμε οτι αυτα τα λεφτά τα έδωσα για μαθηματα ζωής! ας μη μιλησω για λεφτά που έχω δ΄ψσει στο σπιτι μου ξεπληρώνοντας αμαρτίες γονέων..
"νιτερεσο" ειναι ο τοκος, μηπως εννοεις "αλισβερίσι"?
Είναι κανόνας: αν θέλεις να ξεκόψεις χωρίς δράματα, δανείζεις.
Φιλίες, συγγένειες τα πάντα όλα, γαμιούνται.
Τόσο απλό...
Τυπε ντροπη σου να με απαξιωνεις συνεχως και με το παραμικρο χωρις να δινω δικαιωματα...τι σχεση εχω εγω με τα Μπαχαλοσκυλα τυπου Ιακωβος και Νασος; :S :S :S
Τι να πω ρε τυπε...θελω και εγω να μοιραστω τη δικια μου εμπειρια και δεν το κανω γιατι ξερω οτι θα τη κανιβαλισουν τα μπαχαλοσκυλα. :S :S :S
τύπε λεχρίτη εσείς φταίτε για όλα που την πατάτε γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι κάνετε παρέα με εμετούς
για μένα πλέον μια λάθος λέξη - συμπεριφορά από φίλο φίλη η γκόμενα και άντε γεια χωρίς συζήτηση και ανάλυση
να προσέχεις για να έχεις την ησυχία σου
αν έχεις πάρε δώσε με κουφαλίτσες και φράγκα θα χάσεις και πολλά άλλα
Ωραια ρε μπαχαλοσκυλα να μοιραστω και εγω τη δικια μου πικρη και πονεμενη ιστορια βγαλμενη απο τις πιο δακρυβρεχτες μαυροασπρες Ελληνικες ταινιες...
Καποια στιγμη δανεισα σε αυτον τον πουστη https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=964829;type=avatar[/img[/URL]] 5000 ευρω τα οποια τα επαιξε στο Χρηματιστηριο και τα εχασε ολα.Τωρα κανει τον μαλακα και εγω εχω μεινει ρεστος.
Ποτε ξανα δανεικα σε Μακακο τυποι! :S :S :S
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Συνέβαλες κι εσύ στην αναδιανομή του πλούτου επί Σημίτη τύπε.
Ωραια ρε μπαχαλοσκυλα να μοιραστω και εγω τη δικια μου πικρη και πονεμενη ιστορια βγαλμενη απο τις πιο δακρυβρεχτες μαυροασπρες Ελληνικες ταινιες...
Καποια στιγμη δανεισα σε αυτον τον πουστη https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=964829;type=avatar[/img[/URL]] 5000 ευρω τα οποια τα επαιξε στο Χρηματιστηριο και τα εχασε ολα.Τωρα κανει τον μαλακα και εγω εχω μεινει ρεστος.
Ποτε ξανα δανεικα σε Μακακο τυποι! :S :S :S
[/quote]
υπηρχε ευρω την εποχη του χρηματιστηριου;
Ειπες ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ αδερφε.....
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
Αισθανομαι μεγαλη ΟΡΓΗ γιατι εχω βοηθησει ΠΟΛΥ κοσμο με μικροποσα εως 1000 ευρω και σχεδον απο ολους εισπρατω αρνητικη ενεργεια και ασχημες κουβεντες πισω απο τη πλατη μου.
Απο χρηματα εχω παρει πισω το 30%...
Η ερωτηση ειναι : γιατι εδινες??το θεμα δεν ειναι μονο αν θα επιστραφουν αλλα και ποτε θ γινει αυτο,
εκει εχει ξεφυγει το θεμα στη δικη μου περιπτωση
2700 που θα επαιρνα σε 6 μηνες τα πηρα σε 3 χρονια
τουλαχιστον μ επαιρνε κ μου λεγε "ξερω στα χρωσταω και δεν κρυβομαι , ειμαι φαουλ αλλα δεν εχω φραγκο
3500 που θα επαιρνα σε 1 μηνα τα πηρα σε 4 χρονια
η εμπνευση για το θρεντ τουτο
350 που θα επαιρνα σε μια εβδομαδα ακομα τα περιμενω απ το Μαιο του 2015
ο τελευταιος ηταν κ ο πιο σιχαμερος μιας που εβαλε μπροστα κ την αρρωστια του συγχωρεμενου του πατερα του