δεν εχω χασει λεφτα απο δανεικα...αντε κανα 50ρικο μια φορα.
Το περιεργο ειναι ενω σε ατομα που εχω δωσει αν χρειαζονταν ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ...ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ..ΟΥΤΕ 1% ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ..
-----------
εχει τυχει να δωσω πχ για ΦΠΑ φιλου τοτε 200,000 χιλιαρικα που ηταν καΛΑ ΛΕΦΤΑ(ΒΑΣΙΚΟς 90,000ΔΡΧ)--
ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ να δωσω σε συναδελφο τοτε(του ανοιξαν το σπιτι) μια 300αρα χηνες δραχμες..
τα υπολοιπα μικροποσα..100-200-300...σε ευρω..
παντα τα επαιρνα πισω..μερικες φορες με καθυστερηση..
--------
ΣΗΜΕΡΑ αν μου ζητησει για σοβαρο λογο καποιος πολυ καλος φιλος ενα ποσο που μπορω να δωσω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ.
οχι ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "αγιος"-
απλα μπορω το κανω τιποτα παραπανω...
---------------
εχει τυχει να δωσω οχι ποσο μεγαλο, χωρις επιστροφη σε γνωστο..(ειχε φαει κατασχεση λογαριασμου) ξαφνικα για 1 μηνα...
αντι να το εκτιμησει γιατι πιο κολλητοι φιλοι του, αν και ειχαν πηρε τα αρχιδια μου,
ΤΟ ΜΟΥΝΙ ελεγε πραγματα πισω απο την πλατη μου..." κ κοινο γνωστο που μου τα ειπε--
-τα ειχα παρει που ημουν ετοιμος για ντου στο σπιτι του(αλλα θα φαινονταν ο φιλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ κ με παρακαλεσε να μην παω.)
ΚΑΙ ενα ατομο που ποτε δεν ειμασταν κολητοι κ οποτε χρειαστηκε τον βοηθησα κ σε αλλα θεματα,
αυτο εβγαλε ΟΡΓΗ...δεν ΑΙΣΘΑΝΘηΚΑ ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι με βαση τον δικο μου κωδικα, εκανα αυτο που επρεπε-οταν επρεπε...
αλλα στραβωσα πολυ με την φαση....
τεσπα γλυτωσα απο ενα παρασιτο, και μετα κ ο φιλος(πιο κολητος του) τον εκοψε και αυτος...
ολα πληρωνονται εδω...
-----------------------------------------------
τελος μην νομιζετε οτι τιποτα δεν βγαινει προς τα εξω...καπου καπου καποτε θα σας ρωτησει καποιος για καποιον και ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ....
Η ΦΗΜΗ παιζει ρολο,....
πχ στο μινι μαρκετ οταν εχω ξεμεινει βραδυ αργα.. απο τσιγαρα η οτι αλλο θα παω να ψωνισω..
σε 24 ωρες εχει τα λεφτα πισω κ αυτο εχει γινει 100 φορες..
------------------------------------------------------
οταν χρειατηκα καποτε λεφτα δανειστικα απο τραπεζα --τα επεστρεψα-
νομιζουν ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ....
να ξερουν οτι τιποτα δεν διαγραφεται εστω κ αν διαγραφει(με δικαστηριο).
και οποια μελλοντικη αγορα,ιδιοκτησια η τραπεζα μπορει να φερει αξιωση...
----------------------------------------------------
τελος δεν εχω προβλημα ποτε να δανεισω, να κερασω..κτλ...
εχω γραψει εχω 2 φοβους στην ζωη...
-να χρειαστει να ζητησω λεφτα(απο ατομο) εκτος οικογενειας...
-αρρωστεια(οχι μπαμ κ κατω μια βδομαδα πχ) αλλα μακροχρονοια...
ολα τα αλλα τα εχω γραμμενα στα @@@@@@@@----
-------------
συνοψη...
μην αισθανεστε μαλακες απο την μ@@@@ αλλων,απο πραξεις ΑΛΛΩΝ....
δεν εχετε ευθηνη για την μ@@@ που δερνει τον καθενα...