Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
* Όταν λέμε άμεσο μέλλον, εννοούμε για τον υπόλοιπο δρόμο που μένει στα προκριματικά για το Euro
Ειναι λιγο μπερδεμενη η δημοσκοπηση σου.
Ενω εχεις βαλει τιτλο-ερωτημα "να μεινει ο Οτο?" , στην ψηφοφορια εχεις βαλει ερωτημα "να αποχωρησει ο Οτο?"
εχει απολυτο δικιο ο φιλος κ εγω απ την βιασυνη πατησα οχι...
ενω επρεπε να πατησω ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Τελευταια στιγμη δεν εκανα λαθος στην επιλογη μου....
Σου προτεινω να το διορθωσεις οσο εχεις ακομα δικαιωμα για edit.
Εχει δικιο ο φιλος κι εγω κοντεψα να την πατησω..Διορθωσε το μην οδηγηθουμε σε λαθος αποτελεματα...Ειναι λιγο μπερδεμενη η δημοσκοπηση σου.
Ενω εχεις βαλει τιτλο-ερωτημα "να μεινει ο Οτο?" , στην ψηφοφορια εχεις βαλει ερωτημα "να αποχωρησει ο Οτο?"
Τελευταια στιγμη δεν εκανα λαθος στην επιλογη μου....
Σου προτεινω να το διορθωσεις οσο εχεις ακομα δικαιωμα για edit.
Δεν ειπε κανεις να τον κρατησουμε μια ζωη αλλα οχι και να φυγει επειδη φαγαμε 4 απ την Τουρκια...Μεχρι το 3 στα 3 ηταν καλος?Μα την Παναγια ρε φιλε ντρεπομαι να μιλαει ετσι κοσμος..Γιατι δεν βγαιναν ολοι οι ξεφτιλες καποτε να κατακρινουν ετσι τον Δανιηλ και τον Παναγουλια?Οταν μαζευαμε τα μπαλακια ολου του κοσμου..κ επειδη μας εμαθε να την αγαπαμε να τον κρατησουμε μια ζωη τον κοιμηση ε???
μπραβο κρατηστε τον μεντορα,τον ψυχαναλυτη μας!
ΡΕ ΟΥΣΤ!
ρε προσπαθησε λιγο να ξεμπλεξεις τα πραγματα στο κεφαλι σου κ μετα αν θες συζηταμεΔεν ειπε κανεις να τον κρατησουμε μια ζωη αλλα οχι και να φυγει επειδη φαγαμε 4 απ την Τουρκια...Μεχρι το 3 στα 3 ηταν καλος?Μα την Παναγια ρε φιλε ντρεπομαι να μιλαει ετσι κοσμος..Γιατι δεν βγαιναν ολοι οι ξεφτιλες καποτε να κατακρινουν ετσι τον Δανιηλ και τον Παναγουλια?Οταν μαζευαμε τα μπαλακια ολου του κοσμου..
Καταρχην μαθε να μιλας και κοψε τα ''ρε'' και τις υποδειξεις μη χεστουμε πατοκορφα...Ακολουθως ξεμπερδεψου εσυ και κοιτα οντως αν κρινεις η οχι απο το 1-4...Γιατι δεν βγηκες πριν το 1-4 να τα πεις αυτα για τον Ρεχαγκελ εδω?το θρετ υπηρχε..Γιατι δεν ελεγες να φυγει?Ντροπη νιωθω κι εγω που χασαμε απο τους Τουρκαλαδες αλλα να ενιωθες την ιδια ντροπη και οταν προ 6ετιας-8ετιας μας ξεφτιλιζαν σε καθε αγωνα..ρε προσπαθησε λιγο να ξεμπλεξεις τα πραγματα στο κεφαλι σου κ μετα αν θες συζηταμε
εσυ μονο απο το 1-4 νομιζεις οτι κρινεται...???
οσο για ντροπη...αυτο ακριβως ειπες την καταληλλη λεξη αυτο νιωθω
επειδη το πηγες σε προσωπικο επιπεδο το θεμα κ δεν ενδιαφερουν τις αλλους οι αποψεις μας δες το pm κ αν θες συνεχιζουμε απο κει δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα..Καταρχην μαθε να μιλας και κοψε τα ''ρε'' και τις υποδειξεις μη χεστουμε πατοκορφα...Ακολουθως ξεμπερδεψου εσυ και κοιτα οντως αν κρινεις η οχι απο το 1-4...Γιατι δεν βγηκες πριν το 1-4 να τα πεις αυτα για τον Ρεχαγκελ εδω?το θρετ υπηρχε..Γιατι δεν ελεγες να φυγει?Ντροπη νιωθω κι εγω που χασαμε απο τους Τουρκαλαδες αλλα να ενιωθες την ιδια ντροπη και οταν προ 6ετιας-8ετιας μας ξεφτιλιζαν σε καθε αγωνα..
Δεν ασχολουμε ρε μεγαλε ουτε καν με το πμ σου...επειδη το πηγες σε προσωπικο επιπεδο το θεμα κ δεν ενδιαφερουν τις αλλους οι αποψεις μας δες το pm κ αν θες συνεχιζουμε απο κει δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα..
καλα τωρα κατι ειπες...κριμα ρε στεναχωρηθηκα...Δεν ασχολουμε ρε μεγαλε ουτε καν με το πμ σου...
πες το ποιημα σου εσυ κι ολα οκ...
το συνεχιζεις ετσι?ρε δεν ασχολουμε με τοσο ''μικρους και λιγους'' παρτο χαμπαρι και μην με προκαλεις...τελος!καλα τωρα κατι ειπες...κριμα ρε στεναχωρηθηκα...
ηθελα να ξερα,θα κοιμηθω σημερα το βραδυ ναι ή οχι???
ιδου η απορια...