Νέα

Ότο: Να μείνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί (τι έχει συμβεί) στο παιχνίδι με τη Μάλτα

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν δεχεσαι οτι απο συγκηριες χασαμε ειναι αδικο να καταφερεσαι κατα του οτο
απο την αλλη ο στολτιδης ειναι καλυτερος απο κατσουρανη?
μην το παμε οπαδικα....
εγω αεκτζης ειμαι ....θα ηθελα τον ζηκο στην εθνικη οχι τωρα αλλα οταν επεζε τελικο champions legue με την μονακο αλλα ειτε μου αρεσει ειτε οχι εκεινος ειναι προπονητης εκεινος ξερει καλυτερα εκεινος αποφασιζει...

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
αν δεχεσαι οτι απο συγκηριες χασαμε ειναι αδικο να καταφερεσαι κατα του οτο
απο την αλλη ο στολτιδης ειναι καλυτερος απο κατσουρανη?
μην το παμε οπαδικα....
εγω αεκτζης ειμαι ....θα ηθελα τον ζηκο στην εθνικη οχι τωρα αλλα οταν επεζε τελικο champions legue με την μονακο αλλα ειτε μου αρεσει ειτε οχι εκεινος ειναι προπονητης εκεινος ξερει καλυτερα εκεινος αποφασιζει...

Ναι χάσαμε ΚΑΙ από συγκυρίες.Αλλά μην μου πείς ότι παίξαμε καλύτερα από τους Τούρκους!!Και το τελευταίο δεν είναι θέμα τύχης.Κάποια ευθύνη έχει και ο προπονητής.

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να φύγει ή μάλλον καλύτερα να τον φυλακίσουμε στο Ναύπλιο σαν τον Κωλοκοτρώνη!!!!!!!

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καποια ευθυνη εχει σιγουρα...αλλα απο εκει μεχρι να το βγαζουμε αχρηστο γερακο εχει πολυ δρομο...καλυτερα νομιζω να μην ειμαστε υπερβολικοι...τεσπα..καθενας με την γνωμη του...
για μενα ειναι προς τιμη του οτι εμεινε μετα το euro...
εμεινε και στα δυσκολα και ας ηξερε οτι κατι τετοιο δεν ξαναγινεται με την ομαδα που εχουμε...
επισης αν ειχε φυγει θα λεγαμε οτι μας πουλησε...εκανε την αρπαχτη του και εκμεταλευτηκε την επιτυχια για να κανει καλυτερη κονομα αλλου...
για μενα ο ΟΤΤΟ  θα ειναι παντα στην καρδια μου...

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να μείνει! Είχαμε και στο παρελθόν προπονητές τέτοιου βεληνεκούς?

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλώς ή κακώς ο γεράκος έχει χάσει μεγάλο μέρος της εκτίμησής μας.Κι αυτό γιατί δεν αποχώρησε όταν έπρεπε:Όταν ήταν στηνκορυφή..Τώρα κατρακυλάει σαν φορτηγό με σπασμένα φρένα στην κατηφόρα.Οι εμμονές του μας έχουν στοιχίσει και μας έχουν κάνει περίγελω όλων των ομάδων.Θυμάστε πώς νικήσαμε στο Καζακστάν?Πώς χάσαμε στην Αλβανία με κατεβασμένα χέρια?Με τι απόδοση περάσαμε από Βοσνία -Μολδαβία?Που ήταν ο Στολτίδης να τον καλέσει?Ο Ζήκος?Ο Χαλκιάς?Για πόσους αιώνες θα παίζουν οι Μπασινάς ,Δέλλας,καραγκούνης,Βρύζας,Χαριστέας,Φύσσας και οι υπόλοιποι?Τώρα η κατάληξη θα είναι να φύγει με τις κλωτσιές κι ας μην το αξίζει γιατί μας έφερε το Ευρωπαικό αλλά μην ξεχνάτε ότι και αυτό γίνεται μία φορά στα χίλια χρόνια..Μόνο να μην έρθει ο Βάτραχος γιατί εκεί να δείτε γέλιο...

[move]EURO 2004 ΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ..  [/move]
με καλυψες πληρως φιλαρακο..πες τα ρε πουστη μου

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Έκλεισε ο κύκλος του...τον ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε.....να αντικατασταθεί με μεγάλο προπονητή όμως....όχι Ντούσαν,Αναστόπουλο,Αναστασιάδη....ξένος και κατά προτίμηση πάλι Γερμανός....γιατί όχι Τοπμέλερ....ή Μάγκατ....

Επισκέπτης
Γερμανέ ταβερνιάρη πάρε τους αμπαλούς σου Φύσσα,Βύντρα,Μπασινά,Χαριστέα και άδειασέ μας τη γωνιά.Ουστ!

Επισκέπτης
Φέρτε τον πρίγκηπα Ντούσαν να μας ξανακάνει ομάδα!Όχι άλλα 1-4,αυτά είναι σκορ των βάζελων στη λεωφόρο.Διώξτε τον τουρίστα και φέρτε πρίγκηπα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φέρτε τον πρίγκηπα Ντούσαν να μας ξανακάνει ομάδα!Όχι άλλα 1-4,αυτά είναι σκορ των βάζελων στη λεωφόρο.Διώξτε τον τουρίστα και φέρτε πρίγκηπα!
Πρίγκιπα ή Βάτραχο?Οι γνώμες διαφέρουν.....Και εγώ γαύρος είμαι αλλά όχι και Ντούσαν ρε φίλε....είδαμε και τί έκανε στον Ερυθρό Αστέρα που πήγε....ή στον ΠΑΟΚ....αν δεν ρέει το χρήμα.....άστα να πάνε.....

Επισκέπτης
Πρίγκιπα ή Βάτραχο?Οι γνώμες διαφέρουν.....Και εγώ γαύρος είμαι αλλά όχι και Ντούσαν ρε φίλε....είδαμε και τί έκανε στον Ερυθρό Αστέρα που πήγε....ή στον ΠΑΟΚ....αν δεν ρέει το χρήμα.....άστα να πάνε.....
Το 99 με μηδενικό μπάτζετ σε έφτασε στους 8 της Ευρώπης,κάτι πρωτόγνορο για την ευρωπαϊκή μας ιστορία,πράγμα που δε βλέπω να επαναλαμβάνεται(στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον).

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
αν εχει σκοπο ν ανανεωσει την ομαδα να μεινει αλλιως δρομο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
επειδη ΔΕΝ εχει καταλαβει οτι ο κόμπος έφθασε στο χτένι και επειδη εχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ(πχ δεν πήρε αλλους στην θεση των τραυματιων Σειταρίδη-Αχριστέα για το μάτς με την Μάλτα!!απιστευτο κιομως ελληνικό!!) που μάλλον δεν θα τις ξεπεράσει ποτε (οπως μας απεδειξε και η δουλειά του σεΚαιζεσλαουτερν,Βρέντερ,μπαγερν)ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ και να αντικατασταθεί απο ξένο επιπέδου ΧΙΤΖΦΕΛΝΤ,ΚΟΥΠΕΡ,ΛΙΠΙ..

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
να μείνει αλλά να του μπει και λίγο κωλοδάχτυλο για τουλάχιστον 20% ανανέωση της ομάδας (δεν μπορεί, κάποιος θα μπορεί να του το φορέσει)...
επίσης κάποιος να το ΒΟΥΛΩΣΕΙ σε γελοίους "τύπου Κούγια" που τον άκουσα να λέει μετά την τεσσάρα πως "πριν έρθει στην Ελλάδα ήταν χωρίς ομάδα κλπ κλπ"....
ρε ΜΑΛΑΚΑ κούγια, τα είπες αυτά πριν το EURO 2004?
τα είπες αμέσως μετά?
ότο, ποτέ δεν με έπεισες ότι έστησες ομαδάρα, αλλά έγραψες ιστορία.....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μα ειναι και θεμα ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ..δεν γίνεται ολο τα ιδια πρόσωπα..πως θα ανανεώσεις το ενδιαφέρον του κόσμου?5-6 χρονια ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

nikes

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
φυσικά να μείνει... ποτέ δεν μας πήγε πιό κάτω από αυτό που παρέλαβε ....και πέτυχε και το θαύμα...που κανένας άλλος δεν το είχε ....γι αυτό μπορεί να κάνει όσες μαλακίες θέλει ...και για όσο χρόνο θέλει ...εξ άλλου όποιος  άλλος και να έρθει μια από τα ίδια θα είμαστε...το πολύ πολύ με διαφορετικούς παίκτες ....εκεί στη μετριότητα ....

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ξεκολήστε ρε με τον Οτο.
Αυτοί οι παίχτες είναι οι καλύτεροι που έχουμε.
Πείτε έναν Ελληνα μέσο που να μπορεί να κατεβάζει μπάλα και να
κάνει παιχνίδι. (εκτός Καραγκούνη)
Εναν αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει εθνική ? Εναν ...

Με αυτούς τους παίχτες που έχουμε και καλά τα πάμε.
Εδώ ολόκληρη Αγγλία με παιχταδάρες δεν σταυρώνει νίκη.

Αντί να λέμε και ευχαριστώ στον Οτο λέμε και χαζά.
Θέλουμε  ανανέωση.
Να βγάλει δηλαδή τον Γιούρκα και να βάλει ποιον ?
Να βγάλει τον Καραγκούνη και να βάλει ποιον?

Μήπως και ο Σαμαράς θέλει ανανέωση και αυτός?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλώς ή κακώς ο γεράκος έχει χάσει μεγάλο μέρος της εκτίμησής μας.Κι αυτό γιατί δεν αποχώρησε όταν έπρεπε:Όταν ήταν στηνκορυφή..Τώρα κατρακυλάει σαν φορτηγό με σπασμένα φρένα στην κατηφόρα.Οι εμμονές του μας έχουν στοιχίσει και μας έχουν κάνει περίγελω όλων των ομάδων.Θυμάστε πώς νικήσαμε στο Καζακστάν?Πώς χάσαμε στην Αλβανία με κατεβασμένα χέρια?Με τι απόδοση περάσαμε από Βοσνία -Μολδαβία?Που ήταν ο Στολτίδης να τον καλέσει?Ο Ζήκος?Ο Χαλκιάς?Για πόσους αιώνες θα παίζουν οι Μπασινάς ,Δέλλας,καραγκούνης,Βρύζας,Χαριστέας,Φύσσας και οι υπόλοιποι?Τώρα η κατάληξη θα είναι να φύγει με τις κλωτσιές κι ας μην το αξίζει γιατί μας έφερε το Ευρωπαικό αλλά μην ξεχνάτε ότι και αυτό γίνεται μία φορά στα χίλια χρόνια..Μόνο να μην έρθει ο Βάτραχος γιατί εκεί να δείτε γέλιο...

[move]EURO 2004 ΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ..   [/move]
Θα είμαι άλλος ένας που θα συμφωνήσει μαζί σου...Πάντως ας κάτσει να φάει όσες 4άρες θέλει,ας βάζει όποιον θέλει μέσα αλλά το ότι κάναμε το θαύμα του αιώνα του τα συγχωρεί όλα.Κανονικά,πάντως, έπρεπε να κάνει ότι και ο Λίππι μετά το Μουντιάλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom