Νέα

Ότο: Να μείνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί (τι έχει συμβεί) στο παιχνίδι με τη Μάλτα

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Να πώ και 'γώ την άποψή μου...
- Ο Ρεχάγκελ είναι άριστος στην τακτική μές στο γήπεδο. Αυτό φάνηκε τόσο στα προκριματικά, όσο και στα τελικά του Euro 2004
- Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, γιατί μας πήρε από την αφάνεια και μας έκανε γνωστούς ποδοσφαιρικά. Ακόμη και αν δεν παίρναμε το κύπελλο το '04, και πάλι θα είχαμε αλλάξει θέση κατάταξης στις συνειδήσεις των Ευρωπαίων φιλάθλων.
- Είναι θεμιτό να του ασκείται κριτική, αλλά είναι αθέμιτο να "κράζεται". Λίγο φιλότιμο δε βλάπτει.
- Είναι εντελώς παρακινδυνευμένο να αλλάξει ως προπονητής, για τα εναπομείναντα προκριματικά παιχνίδια. Πρέπει να μείνει μέχρι να τελειώσουν τα προκριματικά, ή μέχρι να τελειώσουν τα τελικά παιχνίδια του Euro 2008 ΑΝ τελικά περάσουμε.
- Πρέπει όμως απαραιτήτως να παρατήσει τις εμμονές του με τους παίκτες, γιατί, όχι μόνο απογοητεύει και απογοητεύεται, αλλά και γιατί εκθέτει και εκτίθεται. Βρε φίλε Rehacles, συγγνώμη, πώς είναι δυνατά να αφήνεις έξω τον πρώτο σκόρερ στη Γερμανία Φάννη Γκέκα (τον οποίο εγώ προσωπικά ΔΕΝ πάω με τίποτα) και να βάζεις μέσα τον ʼγγελο Χαριστέα, που 'χει κάψει φλάντζες γενικά και προέρχεται από τραυματισμό πρόσφατα; Μπορώ να δώσω και άλλα παρόμοια παραδείγματα, αλλά το αφήνω, γιατί έχουν χιλιογραφτεί.

Από το Euro και πέρα, ο Ρεχάγκελ πρέπει να αποχωρήσει.
- Κούρασε και κουράστηκε.
- Είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν παρακολουθεί τα σύγχρονα ποδοσφαιρικά ρεύματα.
- Δε μπορεί (ίσως και δε γουστάρει) καν να ταξιδεύει  πέρα-δώθε για να βλέπει την εξέλιξη παικτών.
- Έχουν ξεπηδήξει κάποια φυντανακια, που χρειάζονται χρόνο συμμετοχής και εμπιστοσύνη και εμείς έχουμε μείνει με την κουρασμένη και κορεσμένη φουρνιά του 2004
- Παρ' όλες τις επιτυχίες, για τις οποίες επαναλαμβάνω πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες, έχει εκδηλώσει εμμονές σε παίκτες και αντίστοιχα, εμπάθειες, οι οποίες όχι μόνο έχουν ενοχλήσει, αλλά και έχουν κοστίσει. Για μένα, έχει σημάνει πολύ μεγάλο κόστος η μη κλήση του ʼκη Ζήκου στην Εθνική. Του ʼκη Στολτίδη επίσης. Υπάρχουν ωστόσο και άλλες περιπτώσεις που με κάνουν πραγματικά να απορώ. Δεν καταλαβαίνω πώς συμβαίνει να έχει θέση στο ρόστερ της Εθνικής ο τελειωμένος ποδοσφαιρικά μπάρμπα-Γιώργος Ανατολάκης και όχι ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Μετά το Euro λοιπόν, πρέπει να φύγει με τιμές και δόξα ο πολυαγαπημένος μας Ρεχάγκελ (παίρνοντας μαζί του και το μέγα λαμόγιο -΄πως φημολογείται όλο και πιο έντονα- Τοπαλίδη), να προσληφθεί προπονητής απαιραιτήτως ξένος και εγνωσμένης αξίας και να του τεθεί από την ΕΠΟ το αίτημα της ριζικής ανανέωσης της Εθνικής μας.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε andras37 συμφωνω με τα παραπανω
οταν ομως λεμε συνεχως τα ιδια πραγματα,καποια στιγμη φυσικο επακολουθο ειναι να ελθει κ η σκληρη κριτικη
απ την στιγμη που καποιος δεν καταλαβαινει,θα πρεπει καποιος να του το εξηγησει με αλλο τροπο,πιο σκληρο
ενταξει τον αγαπησαμε,τον παραδεχτηκαμε,τον ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ αδρα,εν συνεχεια τον κριτικαραμε για καποιες λανθασμενες επιλογες,ξανακριτικαραμε,κ ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα κ ξανα...καποια πραγματα εχουν κ τα ορια τους ομως ρε παλικαρια
δεν βαζει μυαλο με τιποτα,εχει εμμονες,ειναι εγωιστης,αλλαζονας και για να μην γινουμε κ συνομοσιολογοι,δεν θελω να φανταζομαι πως μεσα σε ολα αυτα υπαρχει κ παρασηνιο...(Γκαγκατσης + χορηγοι

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Να μην μείνει ο Ρεχάγκελ. Είναι πολύς για μας. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες δεν κάνουμε για τα σαλόνια. Εμείς είμαστε μόνο μέχρι Δανιήλ, Πολυχρονίου . Δεν είμαστε για παραπάνω. Πήραμε Ευρωπαϊκό (ακόμα δεν το έχω πιστέψει) και κλαιγόμαστε γιατί δεν πήγαμε Μουντιάλ (λες και δηλώνουμε "Παρών" ανελλειπώς  στα Μουντιάλ). ς φύγει, να έρθει ο Αγέλαστος, Ακατονόμαστος, Τρισμέγιστος να πάμε ...μπροστά. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει η γκρίνια. Η μαφία του Αγέλαστου Βάτραχου καλά κρατεί.
Βασιλιά Όθωνα Β' των Ελλήνων σ'ευχαριστούμε για όλα.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βρε ας ερθει κ ο Κολιας με τον Μπακε βοηθο προπονητη.
κ δεν νομιζω να θελει κανεις πραγματικα να ερθει ο βατραχος.
απλα δεν ξερουν τι  να πουν κ λενε αυτον...
οχι ρε να μεινει ο ρεχαγκελ.να μεινει να συνεχισουμε να ξεφτιλιζομαστε κ να γελαει ολη η ευρωπη..
α κ μιας κ εισαι φιλογερμανος φιλε germaon,ειλικρινα δεν θα θελες να ξερεις πως αντιμετωπιζουν την μεχρι τωρα πορεια μας οι γερμανοι κ τι σχολια κανουν...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ειλικρινα δεν θα θελες να ξερεις πως αντιμετωπιζουν την μεχρι τωρα πορεια μας οι γερμανοι κ τι σχολια κανουν...
Η καρδούλα τους το ξέρει, όταν παρακαλάγανε τον Ότο να έρθει. Verba volant Κούπες manent.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και άλλο μεγάλο όνομα να έρθει δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Εγώ λέω να μείνει. Ας κινηθεί και η ΕΠΟ να πείσει μερικούς συνταξιούχους ποδοσφαιριστές ότι σιγά σιγά πρέπει να αποχωρήσουν από μόνοι τους.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Φορτσα Ελλαδα γερα..........
Δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Να κάνω μια (ηλίθια) ερώτηση? Γιατί όλοι αυτοί που τον κράζουν δεν πάνε να γίνουνε προπονητές να αναλάβουν την Εθνική? Έξω από τον χορό σου χορεύω κι εγώ κλακέτες αλά Fred Astair.

Εγώ ξέρω ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Και αυτή την στιγμή ο "νοικοκύρης" της Εθνικής είναι ο Ότο. Τα κραξίματα και το τι ΘΑ έπρεπε να κάνει ξέρετε τι μου θυμίζει? Ότι στην Ελλαδάρα μας, οι Ελληναράδες μας ξέρουν να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ ακόμα κι αν δεν είναι ειδικότητά τους. Φωνάξτε έναν υδραυλικό και θα σας πει ότι μπορεί να σας φτιάξει ΚΑΙ το ψυγείο, ΚΑΙ τα φώτα, ΚΑΙ να σας βάλει και πλακάκια στο μπάνιο! Well, let me tell you the news! Είμαστε ΠΑΤΟΙ σε όλα στην Ευρώπη και οι πρωτιές που έχουμε είναι μόνο αρνητικές (πρώτοι σε ρύπανση, πρώτοι στην ακρίβεια, πρώτοι στην διαπλοκή, κτλ, κτλ, κτλ). Μάθετε λοιπόν να ζείτε με αυτό γιατί φως στο τούνελ ΔΕΝ υπάρχει. Ψωροκώσταινα ΜΙΑ ΖΩΗ θα είμαστε, πάρτε το χαμπάρι.

Τελικά αρχίζω να σιχαίνομαι πάρα πολύ την ΣΚΑΤΟφάρα μας...

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να το βουλωσουμε ολοι..να μην μιλαει κανεις...απαγορευετε η κριτικη...κ εγω που νομιζα πως ειχαμε δημοκρατια...
ε ρε γελια που εχουν μερικοι εδω μεσα..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δηλαδή για να καταλάβω. Ειμαι υπευθυνος για ενα τμημα μιας εταρίας. Με την αποδοση μου την σώζω απο την καταστροφη και την οδηγω σε μια μεγάλη επιτυχία. Τα χρόνια περνανε και στα δυο επομενα project τα κανω θαλασσα και οδηγω το τμημα σε αποτυχία. Κανεις δεν δικαιούται να με κουνήσει γιατι μου οφειλει χάρη, ενω κανενας άλλος υπάλληλος της εταιρείας δεν εχει δικαιωμα να μου πει οτι τα χω κανει θαλασσα (χωρις να μπει σε λεπτομέρειες) εφοσον δεν εχει τις γνωσεις του αντικειμένου μου.

προσωπικα θεωρω τοσο θλιβερη και μιζερη την πραγματικοτητα του Ελληνικου ποδοσφαιρου που αρνουμαι ν ασχοληθω. Δεν ειδα τον αγωνα προχτες και μου ειναι παντελως αδιαφορο αν χασουμε απο το Τουρκμενισταν και αν αναλαβει προπονητης ο Kermit ή και ο Fozy the Bear.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή για να καταλάβω. Ειμαι υπευθυνος για ενα τμημα μιας εταρίας. Με την αποδοση μου την σώζω απο την καταστροφη και την οδηγω σε μια μεγάλη επιτυχία. Τα χρόνια περνανε και στα δυο επομενα project τα κανω θαλασσα και οδηγω το τμημα σε αποτυχία. Κανεις δεν δικαιούται να με κουνήσει γιατι μου οφειλει χάρη, ενω κανενας άλλος υπάλληλος της εταιρείας δεν εχει δικαιωμα να μου πει οτι τα χω κανει θαλασσα (χωρις να μπει σε λεπτομέρειες) εφοσον δεν εχει τις γνωσεις του αντικειμένου μου.
ρε γαμωτο ηθελα να ξερα,ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε???δηλαδη εχει αδικο ο φιλος με το παραπανω παραδειγμα???κ μεις τι ζηταμε???απλα πραγματα που τα βλεπει ολος ο κοσμος κ που δεν χρειαζετε να εχεις κ γνωσης προπονητικης!ημαρτον πια..

Επισκέπτης
να το βουλωσουμε ολοι..να μην μιλαει κανεις...απαγορευετε η κριτικη...κ εγω που νομιζα πως ειχαμε δημοκρατια...
ε ρε γελια που εχουν μερικοι εδω μεσα..

Aυτό το συμπέρασμα το έβγαλες εσύ μεγάλε και όντως σε αυτή την περίπτωση μου προκαλείς τον γέλωτα!!! Εγώ δεν είπα ποτέ να ΜΗΝ ασκεί κανένας κριτική. Αλλά όταν ασκείς κριτική, θα πρέπει να έχεις και τον αντίλογο ή την πρότασή σου.

Από αυτά που βλέπω, συγκεκριμένες προτάσεις δεν υπάρχουν από κανέναν. Και να διευκρινήσω και κάτι άλλο. Αυτό που έγραψα πήγαινε προς όλους αυτούς που ασκούν αυτή την βλακώδη κριτική χωρίς προτάσεις, όχι μόνο στους συγκεκριμένα μέλη του site. Πήγαινε και στους δημοσιογράφους και στους πολιτικούς και στον κάθε ασχετίδη που κρίνει. Έτσι, να καταλήξω ότι το παράδειγμα που ανέφερες andreoug είναι εντελώς άστοχο καθώς μιλάς για σχετικό με την εταιρία άτομο. ΑΝ ο Γιακουμάτος, ή ο megantoine, ή ο Ευαγγελάτος, ή ο Φασούλας έχουν σχέση με την προπονητική... τα παίρνω όλα πίσω!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

προσωπικα θεωρω τοσο θλιβερη και μιζερη την πραγματικοτητα του Ελληνικου ποδοσφαιρου που αρνουμαι ν ασχοληθω. Δεν ειδα τον αγωνα προχτες και μου ειναι παντελως αδιαφορο αν χασουμε απο το Τουρκμενισταν και αν αναλαβει προπονητης ο Kermit ή και ο Fozy the Bear.
Με την διαφορα αγαπητοι μου οτι πετυχημενα Project κανουν πολλοι καθε μερα ενω το 2004 αυτο που εγινε δεν ειχε προηγουμενο.Αν οπως λες σε μια εταιρια κανεις κατι που θα την παει οπου δεν εχει παει πουθενα,αν μετεπειτα κανεις μαλακια δεν θα σε καθερεσουν να εισαι σιγουρος.Θα σε κριτικαρουν μεν αλλα κανεις δεν θα μπορει να σου πει κουβεντα.Δηλαδη ο Κορωνιας που εκανε τη μαλακια εχασε τη θεση του?ΟΧΙ.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν εγινε κατανοητο τι ειπα. Αλλο το να λες οτι  καποιος μαλακιζεται και αλλο να του δινεις οδηγιες χωρις να γνωριζεις το αντικειμενο. Οταν τρακαρω, ακομα και ενα πενταχρονο δικαιουται να μου πει οτι εκανα μαλακια και ας μην ξερει να οδηγαει.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
εγω αν ημουν στην θεση του οτο για λογους αξιοπρεπεια ς θα δηλωνα  παραιτηση ακομα και αν δεν την κανανε αποδεκτη... ..για μενα αυτη η ηττα ξεπλενεται μονο με νικη μεσα στην τουρκια....

Και γιατί να παραιτηθεί φίλε μου? Έλληνας είναι και του έκατσε στραβά? Κι αν ήταν έτσι δεν θα έκανε αυτές τις επιλογές που έκανε. Αυτή η ήττα δεν ξεπλένεται με τίποτα γιατί νομίζω ότι η Ελληνική ομάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να κερδίσει την Τουρκία μέσα στην Πόλη

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Να μείνει μέχρι το τέλος των προκριματικών......Αν περάσει η Ελλάδα να την πάει μέχρι και το Euro και μετά να αποχωρίσει, μόλις τελειώσουν οι αγώνες της Εθνικής μας από τα γήπεδα της Ελβετοαυστρίας...Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε να αποχωρίσει....

Αυτό το λέω γιατί πιστεύω πως ο Ρεχάγκελ δεν αλλάζει μυαλά και θα πάει και στο Euro με τους ίδιους παίκτες. Οπότε αυτός είναι και ο μόνος που τους ξέρει καλα και έχει άμεση σχέση μαζί τους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια και επειδή ούτε εγώ ούτε όλοι από εδώ και όχι μόνο δεν έχουμε αρμοδιότητα να αναλάβουμες την Ελλάδα, ας κοιτάξουμε το καλύτερο αυτήν την στιγμή για την ομάδα, ποιο είναι.

Για το μέλλον..... να φύγει και να ζήσουμε και να θυμόμαστε τα καλα του...Γιατί τα κακά του, σαν αυτά με την Τουρκία, καλύτερα να μας κάνουν απώλεια μνήμης

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παληκαρια ενας ανθρωπος που καταφερε και επιασε κοροιδα ολους τους "προπονηταραδες" του euro εκτος απο τον πολυ καλο προπονητη της τσεχιας που εκει πραγματικα ειχαμε αγιο....θελησε μετα την επιτυχια του 2004 να το παιξει υπερανω και αλλαξε πολυ απλα το συστηματακι του...περα απο τις εμμονες του σε ποδοσφαιριστες που οντως θα επρεπε να καλει τους πιο φορμαρισμενους και οχι ντε και καλα τους ιδιους και τους ιδιους που μας εφεραν αυτο το απιστευτο αποτελεσμα απο την πορτογαλια,το γυρισε σε 4-3-3 ενα συστημα το οποιο για να το παιξεις πρεπει να εχεις παιχταραδες σε ολες τις γραμμες και ταχυτατα ακρα..και μαλιστα να μπορεις να το προσαρμοζεις αναλογα με το εκαστοτε ματς και σε 4-4-2!δεν αναλοφιστηκε ομως εγκαιρα ποιοι ειναι αυτοι οι παικτες που εχει στα χερια του και με ποιο τροπο καταφερε να κερδισει το ευρωπαικο κυπελλο!ειναι σαν να περασε ενα ηλεκτροδιο τον εγκεφαλο του,να του εσβησε εντελως την μνημη και να ξεκινουσε εκεινη τη στιγμη απο την αρχη!το θεμα ειναι απο εδω και περα τι πρεπει να κανει ο ιδιος και η ομοσπονδια!ειναι φανερο οτι αν η εθνικη τελικως προκριθει στα τελικα ο her otto θα ολοκληρωσει την καριερα του το ερχομενο καλοκαιρι στα τελικα της πορτογαλιας!αν οχι τοτε θα αναζητηθει νεος τεχνικος προφανως απο το φθινοπωρο μετα το περας της προκριματικης φασης...το θεμα ειναι λοιπον οχι αν θα μεινει ο οττο αλλα ποιος θα τον αντικαταστησει γιατι ετσι και αλλιως σε 15 μηνες το πολυ θα ειναι παρελθον!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
'
Δεν εγινε κατανοητο τι ειπα. Αλλο το να λες οτι  καποιος μαλακιζεται και αλλο να του δινεις οδηγιες χωρις να γνωριζεις το αντικειμενο.
σωστα.και ποιοι ειμαστε ολοι εμεις οι ''προπονηταραδες'' που θα δωσουμε οδηγειες στον Γερμανο πως θα χειριστει την ομαδα αφου δεν ξερουμε απο μεσα το αντικειμενο?απο τον καναπε μου εγω σου περνω και το παγκοσμιο οχι μονο το ευρωπαικο...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Τον ευχαριστούμε για το EURO αλλά όχι!!Να φύγει αμέσως.Κατα στρέφει την ομάδα.Και όχι για την ήττα με την Τουρκία.Εδώ και πολύ καιρό τωρα..

Έτσι απλά θα συνφωνήσω μαζί σου. Να φύγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom