Νέα

ΟΤΕ: Η διοίκηση Βουρλούμη και τα μαγικά της.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σώπααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στο τέλος θα μα βγεις και ο Νταλάρας ρεεεεεε
είπαμε έχει πολλά ψώνια εδώ μέσα αλλά εσύ ρε παιδί μου θέλεις ολόκληρο μπακάλικο για να σε ψωνίσουμε μόνο σου...

γραβιέρα είσαι η αλμυρός μπακαλιάρος?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
σώπααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στο τέλος θα μα βγεις και ο Νταλάρας ρεεεεεε

Ασχετο...............  ούτε τι θες να μας πεις δεν καταλαβαίνουμε ... ριξε μετάφραση....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
είπαμε έχει πολλά ψώνια εδώ μέσα αλλά εσύ ρε παιδί μου θέλεις ολόκληρο μπακάλικο για να σε ψωνίσουμε μόνο σου...

γραβιέρα είσαι η αλμυρός μπακαλιάρος?

καλα με τον εαυτό σου μαλώνεις ?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλά όταν ξυπνάς να πλένεις και λίγο τα χέρια σου,

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
τόσο έξυπνο παιδί και δεν κατάλαβες ποια είναι η χήρα?

αγόρι μου αυτό που θα πάρεις στην χούφτα σου σε λίγο που θα πας στο κρεβατάκι σου.

ο χαρακτηρισμός ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ... σου παει .. πολύ ...

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Συγγνώμη,

Αλλά είχατε ακούσει τι είχε πει στην διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ ο Βουρλούμης όταν είχαν πρωταρχίσει οι απεργίες;

"Δηλαδή απεργείτε για την θέση μου;"

Αν το καλοσκεφθείτε αυτός είναι ο σκοπός της απεργίας και τα συμπεράσματα δικά σας με την κυριολεκτικά σχιζοφρενική κατάσταση που έχουμε φθάσει.

Γιατί να μην ξεχνάμε ποιός ήταν ο ΟΤΕ, τι χρειαζόνταν κάποτε για να βάλουμε τηλέφωνο, ότι έχει την δεύτερη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα μετά από την Εκκλησία, τα υψηλά πάγια, την επιδότηση από τους φόρους μας, τον Τόμπρα, την αγορά της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Αρμενία (εκεί το παίζουμε καπιταλιστές γιατί μας παίρνει), τις χρεώσεις του ΕΠΑΚ, την επιμονή να πουλάει ISDN μέχρι πρόσφατα επειδή του περίσσευαν modem στις αποθήκες, τα σκάνδαλα προμηθειών της Siemens, την εθελουσία και τα ελλείμματα του ταμείου ΤΑΠ-ΟΤΕ που τώρα θα πληρώσουν κάποιοι ασφαλισμένοι  από το 10% των αποθεματικών των ταμείων τους που ληστεύονται με τον νέο ασφαλιστικό νόμο καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο (αύξηση ΦΠΑ) και τέλος ότι αν δεν είχε σπάσει το μονοπώλιο του ΟΤΕ και δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί, surfing στο bourdela.com με τις ώρες και κατέβασμα των απάντων του Salieri και του Rocco από το Rapidshare (με την ευγενή χορηγία του Αρίωνα) δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Φιλε Βολταιρε

Συμφωνω απολυτα με οσα λες.Ετσι ηταν τα πραματα με τον ΟΤΕ
 Εγω λεω το αλλο
 Γιατι τοσα χρονια να μην γινεται καλυτερη διοικηση στον Οργανισμο ωστε να απολαμβανει καλυτερες υπηρεσιες ο πολιτης;
 Γιατι μαθανε ετσι τους υπαλληλους του;
 Γιατι ολες οι κυβερνησεις ασκουσανε ψηφοθηρικη πολιτικη προσληψεων;
 Εναν οργανισμο σε εναν τομεα τοσο κερδοφορο ,οσο ειναι αυτος των τηλεπικοινωνιων,γιατι τον διαχειριστηκαν ετσι;
 Θα μπορουσε να ειναι αλλιως η κατασταση;

Τωρα τα περι ιδιωτικοποιησης και λοιπες μαλακιες,τα βλεπω σαν ευκαιρια για αρπαχτες,για αρπαχτικα τυπου Αθενς..

Αυτη ειναι η αποψη μου και εν πολλοις αυτο που με ενοχλει...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
άντε καληνύχτα και τράβα να παίξεις με την χήρα σου......

στην Κρήτη νομίζω τους επιστήμονες σαν εσένα τους λένε γρόθους.

πάντως εγω τυπους σαν εσενα τους χαρακτηρίζω μονολεκτικά ... βλάκες ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Athens και Alitis,

Κρίμα.

Για το είδος της αντιπράθεσης που ασκείτε στις τελευταίες 1-2 σελίδες τουλάχιστον, υπάρχει και το chat.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μα ειναι δυνατόν να τσιμπάτε με τοποθετήσεις του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου;

Και για να ξεδιαλύνω λίγο το μικροαστισμό που αποπνέει συγκεκριμένος γραφικός, τα Saab και τα SLK τα οδηγούν οι μέτριοι.

Μην τσιμπάτε με κατα φαντασίαν πετυχημένους - προδίδονται μερικές φορές απο τα αμάξια που (λένε ότι) οδηγούν.

Και απο το πόσο ακραίοι είναι. Μόνο ένας βαθιά κομπλεξικός και λίγος θα πει τις φράσεις που αποτυπώθηκαν εδω απο συγκεκριμένο μέλος. Οσοι είναι, δεν κομπάζουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο κ. Παναγής Βουρλούμης, ειναι ο δημιουργός της Alpha Finance και απο του στυλοβάτες - δημιουργούς του Ομίλου της Πίστεως - νυν Alpha Bank ...
ελάχιστοι έλληνες εχουν παρόμοια εμπειρία στην χρηματοοικονομική διαχε'ιρηση και στη διοίκηση μεγάλων επιχειρήσεων.  Πρωτοστάτης της Βαλκανικής επέκτασης του Ομίλου. Μέλος και στυλοβάτης διεθνών Clubs και Ομίλων επιρροής. Εκεί που κλείνονται τα σημαντικά επιχειρηματικά και άλλα deals ... παγκόσμια ....
ακουτε έλληνες ποντίκια ?

Θα σου έλεγα τίποτα για τον όμιλο της πίστεως και πώς θα ζούσε αν δεν είχε την προίκα της ιλτε αλλά έχε χάρη που είναι αργά...
Οι ελληνικές τράπεζες αν εφαρμοζόταν η κείμενη νομοθεσία θα είχαν πτωχεύσει μόνο από τα πρόστιμα και τα δσ τους θα ήταν σκύλες κανενός βαρυποινίτη στη φυλακή...
Ο Λάμπρου έκανε την αρχή...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
  Φιλε Βολταιρε

Εγω λεω το αλλο
  Γιατι τοσα χρονια να μην γινεται καλυτερη διοικηση στον Οργανισμο ωστε να απολαμβανει καλυτερες υπηρεσιες ο πολιτης;
  Εναν οργανισμο σε εναν τομεα τοσο κερδοφορο ,οσο ειναι αυτος των τηλεπικοινωνιων,γιατι τον διαχειριστηκαν ετσι;

Τωρα τα περι ιδιωτικοποιησης και λοιπες μαλακιες,τα βλεπω σαν ευκαιρια για αρπαχτες,για αρπαχτικα τυπου Αθενς..

Φίλε μου,

Η ιδιωτικοποίηση ουσιαστικά έχει ήδη συντελεστεί.

Η κυβέρνηση συζητά την πώληση του 8% και το διαπραγματεύεται για να συνδιοικεί μία μεταβατική περίοδο.

Αν οι Γερμανοί θέλουν μαζεύουν το χαρτί που χρειάζονται από την ελεύθερη αγόρα. Ο Βγενόπουλος μάζεψε το 20% μέσα σε λίγους μήνες (τον Αύγουστο πέρυσι είχε μόνον 5%). Απλά οι Γερμανοί δεν θέλουν να φτάσουν στο 33% γιατί τότε θα πρέπει να κάνουν δημόσια προσφορά για το σύνολο των μετοχών. Και επίσης δεν θέλουν να συγκρουστούν με την κυβέρνηση.
Αλλά μπορεί και να μην θέλουν ποτέ να αποκτήσουν την πλήρη ιδιοκτησία και το management του ΟΤΕ. Ίσως να ενδιαφέρονται μόνον για τις θυγατρικές του ΟΤΕ στα Βαλκάνια.

Το αν θα μπορούσε να διοικηθεί σωστά ο ΟΤΕ είναι νομίζω προφανές αν υπήρχε η ανάλογη πολιτική βούληση.
Στο ερώτημα αν μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες στα πλαίσια μιας ανοικτής και ελεύθερης εγχώριας αγοράς τηλεπικοινωνιών πάλι η απάντηση είναι θετική.
Αν ο ΟΤΕ μπορούσε να επιβιώσει σαν διεθνής παίκτης χωρίς ξένα κεφάλαια και χωρίς τεχνογνωσία είναι όμως ένα ανοικτό ερώτημα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το οτι η SIEMENS ελεγχεται κατα 67% απο το γερμανικο δημοσιο και την ντοιτσε τελεκομ μαλλον τυχαιο θα ειναι ε;

Ουδέν ανακριβέστερο για την ιδιοκτησία της Siemens.

Το Γερμανικό Δημόσιο κατέχει 0%.

Στην δε Deutsche Telekom το ποσοστό του Δημοσίου είναι μόνον 15%.

(σελίδα 35).

Η Deutsche Telekom έχει ουσιαστικά ιδιωτικοποιηθεί από την 1/1/1995 με νόμο που ψηφίστηκε στην Bundestag παρά την μεγάλη απεργία του 1994.
Όπως πολλά πράγματα δεν πέτυχε και η περυσινή απεργία των εργαζομένων της Deutsche Telekom που σαν αντικείμενο είχε την αύξηση των ωρών εργασίας (που ήταν μόνον 34,5 εβδομαδιαίως παρακαλώ) και την μεταφορά θέσεων εργασίας (outsourcing).

Εντάξει με την απεργία του ΟΤΕ, εγώ όμως θα ήθελα να ξέρω τι θα γίνει άμα κλείσουν οι παραγωγικές μονάδες της Siemens στην Ελλάδα. Γιατί εκεί τρώει πολύς κόσμος ψωμί.

Αυτό θα είναι πραγματικά πρόβλημα και όχι οι περισσότερες ώρες που θα αναγκαστούν - αν μπούνε στην διοίκηση η Γερμανοί - να δουλεύουνε οι ΟΤΕτζήδες με αποτέλεσμα να χάσουνε την δεύτερη δουλειά (γιατί τώρα πολλοί δουλεύουνε παράλληλα και για χαρτζηλίκι στους εναλλακτικούς)ή τα εξτρά του Σαββατοκύριακου όταν κάνουνε όλες τις μεταφορές και τις νέες συνδέσεις.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
(σελίδα 35).

Η KfW Bankengruppe, ανήκει στο Γερμανικό Κράτος. (Kreditanstalt für Wiederaufbau).
Το ποσοστό της Ομοσπονδίας στη μετοχική σύνθεση της DT είναι ουσιστικά 31,7%.

Το λέει άλλωστε και στην σελίδα που παραθέτεις.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Θα σου έλεγα τίποτα για τον όμιλο της πίστεως και πώς θα ζούσε αν δεν είχε την προίκα της ιλτε αλλά έχε χάρη που είναι αργά...
Οι ελληνικές τράπεζες αν εφαρμοζόταν η κείμενη νομοθεσία θα είχαν πτωχεύσει μόνο από τα πρόστιμα και τα δσ τους θα ήταν σκύλες κανενός βαρυποινίτη στη φυλακή...
Ο Λάμπρου έκανε την αρχή...

ότι πιο βρωμερό και ψευτικο !

καλά με τετοιες μπούρδες παραμυθιάζεσαι- παραμυθιάζεις και βομβαρδιζεις - λασπολογείς ?
η εξαγορά της ιονικής ειναι απολύτως νομιμη .
Ο κ. Πέτρος Λαμπρου εχει μια δικαστική εμπλοκή σε πρωτο βαθμο (ανευ τελεσιδικίας) σχετικά με χρηματοδότηση του Ομίλου AA holdings.
Αν οσα λες απρόσωπα καλυπτόμενος απο την ιντερνετική σου ανωνυμία τα ειχες εκφράσει ανοιχτά θα είχες μεγάλη εμπλοκή με την δικαιοσύνη και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν νομιζω ότι μπορείς ....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ουδέν ανακριβέστερο για την ιδιοκτησία της Siemens.

Το Γερμανικό Δημόσιο κατέχει 0%.

(σελίδα 35).

Η Deutsche Telekom έχει ουσιαστικά ιδιωτικοποιηθεί από την 1/1/1995 με νόμο που ψηφίστηκε στην Bundestag παρά την μεγάλη απεργία του 1994.
Όπως πολλά πράγματα δεν πέτυχε και η περυσινή απεργία των εργαζομένων της Deutsche Telekom που σαν αντικείμενο είχε την αύξηση των ωρών εργασίας (που ήταν μόνον 34,5 εβδομαδιαίως παρακαλώ) και την μεταφορά θέσεων εργασίας (outsourcing).

Εντάξει με την απεργία του ΟΤΕ, εγώ όμως θα ήθελα να ξέρω τι θα γίνει άμα κλείσουν οι παραγωγικές μονάδες της Siemens στην Ελλάδα. Γιατί εκεί τρώει πολύς κόσμος ψωμί.

Αυτό θα είναι πραγματικά πρόβλημα και όχι οι περισσότερες ώρες που θα αναγκαστούν - αν μπούνε στην διοίκηση η Γερμανοί - να δουλεύουνε οι ΟΤΕτζήδες με αποτέλεσμα να χάσουνε την δεύτερη δουλειά (γιατί τώρα πολλοί δουλεύουνε παράλληλα και για χαρτζηλίκι στους εναλλακτικούς)ή τα εξτρά του Σαββατοκύριακου όταν κάνουνε όλες τις μεταφορές και τις νέες συνδέσεις.

Οι παραγωγικές μοναδες της Siemens εν ελλάδι, θεσσαλινίκη - τηλεβιομηχανική βρίσκονται σε οριστική διαδικασία πώλησης / εκχώρησης / διακοπής λειτουργίας. Ηδη συμμετέχουμε στην σχετική διαδικασία για λογαριασμό ελληνικών και διεθνών επενδυτικών ομίλων.
Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικου θα τεθεί εκτος εργασίας και για την μοναδα θεσσαλονίκης θα αντικατασταθεί απο βουλγαρικο εργατοτεχνικο προσωπικο.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
  Φιλε Βολταιρε

Εγω λεω το αλλο

Γιατι οι νεοέλληνες μαμάκες αυτοί ειναι ...

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Οι παραγωγικές μοναδες της Siemens εν ελλάδι, θεσσαλινίκη - τηλεβιομηχανική βρίσκονται σε οριστική διαδικασία πώλησης / εκχώρησης / διακοπής λειτουργίας. Ηδη [size=12pt]συμμετέχουμε[/size] στην σχετική διαδικασία για λογαριασμό ελληνικών και διεθνών επενδυτικών ομίλων.
[size=12pt]Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικου θα τεθεί εκτος εργασίας και για την μοναδα θεσσαλονίκης θα αντικατασταθεί απο βουλγαρικο εργατοτεχνικο προσωπικο.[/size]

E οχι και "συμμετεχουμε"...
  Σε λιγο θα μας πεις οτι εισαι και Διευθυνων Συμβουλος...
  Τοσος κοσμος που θα χασει το ψωμι του,δεν ειναι αλλωστε βαρος στην συνειδηση ενος κατοχου ενος Saab και μιας SLK..
  Ουτε φυσικα οτι τις θεσεις τους θα τις παρουν "Βουλγαρικο εργατοτεχνικο προσωπικο"
  Φυσικα ολοι αυτοι οι ανθρωποι ειναι σκουληκια για μια ....λεμονοκουπα
  Ομως...εχει ο πουστης ο καιρος γυρισματα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η KfW Bankengruppe, ανήκει στο Γερμανικό Κράτος. (Kreditanstalt für Wiederaufbau).
Το ποσοστό της Ομοσπονδίας στη μετοχική σύνθεση της DT είναι ουσιστικά 31,7

Το λέει άλλωστε και στην σελίδα που παραθέτεις.

Ουπς, έχεις δίκηο.

Η KfW ανήκει 80% στο ομοσπονδιακό κράτος και 20% στα κρατίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom