Νέα

ΟΤΕ: Η διοίκηση Βουρλούμη και τα μαγικά της.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Εαν η ιδιωτικοποιηση συμβαλλει στην γενικοτερη αναβαθμιση των υπηρεσιων που θα αναλαμβανει ο πολιτης....ΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ  να γινει

Οχι ομως με τακτικες λοβιτουρας και αρπαχτης

Γιατι καποιοι μου λεγανε πριν χρονια να σφιγγω το ζωναρι για αυτα τα μαγαζια,οχι να τα γαμανε ετσι και να τα τρωνε και μεταξυ τους

Αιντε με τα καριολια..μου ταζουνε και διαφανεια

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλα κανεις και το αναφερεις.
Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Γερμανος που ειναι μια φουσκα προιον διαφημισης και marketing.
ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ.
και που το βασικό κομμάτι της εν λόγο εταιρείας που ήταν η εισαγωγή των προϊόντων από το εξωτερικό έμειναν στα χέρια του και αγοράζει από αυτόν ο Γερμανός ΟΤΕ από τον Γερμανό Γερμανό η Μουλτιράμα και μάλιστα η εταιρεία που κάνει της εισαγωγές είναι δυο βήματα από τα κεντρικά της Γερμανός στον Άγιο Στέφανο.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μπαρμπας σου ειναι?
Πωπω ερωτας.
Εμεις ειμαστε ποντικι, εσυ τι εισαι? Κοτα?

θα τον αποκαλούσα πνευματικο πατέρα απο την εποχη που τον γνωρησα στα γραφεία της Μερλιν ...

εγω.... ανθρωπος ... εσεις ποντικια ...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Εαν η ιδιωτικοποιηση συμβαλλει στην γενικοτερη αναβαθμιση των υπηρεσιων που θα αναλαμβανει ο πολιτης....ΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ  να γινει

Οχι ομως με τακτικες λοβιτουρας και αρπαχτης

Γιατι καποιοι μου λεγανε πριν χρονια να σφιγγω το ζωναρι για αυτα τα μαγαζια,οχι να τα γαμανε ετσι και να τα τρωνε και μεταξυ τους

Αιντε με τα καριολια..μου ταζουνε και διαφανεια
να δούμε και το ποιο παράλογο αλλά στην ουσία είναι η απόδειξη της αρπαχτής?
από την μια ιδιωτικοποιούν αλλά από την άλλη μια κρατική εταιρεία (ΟΤΕ) αγόρασε μια υπέρ τιμημένη ιδιωτική (Γερμανός). 

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δημοσιοι υπαλληλοι οτι φαγατε φαγατε....ας ελπισουμε σε λιγα χρονια οι μονοι δημοσοι υπαλληλοι που θα υπαρχουν
να ειναι αυτοι των υπουργειων :headbang: :headbang:
κακομαθημενα κωλοπαιδα που οι περισσοτεροι απο αυτους μπηκαν τη δεκαετια του 80 με με ΜΕΣΟΝ απο το πασοκ και τη νδ σε οτε
δεη κτλπ λειτουργουν ως κυφινες της ελληνικης οικονομιας και ειναι χρονια τωρα οι μοναδικοι προνομιουχοι σε αυτη τη χωρα,
οπου ο ιδιωτικος υπαλληλος και ο μικρομεσεος επιχειρηματιας ειναι καταδικασμενοι!ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ του οτε φωναζουν τωρα μην τυχον και ιδιωτικοποιηθουν αλλα οι συνδικαλιστες τους που ηταν? οταν το 90 καναν τις μεγαλες συμφωνιες με τον κοκκαλη??
να πουληθει ο  οτε και οι κοπροι υπαληλοι να πανε σπιτια τους και να μεινουν στις δουλειες μονο οι αξιοι!!!
αρκετα πια οι δημοσοι υπαλληλοι και οι απεργιες τους :jerking: :jerking:

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φυσικά εγω δεν ερχομαι ... αλλά να στείλω κανα 2-3 με ευχαρίστηση ....

Τι να στειλεις και που
 Απο ριψασπιδες και ψοφοδεης τι περιμενεις
 Δεν περιμενα κατι αλλο απο σενα
 Χεζεται ο Βουρλουμης τωρα δα....
 Παρε ενα μωρομαντιλο και αντε να τον σκουπησεις
 Προσεχε τα αερια θα σου πεσουν τα δοντια...
 Ουστ..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο κ. Παναγής Βουρλούμης, ειναι ο δημιουργός της Alpha Finance και απο του στυλοβάτες - δημιουργούς του Ομίλου της Πίστεως - νυν Alpha Bank ...
ελάχιστοι έλληνες εχουν παρόμοια εμπειρία στην χρηματοοικονομική διαχε'ιρηση και στη διοίκηση μεγάλων επιχειρήσεων.  Πρωτοστάτης της Βαλκανικής επέκτασης του Ομίλου. Μέλος και στυλοβάτης διεθνών Clubs και Ομίλων επιρροής. Εκεί που κλείνονται τα σημαντικά επιχειρηματικά και άλλα deals ... παγκόσμια ....
ακουτε έλληνες ποντίκια ?
απάτη κουρκουμπίνη και σια..... άντε ρε πεινάλα................

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
δημοσιοι υπαλληλοι οτι φαγατε φαγατε....ας ελπισουμε σε λιγα χρονια οι μονοι δημοσοι υπαλληλοι που θα υπαρχουν
να ειναι αυτοι των υπουργειων :headbang: :headbang:
κακομαθημενα κωλοπαιδα που οι περισσοτεροι απο αυτους μπηκαν τη δεκαετια του 80 με με ΜΕΣΟΝ απο το πασοκ και τη νδ σε οτε
δεη κτλπ λειτουργουν ως κυφινες της ελληνικης οικονομιας και ειναι χρονια τωρα οι μοναδικοι προνομιουχοι σε αυτη τη χωρα,
οπου ο ιδιωτικος υπαλληλος και ο μικρομεσεος επιχειρηματιας ειναι καταδικασμενοι!ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ του οτε φωναζουν τωρα μην τυχον και ιδιωτικοποιηθουν αλλα οι συνδικαλιστες τους που ηταν? οταν το 90 καναν τις μεγαλες συμφωνιες με τον κοκκαλη??
να πουληθει ο  οτε και οι κοπροι υπαληλοι να πανε σπιτια τους και να μεινουν στις δουλειες μονο οι αξιοι!!!
αρκετα πια οι δημοσοι υπαλληλοι και οι απεργιες τους :jerking: :jerking:

Απόλυτα ορθη η λαική οργή .....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
 Τι να στειλεις και που
 Απο ριψασπιδες και ψοφοδεης τι περιμενεις
 Δεν περιμενα κατι αλλο απο σενα
 Χεζεται ο Βουρλουμης τωρα δα....
 Παρε ενα μωρομαντιλο και αντε να τον σκουπησεις
 Προσεχε τα αερια θα σου πεσουν τα δοντια...
 Ουστ..

πάντα ο ίδιος .... και απαράλαχτος ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μονοι δημοσοι υπαλληλοι που θα υπαρχουν
να ειναι αυτοι των υπουργειων.....και γιατι ρε πλατωνα; να τους διωξουμε να φερουμε γερμανους!!!!!

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
απάτη κουρκουμπίνη και σια..... άντε ρε πεινάλα................

μιλά ο δημόσιος υπάλληλος .... που βρωμάνε τα χνωτα του ..... και ονειρευεται λουφα κομπίνα και κοπάνα ,.... ο ελληναρας του σημερα .....

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πάντα ο ίδιος .... και απαράλαχτος ....

Λεμονοκουπα...
 Δεν αλλαζω ευκολα πορεια
 Ειμαι σταθερος σαν "...βρετανικη οξια" που ελεγε ο ποιητης
 Γι αυτο και με αγαπανε οι γυναικες
 Εσυ αλλαζεις συνεχως κολο προς γλυψιμο
 Σημερα ο ενας αυριο ο αλλος...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και κατι τελευταιο...επειδη εμεις οι τεμπεληδες δ.υ πρεπει να ξυπνησουμε στις 5,30  παω για υπνο.....εσεις οι δουλευταραδες καθηστε εδω μεχρι τις 4 το πρωι....ξυπνηστε κατα τις 2 να πατε για καφε στο κολωνακι να συνεχισεται την κριτικη σας για τους τεμπεληδες....καληνυχτα Athens1 κλπ κλπ

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλά ο δημόσιος υπάλληλος .... που βρωμάνε τα χνωτα του ..... και ονειρευεται λουφα κομπίνα και κοπάνα ,.... ο ελληναρας του σημερα .....
φίλε μου ελεύθερος επαγγελματίας με 15 άτομα προσωπικό και ψάχνω για κλητήρα να πηγαίνει στο περίπτερο να μου αγοράζει τσίχλες αν θέλεις σε παίρνω.....
ξέρεις να σκύβεις καλά.

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μονοι δημοσοι υπαλληλοι που θα υπαρχουν
να ειναι αυτοι των υπουργειων.....και γιατι ρε πλατωνα; να τους διωξουμε να φερουμε γερμανους!!!!!

δεν ειναι κακη ιδεα.........ξυλο και σφαλιαρες ανελεητες στους δημοσιους υπαλληλους που κανουν και
απεργιες τα κοπροσκυλα :jerking:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
και κατι τελευταιο...επειδη εμεις οι τεμπεληδες δ.υ πρεπει να ξυπνησουμε στις 5,30  παω για υπνο.....εσεις οι δουλευταραδες καθηστε εδω μεχρι τις 4 το πρωι....ξυπνηστε κατα τις 2 να πατε για καφε στο κολωνακι να συνεχισεται την κριτικη σας για τους τεμπεληδες....καληνυχτα Athens1 κλπ κλπ

Καληνύχτα υπαλληλάκο μου ...

το συνεχίσεται με ε ρεεεεεεε.........

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

προσεχε μη δε δουλεψεις καλα και  σε απολυσουν.........

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φίλε μου ελεύθερος επαγγελματίας με 15 άτομα προσωπικό και ψάχνω για κλητήρα να πηγαίνει στο περίπτερο να μου αγοράζει τσίχλες αν θέλεις σε παίρνω.....
ξέρεις να σκύβεις καλά.

με ενα πακετο περι το euro 1m με κέρδισες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom