Νέα

ΟΤΕ: Η διοίκηση Βουρλούμη και τα μαγικά της.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
   E οχι και "συμμετεχουμε"...
   Σε λιγο θα μας πεις οτι εισαι και Διευθυνων Συμβουλος...
   Τοσος κοσμος που θα χασει το ψωμι του,δεν ειναι αλλωστε βαρος στην συνειδηση ενος κατοχου ενος Saab και μιας SLK..
   Ουτε φυσικα οτι τις θεσεις τους θα τις παρουν "Βουλγαρικο εργατοτεχνικο προσωπικο"
   Φυσικα ολοι αυτοι οι ανθρωποι ειναι σκουληκια για μια ....λεμονοκουπα
   Ομως...εχει ο πουστης ο καιρος γυρισματα

για σενα είμαι ο Athens1. Τι σημασία έχει ποιός είμαι ? πιο σημαντικά τα λεγόμενά μου ...
συμμετέχουμε όπως και καποιοι άλλοι ... στην διαδικασία πώλησης μεσω εξουσιοδότησης απο την Siemens AG - Switzerland και δεν ειναι αντικειμενό μου το εργασιακό ...
οσο για τα οχήματα ειναι εταιρικά όπως εχω ηδη πει ...
Η Βουλγαρία ειναι μέλος Ε.Ε. όποτε και προσφέραται για μείωση του εργασιακού κοστους λογω μικρής αποστασης απο Θεσσαλονίκη. Εχεις υπόψη πόσοι Ιταλοί εργάζονται ελβετία στο Ιταλόφωνο καντόνι του Ticino - Lugano προερχόμενοι απο Milan, Monza, Trevizo...??
Oσο για τα γυρισματα που αναφέρεις ... προς το χειρότερο για τους περισσότερους έλληνες πραγματι ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ότι πιο βρωμερό και ψευτικο !

καλά με τετοιες μπούρδες παραμυθιάζεσαι- παραμυθιάζεις και βομβαρδιζεις - λασπολογείς ?
η εξαγορά της ιονικής ειναι απολύτως νομιμη .
Ο κ. Πέτρος Λαμπρου εχει μια δικαστική εμπλοκή σε πρωτο βαθμο (ανευ τελεσιδικίας) σχετικά με χρηματοδότηση του Ομίλου AA holdings.
Αν οσα λες απρόσωπα καλυπτόμενος απο την ιντερνετική σου ανωνυμία τα ειχες εκφράσει ανοιχτά θα είχες μεγάλη εμπλοκή με την δικαιοσύνη και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν νομιζω ότι μπορείς ....

Δεν είπα ότι η εξαγορά είναι παράνομη- είπα ότι η εξαγορά αυτή έφτιαξε την πίστεως όπως η εξαγορά- συγχώνευση με την εργασίας έφτιαξε την γιουρομπανκ ή η εξαγορά της κτηματικής έφτιαξε ακόμη περισσότερο την ετε...
Το αν μια εξαγορά είναι νόμιμη ή παράνομη είναι μεγάλη ιστορία...
Θα δεχθώ πάντως τον όρο "νομιμοφανής"...
Η ένωση ελληνικών τραπεζών μάλλον έχει επίγνωση του προβλήματος διότι ο τραπεζικός μεσολαβητής δικαιώνει τους προσφεύγοντες σε μεγάλο ποσοστό...
Το ίδιο και η ελληνική δικαιοσύνη που έστω και δειλά έχει ρίξει ουκ ολίγες καμπάνες στις τράπεζες...
Το παθος σου να υπερασπιστείς τα αφεντικά σου σε εκθέτει...
Το ίδιο εκθέτουν τις ίδιες τις τράπεζές τους στελεχάκια με κόμπλεξ ανωτερότητας  που κάνουν του κεφαλιού τους για να δείξουν αποτέλεσμα και μεσο- μάκρυπρόθεσμα τις γαμάνε...
Δες τί παθαίνουν τα τσιράκια στις ΗΠΑ- το 20% των υπαλλήλων στις τράπεζες θα απολυθεί και η μπάλα παίρνει και κάποιος αλλαζόνες που νόμιζαν ότι είναι απρόσβλητοι...
Όπως εσύ λόγου χάρη...

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το ίδιο εκθέτουν τις ίδιες τις τράπεζές τους στελεχάκια με κόμπλεξ ανωτερότητας  που κάνουν του κεφαλιού τους για να δείξουν αποτέλεσμα και μεσο- μάκρυπρόθεσμα τις γαμάνε...
Δες τί παθαίνουν τα τσιράκια στις ΗΠΑ- το 20% των υπαλλήλων στις τράπεζες θα απολυθεί και η μπάλα παίρνει και κάποιος αλλαζόνες που νόμιζαν ότι είναι απρόσβλητοι...
Όπως εσύ λόγου χάρη...

Ετσι ειναι ακριβως
  Η θεωρια της στιμενης λεμονοκουπας
  Και στο τελος με το μετρο..
  Τα αμαξια ειναι της εταιριας

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν είπα ότι η εξαγορά είναι παράνομη- είπα ότι η εξαγορά αυτή έφτιαξε την πίστεως όπως η εξαγορά- συγχώνευση με την εργασίας έφτιαξε την γιουρομπανκ ή η εξαγορά της κτηματικής έφτιαξε ακόμη περισσότερο την ετε...
Το αν μια εξαγορά είναι νόμιμη ή παράνομη είναι μεγάλη ιστορία...
Θα δεχθώ πάντως τον όρο "νομιμοφανής"...
Η ένωση ελληνικών τραπεζών μάλλον έχει επίγνωση του προβλήματος διότι ο τραπεζικός μεσολαβητής δικαιώνει τους προσφεύγοντες σε μεγάλο ποσοστό...
Το ίδιο και η ελληνική δικαιοσύνη που έστω και δειλά έχει ρίξει ουκ ολίγες καμπάνες στις τράπεζες...
Το παθος σου να υπερασπιστείς τα αφεντικά σου σε εκθέτει...
Όπως εσύ λόγου χάρη...

όλοι είναι ευχαριστημένοι με την νομιμότητα των συναλλαγών. ακατανόητη η δική σου εμμονή ...
να προσθέσω επίσης οτι προσωπικά δεν έχω προιστάμενο στην ελλάδα ...
τώρα για το ποιός είανι απρόσβλητος ελα να μιλήσουμε στους επόμενους 24-36 μήνες που θα γινει το σωσε στο ελλάντα ...
εγω θα πίνω το εσπρέσο μου στη villa μου στο Melinde-Commo  και θα ριχνω ματιές κατα μεριά σου να σε δω να βυθιζεσαι ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Ετσι ειναι ακριβως
   Η θεωρια της στιμενης λεμονοκουπας
   Και στο τελος με το μετρο..
   Τα αμαξια ειναι της εταιριας

σε πολιτισμένες χωρες ειναι ευχάριστη η μετακίνηση με τα ΜΜΜ . στην ελλάδα ...
να προσθέσω οτι παντα χρησιμοποιω τα εταιρικά οχήματα ... συμφερει ...
οι επενδυσεις μου απευθύνονται σε πραγματικά σημαντικές αξίες και χρεώγραφα και οχι σε παλιοσίδερα ...
σε ποσες & ποιές πολεις διαθέτεις κατοικία ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
όλοι είναι ευχαριστημένοι με την νομιμότητα των συναλλαγών. ακατανόητη η δική σου εμμονή ...
να προσθέσω επίσης οτι προσωπικά δεν έχω προιστάμενο στην ελλάδα ...
τώρα για το ποιός είανι απρόσβλητος ελα να μιλήσουμε στους επόμενους 24-36 μήνες που θα γινει το σωσε στο ελλάντα ...
εγω θα πίνω το εσπρέσο μου στη villa μου στο Melinde-Commo  και θα ριχνω ματιές κατα μεριά σου να σε δω να βυθιζεσαι ...

Μην ξεχάσεις να δώσεις τα χαιρετίσματά μου στον Κλούνεϋ - γειτονάκια θα είστε εκεί στη λίμνη..

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Η συμφωνία συνεργασίας Δημοσίου-Deutsche Telekom στον ΟΤΕ προσυμφωνήθηκε κατα την συνάντηση των υπουργών Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη με τον αντιπρόεδρο της γερμανικής εταιρείας Karl-Gerhard Eick, Finance (CFO) & Deputy Chairman και των ελβετών συμβούλων.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, ενώ το υπουργείο Οικονομίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωσε: «Στη συνάντηση έγινε επισκόπηση της προόδου των συζητήσεων για τη σύναψη συμφωνίας στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ.»

Η συνδιοίκηση ΟΤΕ απο Ελληνικό δημόσιο - Deutsche Telecom ειναι πλεον πραγματικότητα (σχετικο μνημόνιο υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Οικονομίας) με ισότιμη συμμετοχη στο 10μελές ΔΣ και εκχώρηση του 3% με υποσχετική για περαιτερω εκχώρηση στο προσεχές μελλον του μετοχικού κεφαλαίου.
Μια νέα εποχή διεθνοποίησης αρχίζει για τον ΟΤΕ παρά τις αρνητικές και ισχυρά βλαπτικές για τα συμφεροντα του οργανισμού αντιδράσεις συνδικαλιστών αλλά και περιφερειακών ελληνικών πολιτικών κύκλων.

Μηνυτήριες αναφορές για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγές αποζημιώσεως κατετέθησαν απο τον Αντιπρόεδρο της MIG, κ. Α. Βγενόπουλο κατα πολιτικού προσώπου και Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης. Ακόμη ο κ. Βγενόπουλος τονίζει οτι η κυβέρνηση δεν είχε καμία ανάμειξη, ούτε γνώριζε για την συμφωνία MIG-DT, ενώ δηλώνει ότι εάν η συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία ευδοκιμήσει θα πρόκειται για μια καταπληκτική επένδυση προς όφελος του ΟΤΕ και των εργαζομένων του.

Φυσικά καποιοι καφενόβιοι καταχρεωμένοι δημοσιουπαλληλάκηδες νεοέλληνες θα συμφωνήσουν με τον μηνυθέντα πολιτικό και και το συνδικαλιστικό σκυλολόι αλλά ... πλέον ... μονο λογια λογια λογια ... ως συνηθως ... μπορουν να εκφράσουν .... η συμφωνία συνετελέσθη ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ρε Athens1....τα @@ του βγενοπουλου τι γευση εχουν;

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σε πολιτισμένες χωρες ειναι ευχάριστη η μετακίνηση με τα ΜΜΜ . στην ελλάδα ...
να προσθέσω οτι παντα χρησιμοποιω τα εταιρικά οχήματα ... συμφερει ...
οι επενδυσεις μου απευθύνονται σε πραγματικά σημαντικές αξίες και χρεώγραφα και οχι σε παλιοσίδερα ...
σε ποσες & ποιές πολεις διαθέτεις κατοικία ?

Παω με το μοτοσακο παντου
  Εσυ με τα εταιρικα γιατι δεν εχεις φραγκο
  Οι επενδυσεις μου ειναι σε Φιλους
  Σε ολη την Ελλαδα εχω σπιτια
  Οπου και να νυχτωσω,μα οπου λεμε,εχω Φιλους
  Ειμαι Ανθρωπος,πιστευω στον Ανθρωπο

Περαν των ξενοδοχειων,βρισκεται ανθρωπος να σου ανοιξει την πορτα;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
gabadoo.....εχεις πολυ πολυ αδικο....καθε μερα απο τις 12,00 εως 21,00 του ανοιγουν δεκαδες πορτες.....αν θελεις το τηλ του γυραδικου που δουλευει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Μπορει να γινει αυτο που φανταζεσαι με το φτωχο μυαλο σου
 Μπορει να γινει κατι αλλο
 Σε 24-36 μηνες πολλα μπορουν να γινουν στο "ελλαντα"
 Μπορει,φερ'ειπειν,να γινει κατι αλλο και τα οποια αρχιδια σου να ειναι ψημενα σε κανα μπαρμπεκιου Πακιστανων
 Απο εκεινη την φαρα που την λατρευεις,ξερεις εσυ ντε....τα σκουληκια
 Εν' τω μεταξυ,καποιος αλλος,στην λιμνη του Κομο,μπορει να "γλενταει" με ....προσφιλη σου ατομα..

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
   Παω με το μοτοσακο παντου
   Εσυ με τα εταιρικα γιατι δεν εχεις φραγκο
   Οι επενδυσεις μου ειναι σε Φιλους
   Σε ολη την Ελλαδα εχω σπιτια
   Οπου και να νυχτωσω,μα οπου λεμε,εχω Φιλους
   Ειμαι Ανθρωπος,πιστευω στον Ανθρωπο

Περαν των ξενοδοχειων,βρισκεται ανθρωπος να σου ανοιξει την πορτα;

οτιδήποτε επιθυμήσω .....

το θέμα εδω είναι συγκεκριμένο και όπως βλεπεις οτι εχω αναφέρει επιβεβαιώνεται ...
σχολίασε πραγματικά γεγονότα και κρατα τις εικασίες για τον εαυτό σου.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Athens1....ασε το ιντερνετ....ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!....3 διπλα γυροπιττα χωρις τζατζικι,2 πατατες,1 τυροκαυτερη,4 μπυρες.....Πρ.Ηλια 62 3ος οροφος...θυμασαι ειχες φερει και χθες.....ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
gabadoo.....εχεις πολυ πολυ αδικο....καθε μερα απο τις 12,00 εως 21,00 του ανοιγουν δεκαδες πορτες.....αν θελεις το τηλ του γυραδικου που δουλευει...

βλέπω ασχολεισαι με γυράδικα ... ο συνεργάτης μου στο Beijing ενδιαφέρεται να δημιουργήσει δίκτυο franchise με συνεργάτη Τούρκο η έλληνα της δουλειάς ....

υποθέτω κάνεις για ψήστης .... εξ ου και η εμπειρία ....

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Και είμαι σίγουρος ότι όλοι αναρωτιόντουσαν ποιος είναι αυτός ο μυταρόγκας και αυτός ο τύπος που μοιάζει με το Νικοπολίδη δίπλα στον Αθενς1  :tooth:

προτιμώ το full privacy .... απαγορεύονται οι κάμερες εκεί ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom