You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΟΤΕ: Η διοίκηση Βουρλούμη και τα μαγικά της.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν περάσεις το τεστ θα σε πάρω...για να σε διορθώσω λίγο δηλαδή...με ενα πακετο περι το euro 1m με κέρδισες ...
Λεμονοκουπα...
Δεν αλλαζω ευκολα πορεια
Ειμαι σταθερος σαν "...βρετανικη οξια" που ελεγε ο ποιητης
Γι αυτο και με αγαπανε οι γυναικες
Εσυ αλλαζεις συνεχως κολο προς γλυψιμο
Σημερα ο ενας αυριο ο αλλος...
καλυτερα ανησύχησε για τα του οίκου σου και ασε τα των αγνώστων τοις αγνώστοις ....
ΠΛΑΤΩΝ....και εσυ ασε κανενα ευρω στον σερβιτορο που θα σου φερει το μεσημερακι τον καπουτσινο σου δουλευταρα!!!!!!
εγω τα ευρω μου τα κερδιζω με τον ιδρωτα μου και οχι εις βαρος της κοινωνιας!!!!βγαζω οσο πιο πολυ δουλευω και πιο πολλα και αν δε δουλευω δε βγαζω!!!οι τεμπεληδες οι δημοσιοι θελουν απολυση τωρα!!!
αν περάσεις το τεστ θα σε πάρω...για να σε διορθώσω λίγο δηλαδή...
2xmaster + phd + 25years intl experience in Switzerland + Caspian energy markets+5lang fluent +++ .... σου κάνω ?
με τι ασχολεισαι ?
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προτιμώ σαν τεστ να βάλεις το κεφάλι σου σε έναν κουβά με νερό να δω από που χάνεις για να σε στείλω σε βουλκανιζατέρ μετά να σου μπαλώσει της τρύπες.....2xmaster + phd + 25years intl experience in Switzerland + Caspian energy markets+5lang fluent +++ .... σου κάνω ?
με τι ασχολεισαι ?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Συγγνώμη,
Αλλά είχατε ακούσει τι είχε πει στην διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ ο Βουρλούμης όταν είχαν πρωταρχίσει οι απεργίες;
"Δηλαδή απεργείτε για την θέση μου;"
Αν το καλοσκεφθείτε αυτός είναι ο σκοπός της απεργίας και τα συμπεράσματα δικά σας με την κυριολεκτικά σχιζοφρενική κατάσταση που έχουμε φθάσει.
Γιατί να μην ξεχνάμε ποιός ήταν ο ΟΤΕ, τι χρειαζόνταν κάποτε για να βάλουμε τηλέφωνο, ότι έχει την δεύτερη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα μετά από την Εκκλησία, τα υψηλά πάγια, την επιδότηση από τους φόρους μας, τον Τόμπρα, την αγορά της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Αρμενία (εκεί το παίζουμε καπιταλιστές γιατί μας παίρνει), τις χρεώσεις του ΕΠΑΚ, την επιμονή να πουλάει ISDN μέχρι πρόσφατα επειδή του περίσσευαν modem στις αποθήκες, τα σκάνδαλα προμηθειών της Siemens, την εθελουσία και τα ελλείμματα του ταμείου ΤΑΠ-ΟΤΕ που τώρα θα πληρώσουν κάποιοι ασφαλισμένοι από το 10% των αποθεματικών των ταμείων τους που ληστεύονται με τον νέο ασφαλιστικό νόμο καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο (αύξηση ΦΠΑ) και τέλος ότι αν δεν είχε σπάσει το μονοπώλιο του ΟΤΕ και δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί, surfing στο bourdela.com με τις ώρες και κατέβασμα των απάντων του Salieri και του Rocco από το Rapidshare (με την ευγενή χορηγία του Αρίωνα) δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Αλλά είχατε ακούσει τι είχε πει στην διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ ο Βουρλούμης όταν είχαν πρωταρχίσει οι απεργίες;
Αν το καλοσκεφθείτε αυτός είναι ο σκοπός της απεργίας και τα συμπεράσματα δικά σας με την κυριολεκτικά σχιζοφρενική κατάσταση που έχουμε φθάσει.
Γιατί να μην ξεχνάμε ποιός ήταν ο ΟΤΕ, τι χρειαζόνταν κάποτε για να βάλουμε τηλέφωνο, ότι έχει την δεύτερη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα μετά από την Εκκλησία, τα υψηλά πάγια, την επιδότηση από τους φόρους μας, τον Τόμπρα, την αγορά της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών στην Αρμενία (εκεί το παίζουμε καπιταλιστές γιατί μας παίρνει), τις χρεώσεις του ΕΠΑΚ, την επιμονή να πουλάει ISDN μέχρι πρόσφατα επειδή του περίσσευαν modem στις αποθήκες, τα σκάνδαλα προμηθειών της Siemens, την εθελουσία και τα ελλείμματα του ταμείου ΤΑΠ-ΟΤΕ που τώρα θα πληρώσουν κάποιοι ασφαλισμένοι από το 10% των αποθεματικών των ταμείων τους που ληστεύονται με τον νέο ασφαλιστικό νόμο καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο (αύξηση ΦΠΑ) και τέλος ότι αν δεν είχε σπάσει το μονοπώλιο του ΟΤΕ και δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί, surfing στο bourdela.com με τις ώρες και κατέβασμα των απάντων του Salieri και του Rocco από το Rapidshare (με την ευγενή χορηγία του Αρίωνα) δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υ.Γ 2 όταν πήρες όλα αυτά μετά από πόση ώρα ξύπνησες?2xmaster + phd + 25years intl experience in Switzerland + Caspian energy markets+5lang fluent +++ .... σου κάνω ?
προτιμώ σαν τεστ να βάλεις το κεφάλι σου σε έναν κουβά με νερό να δω από που χάνεις για να σε στείλω σε βουλκανιζατέρ μετά να σου μπαλώσει της τρύπες.....
κατάλαβα .... μουτζούρης μηχανικος σε σαράβαλα .... να σου φερω την saab μου ? θα την παρω πισω ?
η την slk της γυναικας μου ?
Επισκέπτης
2xmaster + phd + 25years intl experience in Switzerland + Caspian energy markets+5lang fluent +++ .... σου κάνω ?
με τι ασχολεισαι ?
Κοινως σπασικλακι δηλαδη!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τώρα μπέρδεψες την πούτσα με την βούρτσα η το ανάποδο?Συγγνώμη,
Υ.Γ 2 όταν πήρες όλα αυτά μετά από πόση ώρα ξύπνησες?
μωρε εγω οτι πηρα πηρα ... αλοίμονο σε σενα που δεν εχεις τιποτα .....
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν είπα ότι κάνω αυτή την δουλειά...κατάλαβα .... μουτζούρης μηχανικος σε σαράβαλα .... να σου φερω την saab μου ? θα την παρω πισω ?
η την slk της γυναικας μου ?
όσο για την saab που έχεις την έχω και εγώ μαζί την πήραμε από το ίδιο περίπτερο με της μινιατούρες της Ντε Αγκοστίνη με 2,90 ευρώ.
Κοινως σπασικλακι δηλαδη!
κάποτε ...ναι ...
τωρα ,.,... γαμαω οτι καλυτερο και εχω οτι θελησω ,,,,
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν βλέπω όνειρα σαν εσένα....μωρε εγω οτι πηρα πηρα ... αλοίμονο σε σενα που δεν εχεις τιποτα .....
δεν είπα ότι κάνω αυτή την δουλειά...
όσο για την saab που έχεις την έχω και εγώ μαζί την πήραμε από το ίδιο περίπτερο με της μινιατούρες της Ντε Αγκοστίνη με 2,90 ευρώ.
η δικιά σου ίσως ... τα δικά μου ειναι εταιρικά με ελβετικές πινακίδες ... οποτε και οτι να παθουν στα αρχιδια μου ....
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την χήρα με τα 5 ορφανά την έχεις βγάλει στο κλαρί τα βράδια στο κρεβάτι σου.,κάποτε ...ναι ...
τωρα ,.,... γαμαω οτι καλυτερο και εχω οτι θελησω ,,,,
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σώπααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στο τέλος θα μα βγεις και ο Νταλάρας ρεεεεεεη δικιά σου ίσως ... τα δικά μου ειναι εταιρικά με ελβετικές πινακίδες ... οποτε και οτι να παθουν στα αρχιδια μου ....
δεν βλέπω όνειρα σαν εσένα....
με τι ασχολείσαι ?
την χήρα με τα 5 ορφανά την έχεις βγάλει στο κλαρί τα βράδια στο κρεβάτι σου.,
?????????????