στην αρχική ερώτηση θα έπρεπε να προστεθεί και η ερώτηση: "Όταν σας ρωτάνε με πόσες έχετε πάει και τι έχετε κάνει" Γιατί μπορεί να έχεις πας με 20, αλλά τις 5 να τις είχες ταυτόχρονα, να τις γάμαγες μαζί για πολύ με σαδομαζοχιστίκά όργια. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι γάμησαν πάνω από 20 στην ζωή τους, αλλά πόσοι το έκαναν αυτό;
Ή να έχεις πηδήξει 100, αλλά όλες μπάζα και όλες σχεδόν να ήταν μεθυσμένες και να τις πήδηξες στα όρθια μετα το κλαμπ, που ούτε εσύ ούτε αυτή καταλάβαινε τι γινόταν γιατί ήσασταν ντίρλα.
Η γκόμενα που σε ρωτάει με πόσες έχεις πάει, για όποιον λόγο και αν σε ρωτάει, ποιο από τα δύο παραδείγματα νομίζετε ότι θα την κάνουν να ζηλέψει ή θα την ιντριγκάρετε;
Παίρνω 2 ακραία παραδείγματα για να υπερθεματίσω την θέση μου ότι:
1) μεγάλη ποσότητα δεν σημαίνει ότι είσαι γαμιάς
2) η ποσότητα χωρίς ποιότητα δεν έχει νόημα
3) η εμπειρία δεν συνδέεται άμεσα με τον αριθμό.
Το αυτό ισχύει και για τις γυναίκες.
Τώρα όσον αφορά το τι απαντώ εγώ στο αρχικό ερώτημα είναι φυσικά: δίνεις αόριστη απάντηση για τον αριθμό (αφου γι αυτον ρωταει) γιατί σχεδόν ότι και να απαντήσεις θα το πάρει στραβά (αν λίγες, αγάμητος -αν πολλές, μυθομανής), αλλά δίνω να καταλάβει ότι ξέρω και θα πεάσει καλά. Και έτσι, αντί να πάρει αμυντική στάση λόγω ζήλιας/ανταγωνισμού, αφήνεται καλύτερα.