You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όταν σας ρωτάνε με πόσες έχετε πάει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όχι ανταγωνιστικά απλά.
Η Ελλεϊνίδα το θεωρεί κάτι βδελυρό, και ότι,
πάνε μόνο όσοι δεν μπορούν να βγάλουν γκόμενα.
Ποιος σου είπε ότι μόνο οι γκόμενες το θεωρούν αρνητικό ; Ξέρεις πόσους δήθεν ηθικούς έχω γνωρίσει κατα καιρούς ; Να μη σχολιάσω τους κομπλεξικους του τύπου "" ... Εγώ δε πάω με πουτάνες , βρίσκω .... "
Είναι άσπρο ή μαύρο στο κουκούτσι που έχουν κάτω από την βαμμένη τρίχα....
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Παλικάρια μην πέφτετε στην παγίδα.
Δεν δίνουμε σε κανέναν (γκόμενα–φίλο-κολλητό-συγγενή κλπ) το δικαίωμα να ρωτήσει πόσες, ποιές και που έχουμε πηδήξει.
Το θέμα είναι αυστηρά προσωπικό και αφορά μόνα εμάς και την εκάστοτε γκόμενα.
Αν σας ρωτήσει γκόμενα απαντήστε “θα είσαι η πρώτη μου” οποιονδήποτε άλλον γράψτε τον στα παπάρια σας.
Δεν δίνουμε σε κανέναν (γκόμενα–φίλο-κολλητό-συγγενή κλπ) το δικαίωμα να ρωτήσει πόσες, ποιές και που έχουμε πηδήξει.
Αν σας ρωτήσει γκόμενα απαντήστε “θα είσαι η πρώτη μου” οποιονδήποτε άλλον γράψτε τον στα παπάρια σας.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Οτι Κινειτε Εκτελειτε ..Ετσι Απλα!!Παλικάρια μην πέφτετε στην παγίδα.
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Εγω πάντως το παίζω κινέζος αν με ρωτάνε αν έχω πάει με πουτάνες... Που να ξεραν
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Όταν σας ρωτάνε (φίλοι, συνάδελφοι, γκόμενες που πηδάτε κτλ) με πόσες έχετε πάει, λέτε το πραγματικό νούμερο; Επίσης στο νούμερο, βάζετε πληρωμένες και απλήρωτες ως άθροισμα;;
Με ρώτησε μια γκόμενα εχθές και προβληματιστίκα, γιατί με απλήρωτες έχω πάει 20, αν βάλω πληρωμένες πάμε σε τριψήφιο
Σιγα μην δωσω αναφορα στον καθε μαλακα/μαλακω που μπορει να μην τον ξαναδω κιολας τι κανω στο κρεβατι μου, καποια πραγματα ειναι αποκλειστικα και μονο για μας και οχι υλικο για συζητηση....
Σωστα ,δεν χρειαζεται να λεμε τι κανουμε ,γιατι δεν ξερουμε πως το βλεπει η αλλη η ο αλλος οποιοσδηποτε ,τωρα το θα εισαι η πρωτη μου θελει συμπληρωμα <<σαν και εσενα καμια>>Παλικάρια μην πέφτετε στην παγίδα.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Θα συμφωνησω στα περισσοτερα! Τωρα οταν ο αλλος το παιζει γαμιας της γειτονιας οπως αυτοι στο στρατο που λες απλα δεν ασχολουμαι ή του λεω μπραβο μπραβο μεγαλε γαμια
Επισης σε γυναικες καλυτερα να μη λεμε ΠΟΤΕ οτι εχουμε παει εστω κ μια φορα με πουτανα! Ποτε δεν ξερεις τι μαλακισμενα συμπερασματα μπορει να βγαλουν!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Καταρχήν , για να έχει το θάρος να σε ρωτήσει γυναίκα εαν έχεις πάει με πουτάνες ή όχι σημαίνει οτι σε έχει κόψει οτι δεν μασάς και το παίζεις και δύσκολος και γι αυτό το λόγο θέλει και να το εξακριβώσει.Το εαν είσαι αγαπούλης δηλαδή ή όχι...
Εμένα τις λίγες φορές που με έχουν ρωτήσει με πόσες έχω πάει, τους κάνω την εξής ερώτηση-παγίδα:
"Με πόσες έχω πάει που να μου ζητάνε άμεσα λεφτά (πουτάνες) ή έμμεσα (γκόμενες);"
Ωπ εκεί κολάνε...Την ξεμπροστιάζεις με χυδαίο τρόπο σαν να της λες οτι είσαι σε μια από τις δυο κατηγορίες και διάλεξε σε ποια θέλεις να σε κατατάξω...
Εμένα τις λίγες φορές που με έχουν ρωτήσει με πόσες έχω πάει, τους κάνω την εξής ερώτηση-παγίδα:
"Με πόσες έχω πάει που να μου ζητάνε άμεσα λεφτά (πουτάνες) ή έμμεσα (γκόμενες);"
Ωπ εκεί κολάνε...Την ξεμπροστιάζεις με χυδαίο τρόπο σαν να της λες οτι είσαι σε μια από τις δυο κατηγορίες και διάλεξε σε ποια θέλεις να σε κατατάξω...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Με κολλητούς, παληκάρια που τα ξέρω 30+ χρόνια εννοώ,
φυσικά δεν χρειάζεται να πω τίποτε ... ξέρουν ...
αφού ανταλλάζουμε τηλέφωνα, πληροφορίες κτλ ...............
Αλλά μιλάω για ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.
Κάποιος που τον γνώρισα πέρσι , χθες, το 2013 , δεν είναι κολλητός.
φυσικά δεν χρειάζεται να πω τίποτε ... ξέρουν ...
αφού ανταλλάζουμε τηλέφωνα, πληροφορίες κτλ ...............
Αλλά μιλάω για ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.
Κάποιος που τον γνώρισα πέρσι , χθες, το 2013 , δεν είναι κολλητός.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Καταρχήν , για να έχει το θάρος να σε ρωτήσει γυναίκα εαν έχεις πάει με πουτάνες ή όχι σημαίνει οτι σε έχει κόψει οτι δεν μασάς και το παίζεις και δύσκολος και γι αυτό το λόγο θέλει και να το εξακριβώσει.Το εαν είσαι αγαπούλης δηλαδή ή όχι...
Τυπε γιατι εχεις γυναικειο nickname? :S :S :S
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Όταν γράφτηκα στο forum απλά μου τη βάρεσε και είπα να βάλω κάτι το διαφορετικό.Αν σε ζορίζει και δεν φαίνονται καλά τα αρχίδια μου να το αλλάξω αν είναι...Τυπε γιατι εχεις γυναικειο nickname? :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Όταν γράφτηκα στο forum απλά μου τη βάρεσε και είπα να βάλω κάτι το διαφορετικό.Αν σε ζορίζει και δεν φαίνονται καλά τα αρχίδια μου να το αλλάξω αν είναι...
Ποια αρχιδια τυπε? Γραφτηκες με γυναικείο ονομα και μας μιλας για αρχίδια? :S :S :S
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
οι περισσοτερες ρωτάνε για να δουν αν εχεις εμπειρια από γυναικες και ένα είναι το σιγουρο οσο πιο πολλες θα πεις τοσο ανεβαινεις στα ματια τους βεβαια το νουμερο που θα πεις μην είναι εξωφρενικο ενώ οι αντρες που ρωτουν είναι για να συγκρινουν με τον εαυτο τους γιατι ισως εχουν κομπλεξ η ανασφαλεια.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Οι τύποι βέβαια που αρέσουν ΠΟΛΥ στη ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
είναι τύποι που αποκλειστικά έχουν γαμήσει απο πουτάνες
σε ξενοδοχεία στη σοφοκλέους και μαύρες στην πλατεία κοτζιά.
Το μετάξι τους πέφτει πολύ κυριλέ.
Ομιλώ εκ πείρας και βάση συγκεκριμένων παραδειγμάτων και όχι θεωρητικώς.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Οι τύποι βέβαια που αρέσουν ΠΟΛΥ στη ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
γιατι απο κει συγκεκριμενα?
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!!Παλικάρια μην πέφτετε στην παγίδα.
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Και το δικό σου το nick πολύ ντιντίδικο είναι αλλά δεν το κάναμε και θέμαΠοια αρχιδια τυπε? Γραφτηκες με γυναικείο ονομα και μας μιλας για αρχίδια? :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις