Νέα

Οσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό είναι το αγαπημένο θέμα των γηναικών σε συζήτηση?

• Γκομενικά

Ψήφοι: 1 33,3%
  • Ρούχα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θάψιμο για φίλες

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Τι λένε άραγε οι γυναίκες μεταξύ τους?Έχει τύχει να ακούσετε κρυγά γυναικεία συζήτηση?

Εμένα μου τυχε σήμερα κάτι απίστευτο......αναμείνατε...και θα βγάλω λαγό απόψε  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι λένε άραγε οι γυναίκες μεταξύ τους?Έχει τύχει να ακούσετε κρυγά γυναικεία συζήτηση?

Εμένα μου τυχε σήμερα κάτι απίστευτο......αναμείνατε...και θα βγάλω λαγό απόψε  ;)
ρε τυπε εχει ξαναπαιξει αυτο το θεμα
:2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Sex και στασεις στο κρεβατι
Γκομενικα και Θαψιμο.

ΠΟΛΥ θαψιμο!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ασε, εχει τυχει κι εγω να ακουσω γυναικεια συζητηση.
δεν θυμαμαι να ειχε κατι εντελως διαφορετικο απ τις υπολοιπες φορες που ακουω αντρικες συζητησεις

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ασε, εχει τυχει κι εγω να ακουσω γυναικεια συζητηση.
δεν θυμαμαι να ειχε κατι εντελως διαφορετικο απ τις υπολοιπες φορες που ακουω αντρικες συζητησεις

Παντως εμεις τα αγορακια ειμαστε μελυτερες κουτσομπολες απο σας τα κοριτσακια!  :tooth:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παντως εμεις τα αγορακια ειμαστε μελυτερες κουτσομπολες απο σας τα κοριτσακια!  :tooth:

την ιδια αισθηση εχω. Απλα ειστε πολυ πιο συντομοι στα σχόλιά σας και το κουτσομπολιο δεν διαρκει ωρες.
Λετε τα νεα-κουτσομπολια-κακιουλες αλλα το κανετε περιληπτικα και ειναι λιγοτερο δυσαρεστο.

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα να σας πώ,μου έτυχε κάτι απίστευτο σήμερα.

Πήγα σε καφέ της Αθήνας, να δω το βάζελο.Επειδή άργησα να πάω,βρήκα μια καφετέρια που έπαιζε τον αγώνα,χωρίς ήχο...και με ηλικίες κυρίως 30 και άνω..οικογένειες και πολλές κυρίες και κύριοι.
Κάθομαι λοιπόν,σε ένα τραπεζάκι πίσω απο ένα τραπέζι με 2 κυρίες 40-45 χρόνων αρκετά εμφανίσιμες μελαχρινές.Μετά απο λίγο ήρθε και μια τρίτη στην ίδια ηλικία,ξανθιά αλλα μπαζάκι.Όση ώρα καθόμουν λοιπόν,οι κυρίες αυτές δε σταμάτησαν να γελάνε και να μιλάνε δυνατούτσικα,κάτι που μου επέτρεπε να ακούω τη συζήτησή τους.Οι 2 κυρίες απ'ότι κατάλαβα ήταν παντρεμένες, η άλλη χωρισμένη.Όλη τους η συζήτηση ήταν γύρω απο το σεξ.Και τι δεν είπανε...

1.Πόσες φορές το κάνουν τη βδομάδα( η μια είπε κάθε μέρα, η άλλη είπε έχει 15 μέρες να το κάνει :2funny:)
2.Πως τους αρέσει να το κάνουν :tits:
3.Τι τους καυλώνει... :fuck2: :s&m_1:

τα πάντα.. σας λέω..

σε κάποια φάση τις άκουσα να λένε ότι οι άντρες τους τις έχουν γραμμένες και ότι καιρός θα ήταν να βρούνε κανα μικρότερο...να περάσουνε καλά... :knockinb: :pipa1:

εκείνη τη στιγμή ,η μια αποκαλύπτει στη παρέα της πως απατά τον άντρα της με ένα 25άρη και ο άντρας της "κοιμάται όρθιος" :sleeping:

Το άστείο της υπόθεσης είναι εδώ...

Την ακούω σε κάποια φάση να λέει και η άλλη,ότι  απάτησε τον άντρα της πρόσφατα,γιατί τη παραμελούσε,λόγω δουλειάς...και λόγω ένος site που μπαίνει εδώ και καιρό που ασχολείται με μπουρδέλα και τον έχε τσεκάρει πως επισκέπτεται οίκους ανοχής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Δυστυχώς δεν είπε nick να σας τη κάρφωνα.. :2funny: :2funny:)

Μάλιστα τις άκουγα να χαζογελάνε,να κοκορεύονται για τις απιστίες τους..και τις εμπειρίες τους στο σέξ με τους 25άρηδες.

Λίγο πριν φύγω...άκουσα τη μια να λεει,πως μες στη βδομάδα θα βγεί ραντεβού με έναν Αλβανό που δουλεύει μαζί με τον άντρα της... :2funny:,αλλά κόμπιαζε αν θα έκανε κάτι μαζί του.Και απαντά η άλλη..."Που ξέρεις μπορεί να ναι γλυκοτσούτσουνος"  :pipa2: :grin:

Δεν άντεχα άλλα ν'ακούσω...και με το που τέλειωσε το μάτς έφυγα(Ψιλοκαυλωμένος... :grin:).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Την ακούω σε κάποια φάση να λέει και η άλλη,ότι  απάτησε τον άντρα της πρόσφατα,γιατί τη παραμελούσε,λόγω δουλειάς...και λόγω ένος site που μπαίνει εδώ και καιρό που ασχολείται με μπουρδέλα και τον έχε τσεκάρει πως επισκέπτεται οίκους ανοχής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Δυστυχώς δεν είπε nick να σας τη κάρφωνα.. :2funny: :2funny:)
η γυναικα του bbw θα ειναι...μην ασχολειστε οι υπολοιποι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αυτο ελεγα

ειναι ακριβως ιδιες με των αντρων
μονο που πραγματικα οι γυναικειες περιγραφες δεν παιζονται!!
ειναι τοοοοοσο περιγραφικες που σε καβλώνουν απιστευτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την ιδια αισθηση εχω. Απλα ειστε πολυ πιο συντομοι στα σχόλιά σας και το κουτσομπολιο δεν διαρκει ωρες.
Λετε τα νεα-κουτσομπολια-κακιουλες αλλα το κανετε περιληπτικα και ειναι λιγοτερο δυσαρεστο.
κανουμε πιο καυστικο κουτσομπολιο :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπουρδελιαρη22 σε ποιο καφε ηταν αυτα τα φρικοπουρα?να παμε :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κλαψτε! :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Την ακούω σε κάποια φάση να λέει και η άλλη,ότι  απάτησε τον άντρα της πρόσφατα,γιατί τη παραμελούσε,λόγω δουλειάς...και [size=12pt]λόγω ένος site [/size] που μπαίνει εδώ και καιρό που ασχολείται με μπουρδέλα και τον έχε τσεκάρει πως επισκέπτεται οίκους ανοχής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το δικό μας λες να είναι....ή το απέναντι? :think:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
αυτο ελεγα

ειναι ακριβως ιδιες με των αντρων
μονο που πραγματικα οι γυναικειες περιγραφες δεν παιζονται!!
ειναι τοοοοοσο περιγραφικες που σε καβλώνουν απιστευτα

Ποτε θα βγουμε βολτα σε διπλανα τραπεζακια?  :grin:

Επισκέπτης
αναλογα ποσο φιλη ειναι αυτη που θα βγω. με μια, λεμε τα παντα. τα παντα ομως. με ολες τις υπολοιπες ειναι παντα πιο λαιτ η συζητηση, οποιο κι αν ειναι το θεμα.
ναι πρωτα ειναι τα γκομενικα παντως  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom