SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.452
- Πόντοι
- 6.196
Μεγαλη ερωτηση
Δεν εχεις κι αδικο...με ότι έχω τραβήξει εγώ προσωπικά από τα εργασιακά θα χα μπει τρέχοντας! Το να σε γαμανε με περίεργα σπαστά ωράρια, με ορθοστασίες, λάντζες, δουλειές γραφείου με υπέρμετρη δουλειά που πάντα να φεύγεις με πονοκέφαλο, Καρκινικό κουτσομπολιό, φάγωμα μέχρι αηδιας, ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ, να δουλεύεις ανασφαλιστος, να υποκύπτεις καθημερινά σε συναδέρφους, διευθυντές, αφεντικά, συμβάσεις ορισμένου χρόνου και όλα αυτά για/από 800 έως 1500 ευρώ εγώ το λέω μπουρδέλο, γαμησι, αναξιοπρέπεια, στενοχώρια, σαράκι που έμαθες και σε μάθανε να ζεις Μ αυτό! Άμα είσαι πουτανα με λίγο μυαλό κάτω από 100 ευρώ δεν φεύγεις ποτέ, αυτό μας κάνει μίνιμουμ 2200€ το μήνα, κάποιες φτάνουν τα 4000€. Αυτό σου επιτρέπει να κάνεις καλή ζωή, ν αποταμιεύσεις, γενικά να χεις επιλογές! Θα μπορούσα να πω πολλά, πάντως ναι προτιμάω να με γαμαει ο κάθε άσχετος μαλακας πελάτης και να το θέλω πάρα να υποκύπτω κάθε μέρα σ όλο αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Είναι πολύ πιο αξιοπρεπές και σαφως λιγότερο υποκριτικό κοινωνικά! ΟΛΟΙ μας εδώ μέσα ή σχεδόν γαμιομαστε χειρότερα απ' αυτές για πολύ λιγότερα.
μιλώντας για την πορνεία, η αμοιβή ανά χρόνο εργασίας είναι σίγουρα πολύ καλύτερη από πολλές άλλες δουλειές. Από την άλλη όμως είναι τόσο ζώα πολλοί από τους άρρενες πελάτες (αμέσως αμέσως βάλε με νου σου τι διαβάζουμε εδώ μέσα) που νομίζω ότι δύσκολα μια γυναίκα παίρνει την απόφαση.Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως γυναίκα σε κατάλληλη ηλικία και πιθανώς με οικονομικά προβλήματα. Θα μπαίνατε στη βιομηχανία του σεξ η σε πορνεία η σε τσόντες ? Εγώ νομίζω ότι θα το έκανα έστω για λίγο για την εμπειρία και να δω αν μπορώ να ανταπεξελθω παίρνοντας τα ρίσκα μου για συνέπειες και αντιδράσεις από το περιβάλλον μου !
Θέλει γερό στομάχι για τα σχόλια που θα ακούς και γενικά να είναι περπατημενες η σκληραγωγημένες όσες το κάνουνμιλώντας για την πορνεία, η αμοιβή ανά χρόνο εργασίας είναι σίγουρα πολύ καλύτερη από πολλές άλλες δουλειές. Από την άλλη όμως είναι τόσο ζώα πολλοί από τους άρρενες πελάτες (αμέσως αμέσως βάλε με νου σου τι διαβάζουμε εδώ μέσα) που νομίζω ότι δύσκολα μια γυναίκα παίρνει την απόφαση.
Άμα μέτραγα γιατί όχι;Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως γυναίκα σε κατάλληλη ηλικία και πιθανώς με οικονομικά προβλήματα. Θα μπαίνατε στη βιομηχανία του σεξ η σε πορνεία η σε τσόντες ? Εγώ νομίζω ότι θα το έκανα έστω για λίγο για την εμπειρία και να δω αν μπορώ να ανταπεξελθω παίρνοντας τα ρίσκα μου για συνέπειες και αντιδράσεις από το περιβάλλον μου !
Πολλές εμφανίσιμες το επιδιώκουν, δεν θα το καταφέρουν όλες όμως. Άσε που με τέτοια συναλλαγή ο πλούσιος σε θεωρεί ιδιοκτησία του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Αν ήμουν όμορφη:
...
Ιδανικά θα παντρεύομουν πλούσιο κ θα γκαστρωνόμουν το συντομότερο δυνατό
και όχι μόνο. Νομίζω ότι ένας σημαντικός αριθμός πελατών αντιμετωπίζει τις κοπέλες με υποτιμητικό τρόπο, θεωρεί ότι τις εξευτελίζει η δουλειά που κάνουν (ενώ στην πραγματικότητα είναι λειτούργημα), άλλοι συμπεριφέρονται άσχημα με το σκεπτικό ότι επειδή πληρώνουν δικαιούνται να βγάλουν και τα κόμπλεξ τους απέναντι στις γυναίκες, άλλοι είναι μισογύνηδες, άλλοι κοιτάνε να πουλήσουν αγριάδα, ό,τι θέλεις...Θέλει γερό στομάχι για τα σχόλια που θα ακούς και γενικά να είναι περπατημενες η σκληραγωγημένες όσες το κάνουν
ε ναι για αυτό λέω 'ιδανικά'. Πολλές παράμετροι αλλά οκΠολλές εμφανίσιμες το επιδιώκουν, δεν θα το καταφέρουν όλες όμως. Άσε που με τέτοια συναλλαγή ο πλούσιος σε θεωρεί ιδιοκτησία του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ναί γαμησέ τα είναι. Αν σε στείλει ο ματσωμένος και δεν του χεις κάνει και κανένα παιδί τη γάμησες.Για εμένα πιο ηθικό και εποικοδομητικό να είσαι πουτανα παρά ανεπαγγελτη που εξαρτάται από κάποιον ματσωμένο.
Όταν μια γυναίκα είναι σεξεργατρια ποιανού είναι τα εισοδήματα αν όχι δικά της?Οικονομικά ανεξάρτητη είναι όποια γυναίκα ζει από δικά της εισοδήματα. Δεν υπάρχουν νομίζεις που βγάζουν καλά λεφτά από τη δουλειά τους χωρίς να είναι σεξεργάτριες; Όλες καθαρίστριες και πωλήτριες είναι;
Όταν μια γυναίκα είναι σεξεργατρια ποιανού είναι τα εισοδήματα αν όχι δικά της?
Όταν μια γυναίκα είναι πωλήτρια επίσης τα εισοδήματα είναι δικά της.Όταν μια γυναίκα είναι σεξεργατρια ποιανού είναι τα εισοδήματα αν όχι δικά της?
σωστό μεν αλλά. Ξέρεις τι είναι - για να μιλήσω με προσωπικά παραδείγματα - να έχει περάσει κάποιος την εφηβεία του χωρίς να σηκώσει κεφάλι από το βιβλίο, στρατιωτάκι κανονικό, να τελειώσει πανεπιστήμιο και μετά να βρίσκεται στα 60 του να δουλεύει μισθωτός για 1,5 χιλιάρικο το μήνα καθαρά, με οικογένεια; Δηλ. οριακά (και αν) να βγαίνει ο μήνας.Έχουν δίκιο οι γονείς που κλαίγονται "διάβασε παιδάκι μου". Απο αγάπη το λένε γιατί ξέρουν ότι είναι το πιο σταθερό.
Ναι προφανώς? Το πόιντ μου ήταν ότι μια σεξεργατρια όπως κάθε άλλη γυναίκα που εργάζεται είναι οικονομικά ανεξάρτητη λολΌταν μια γυναίκα είναι πωλήτρια επίσης τα εισοδήματα είναι δικά της.
ελα ντε...ειναι 100% δικα της???Όταν μια γυναίκα είναι σεξεργατρια ποιανού είναι τα εισοδήματα αν όχι δικά της?