Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε όχι... Από 'σένα δεν το περίμενα, μ' απογοητεύεις... Μήπως σε χαλάει το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι φαφούτα; :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μονο δεν ειναι αλλα εχει και το χαμογελο της κρεστ τυπε :2funny:
δεν λεει :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίδες, χωρίς πλάκα όμως τώρα συμμαζευτείτε με τη Lagrande, σας θέλω στο ύψος των περιστάσεων και ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ... Η τύπισσα οσονούπω σαν πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. θα στίψει κι αυτή με τη σειρά της την Ελλάδα... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τη βλέπετε με συμπάθεια! Εκτός κι αν θέλετε να τη γαμήσετε από εκδίκηση... Επιβάλλεις λιτότητα στην Ελλάδα μωρή πόρνη; ΤΣΟ και ΛΟ και χύσιμο στη μάπα, τόσο απλά! Ούτως ή άλλως όπως την κόβω θα γουστάρει τρελά κάτι τέτοιες extreme καταστάσεις...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Όσο για 50άρες - 60άρες φίλες κ.λπ. εγώ προσφάτως σκάλωσα με μια 55άρα οικονομολόγο φίλη οικογενειακής μας φίλης που μας είχε καλέσει σε τραπέζι με καταγωγή από Μαρόκο που μένει χρόνια Ελλάδα... Η τύπισσα τρελό σώμα για την ηλικία της με 4άρι βυζί που το είχε πετάξει όλο έξω στο τραπέζωμα εκείνη τη μέρα... Δεν κρατήθηκα και την αναζήτησα στο facebook και τη χαλβαδιάζω που και που μήπως και γίνει κάτι, χωρισμένη η τύπισσα... Κάτι τέτοια με τρελαίνουν!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όσο για 50άρες - 60άρες φίλες κ.λπ. εγώ προσφάτως σκάλωσα με μια 55άρα οικονομολόγο φίλη οικογενειακής μας φίλης που μας είχε καλέσει σε τραπέζι με καταγωγή από Μαρόκο που μένει χρόνια Ελλάδα... Η τύπισσα τρελό σώμα για την ηλικία της με 4άρι βυζί που το είχε πετάξει όλο έξω στο τραπέζωμα εκείνη τη μέρα... Δεν κρατήθηκα και την αναζήτησα στο facebook και τη χαλβαδιάζω που και που μήπως και γίνει κάτι, χωρισμένη η τύπισσα... Κάτι τέτοια με τρελαίνουν!!!
εγινε τιποτα τελικα τυπε?

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Whomanaholic εισαι πολλύ μπροστα!!!!Σε παραδέχομαι απόλυτα!!!
Έτσι καβλιάρης είμαι κι εγώ με τις φίλες της μάνας μου και γενικότερα με κάτι πουτανιάρες εξηντάρες γειτόνισσες!!!
Το τι ζαχάρωμα ριχνω στη σαραντάρα φουρνάρισα δε λέγεται :2funny:

Εγώ είμαι 26 και οι φίλες της μάνας μου 30 χρόνια μεγαλύτερες Η αλήθεια είναι πως η μία ήταν τρελό μουνί και τον παίζω μαζί της από τότε που είμαι 13...Να την πηδήξω δύσκολο....Παντρεμένη με παιδιά(σαν το σήριαλ) και δε μου'χει δώσει ποτέ το ελάχιστο δικαίωμα... Αλλά η μάνα μου έχει καβλιάρες φιλες-γνωστές...Τις 5/10 τις πήφαγα άνετα ;)

Όσο για την Λαγκραντ,εννοείται για λόγους εκδίκησης,αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά σάπια...Στα πλαίσια δηλαδή που θέλω! Εδώ λέμε για εβδομηντάρα πως ψάχνω..Η Λαγκραντ μπροστά της θα μοιάζει με έφηβη :2funny: :2funny: :2funny:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Whomanaholic εισαι πολλύ μπροστα!!!!Σε παραδέχομαι απόλυτα!!!
Έτσι καβλιάρης είμαι κι εγώ με τις φίλες της μάνας μου και γενικότερα με κάτι πουτανιάρες εξηντάρες γειτόνισσες!!!
Το τι ζαχάρωμα ριχνω στη σαραντάρα φουρνάρισα δε λέγεται :2funny:

Εγώ είμαι 26 και οι φίλες της μάνας μου 30 χρόνια μεγαλύτερες Η αλήθεια είναι πως η μία ήταν τρελό μουνί και τον παίζω μαζί της από τότε που είμαι 13...Να την πηδήξω δύσκολο....Παντρεμένη με παιδιά(σαν το σήριαλ) και δε μου'χει δώσει ποτέ το ελάχιστο δικαίωμα... Αλλά η μάνα μου έχει καβλιάρες φιλες-γνωστές...Τις 5/10 τις πήφαγα άνετα ;)

Όσο για την Λαγκραντ,εννοείται για λόγους εκδίκησης,αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά σάπια...Στα πλαίσια δηλαδή που θέλω! Εδώ λέμε για εβδομηντάρα πως ψάχνω..Η Λαγκραντ μπροστά της θα μοιάζει με έφηβη :2funny: :2funny: :2funny:

δωσε μας ενα βημα και θα τις κανονισουμε ολες εμεις.....κατι θα βγει και για σενα

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
δωσε μας ενα βημα και θα τις κανονισουμε ολες εμεις.....κατι θα βγει και για σενα

Δεν σας δίνω κανένα!!!
Ένα βημα μου λείπει (grannies) κι έφτασα στον τελικό προορισμό μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
εγινε τιποτα τελικα τυπε?

Δεν είναι και πολύς καιρός που έχει γίνει η γνωριμία... Αρχικά τη ρώτησα αν μπορώ να της μιλάω στον ενικό γιατί νιώθω πολύ οικεία μαζί της κ.τ.λπ., χαλβάδιασμα... Μου είπε Ο.Κ. Στο τελευταίο μήνυμα που της έστειλα της χώθηκα αρκετά και δε μου απάντησε καν και προβληματίστηκα, οπισθοχώρησα μέχρι νεωτέρας... Αλλά είναι και φίλη φιλικής μας οικογένειας και είμαι πολύ προσεκτικός, φαντάσου ότι η φιλική μας οικογένεια που μας τραπέζωσε ένα βράδυ και ήταν αφορμή να τη γνωρίσω έχει και 4 κόρες τις οποίες τις ξέρω από τότε που γεννήθηκαν εκτός απ' τη μεγάλη που είναι 34 (και φυσικά τουλάχιστον τις 2 απ' αυτές θα τις ξεκώλιαζα επίσης αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία), μεγάλο μπέρδεμα... Είναι και κουλτουριάρα η τύπισσα, ακούει και κλασσική μουσική και έτσι αλλά το ξώβυζο, ξώβυζο :2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Δεν είναι και πολύς καιρός που έχει γίνει η γνωριμία... Αρχικά τη ρώτησα αν μπορώ να της μιλάω στον ενικό γιατί νιώθω πολύ οικεία μαζί της κ.τ.λπ., χαλβάδιασμα... Μου είπε Ο.Κ. Στο τελευταίο μήνυμα που της έστειλα της χώθηκα αρκετά και δε μου απάντησε καν και προβληματίστηκα, οπισθοχώρησα μέχρι νεωτέρας... Αλλά είναι και φίλη φιλικής μας οικογένειας και είμαι πολύ προσεκτικός, φαντάσου ότι η φιλική μας οικογένεια που μας τραπέζωσε ένα βράδυ και ήταν αφορμή να τη γνωρίσω έχει και 4 κόρες τις οποίες τις ξέρω από τότε που γεννήθηκαν εκτός απ' τη μεγάλη που είναι 34 (και φυσικά τουλάχιστον τις 2 απ' αυτές θα τις ξεκώλιαζα επίσης αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία), μεγάλο μπέρδεμα... Είναι και κουλτουριάρα η τύπισσα, ακούει και κλασσική μουσική και έτσι αλλά το ξώβυζο, ξώβυζο :2funny: :2funny: :2funny:

Μαγκίτης είσαι ρε πούστη!!!
Σωστός! Το χώσιμο, χώσιμο, αλλά πάντα με τρόπο! Με τακτ. Ποτέ να μη γίνεσαι αντιληπτός, εφοσον παίζει και θέμα με φιλική οικογένεια...
Καλύτερα να μην παίξει απολύτως τίποτα παρα να εκτεθείς...
πάντως όσο πιπίνια κι αν είναι οι κόρες, βουρ χώσιμο στη μανα!!!!!!!!!!
Πιτσιρικες βρίσκουμε παντού έξω....
Μανάδες και γιαγιάδες που να μαμιούνται είναι το θέμα ;) ;) ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μαγκίτης είσαι ρε πούστη!!!
Σωστός! Το χώσιμο, χώσιμο, αλλά πάντα με τρόπο! Με τακτ. Ποτέ να μη γίνεσαι αντιληπτός, εφοσον παίζει και θέμα με φιλική οικογένεια...
Καλύτερα να μην παίξει απολύτως τίποτα παρα να εκτεθείς...
πάντως όσο πιπίνια κι αν είναι οι κόρες, βουρ χώσιμο στη μανα!!!!!!!!!!
Πιτσιρικες βρίσκουμε παντού έξω....
Μανάδες και γιαγιάδες που να μαμιούνται είναι το θέμα ;) ;) ;)

Τα μπέρδεψες, τέσσερις κόρες έχει η φιλική μας οικογένεια, αυτή που θέλω να :fuck2: είναι φίλη της οικογένειας, είναι χωρισμένη και αγνοώ αν έχει παιδιά... Πάντως αν μία στο εκατομμύριο κάτσει ρε φίλε μόνο και μόνο επειδή είναι φίλη γνωστής οικογένειας η κάβλα θα είναι ΔΙΠΛΗ και βάλε όταν τη γαμάω... Να τη γαμάω και να της στέλνει μήνυμα εκείνη την ώρα στο chat του facebook η μία απ' τις 4 κόρες των γνωστών μας :2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Τα μπέρδεψες, τέσσερις κόρες έχει η φιλική μας οικογένεια, αυτή που θέλω να :fuck2: είναι φίλη της οικογένειας, είναι χωρισμένη και αγνοώ αν έχει παιδιά... Πάντως αν μία στο εκατομμύριο κάτσει ρε φίλε μόνο και μόνο επειδή είναι φίλη γνωστής οικογένειας η κάβλα θα είναι ΔΙΠΛΗ και βάλε όταν τη γαμάω... Να τη γαμάω και να της στέλνει μήνυμα εκείνη την ώρα στο chat του facebook η μία απ' τις 4 κόρες των γνωστών μας :2funny: :2funny: :2funny:

Σε νιωθω! Κι εγώ είμαι πολύ της φαντασίωσης!
Ειναι αφροδισιακά πραγματα αυτά που λίγοι τα νιώθουν...
Είναι σαν κάτι φαντασιωσεις που είχα με κάτι πενηνταρες καθηγητριες...
Αρρωστημενες καβλες :cheesy: :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σε νιωθω! Κι εγώ είμαι πολύ της φαντασίωσης!
Ειναι αφροδισιακά πραγματα αυτά που λίγοι τα νιώθουν...
Είναι σαν κάτι φαντασιωσεις που είχα με κάτι πενηνταρες καθηγητριες...
Αρρωστημενες καβλες :cheesy: :cheesy:

Τί μου θυμίζεις τώρα... Σαν την 45χρονη καθηγήτρια των Αγγλικών στο σχολείο που καθόμουν πρώτο θρανίο και ίσα που κρατιόμουν να μην της χουφτώσω το βυζί :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ

Σονια απο Λελας Καραγιαννη 35 και τωρα τελευταια Αριστομενους 72.
Μονινα πρωινη βαρδια, εκτος Κυριακης.
Απο τους θρυλους των Αθηναικων studio, milf πλεον, αλλα αρχοντικη απρουσια, μαι πραγματικα αξιοπροσεκτυη ΓΥΝΑΙΚΑ.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Καλησπερα!!!να κανω μια ερωτηση!!!η γιαγια νυφη ζει ακομα?δεν εχω τυχει να την δω ποτε!!συνεχεια  ακουγα ακουγα που λεγανε εδω μεσα αλλα δεν ετυχε να την πετυχω!!τι ηταν αυτη ?οποιος ξερεις ας με διαφωτισει!!!!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Καλησπερα!!!να κανω μια ερωτηση!!!η γιαγια νυφη ζει ακομα?δεν εχω τυχει να την δω ποτε!!συνεχεια  ακουγα ακουγα που λεγανε εδω μεσα αλλα δεν ετυχε να την πετυχω!!τι ηταν αυτη ?οποιος ξερεις ας με διαφωτισει!!!!
[/quo

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Ειπώθηκε απ' τον απόλυτο σ' αυτό το thread ότι πλέον έγινε τσατσά. Είχαμε αυτήν την κουβέντα πριν κάμποσο καιρό, ανέτρεξε στις πίσω σελίδες του thread και θα βρεις την κουβέντα με τον απόλυτο, όχι πολύ πίσω.

jpap1974

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ GILF ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ζει τυπε
αυτη μας οδηγει :2funny:
εγινε τσατσα στο ιδιο μπουρδελο που δουλευε
πηγαινε να την δεις εκι θα ειναι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ GILF ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
δοκιμασε την θεια ντιανα που δουλευει μαγνησιας 1 τυπε
ειναι καλυτερη

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Παιδες μετα απο καιρο που εχω να παω σε μπουρδελο, θελω ενημερωση απο αυτους που ξερουν.
Σε ποια μπουρδελα βρισκονται gilfakia;;; Εννοω γυναικες ανω των 55 ετων;; Ξερετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom