apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τρομερη μορφηΠοιητης ρε ο χρυσαργος....
τρομερη μορφηΠοιητης ρε ο χρυσαργος....
H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.
προυσης 22 τυπε
σου βαζω κριτικη του παμμεγιστου χρυσαργου
H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.
κανεις δεν ξερει το πραγματικο της ονομα τυπε@apolyto_arseniko
Πολύ καλό το βιντεάκι! Πως λέγεται αυτή στην Προύσσης;
@Womanaholic
Δεν υπάρχει,φίλε... Λιοσίων και Φυλής τις ξέρω απέξω και πάω πάντοτε όταν θέλω να βρω νεαρές κοπέλες ή σωστά μιλφάκια (18-45 ετών)..
Το θέμα είναι αν κάποιος ξέρει κάποιο σπίτι όπου να είναι μόνο γιαγιάδες για τα μεγάλα γούστα μου!!
@apolyto_arseniko
Πολύ καλό το βιντεάκι! Πως λέγεται αυτή στην Προύσσης;
Γεια σου μέγιστε Speed!Επειδή είσαι μεγάλος γνώστης θα σε εμπιστευτώ. Έχω πάει στη Βέργας αλλά δεν έχω δει ποτέ κανένα granny... Είναι κάποιες ώριμες,αλλά μέχρι 50 μου φαίνονται...
Τι ηλικία είναι η Χριστίνα; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει;
Η Βαλεντινα εχει καποια παραπανω κιλα, ομως χοντρη δεν θα την ελεγα.Κατ' αρχάς respect για τα κατατοπιστικότατα posts σου. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω το εξής, είναι κάποιες απ' αυτές που αναφέρεις χοντρές; Γιατί για χοντρές δεν ενδιαφέρομαι οπότε μην τρέχω τζάμπα.
Η Λανα ηταν πρων στριπερ οχι μασατζου. ;)Δεν πιστεύω να είναι η Λάνα η πρώην masseuge λαδοκόρη από Λέκκα, κλπ ?
Η καλυτερη λυση στην αναζητηση σου ειναι η Χριστινα στο Βεργας 6α βραδυνη βαρδια.Καλησπέρα,συνάδελφοι!
Ωραίες οι milf, υπάρχουν πολλές σε συγκεκριμένα στέκια από οπου φαντάζομαι οι πιο πολλοί πάνω-κάτω τα ξέρετε...
Το θέμα είναι τι παίζει με τις GILF !
Με γιαγιάδες πόρνες δηλαδή.
Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρει πουθενά σε κανένα μπουρδέλο, γυναίκες ηλικίας 60-75 χρονών.
Ίσως κάποιοι να το θεωρείτε άρρωστο,αλλά εμένα είναι το φετίχ και ταυτόχρονα το απωθημένο μου να βρω γυναίκες τέτοιας ηλικίας!
Αν κάποιος από'σας, έχει πάει ή ξέρει κάποια συγκεκριμένα σπίτια, θα ήθελα να με ενημερώσει.
Ευχαριστώ!
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΩ !!!
Η Θρυλικη Νανά στο Καλυμνου 36Α
Απο τις βετερανους στα μπουρδελα της Αθηνας. Απογευματινη βαρδια (μεχρι της 00:00 περιπου)
Ειδικα εαν πας καθαρος και περιποιημεος θα περασεις super. (εαν και λιγο πολυ ολες οι κοπελες το εκτιμουν αυτο)
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΩ !!!
Σουλα/Σιλβι στο Πιπινου 54.
Την ειχα πρωτοπαρει το... 1986 οταν ακομα ηταν milf.
Aπ'όσες μου είπες φιλε CHEYENNE, έχει τύχει κι έχω πάρει προ λίγων μηνών μόνο την Νανά! Ελαφρώς αξύριστη με ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα! Αρκετά καλή εμπειρία, υπομονετική, κάτι ψιθύριζε διαρκώς στο κρεβάτι, φαίνονται και τα σημάδια του χρόνου στο σώμα της,πράγμα που με διεγείρει τρελά! Κυτταρίτιδα, και σώμα πενηνταπεντάρας-εξηντάρας...Άλλο πράγμα!
Τώρα τις υπόλοιπες που μου είπες δεν τις έχω τιμήσει,αλλά θα το κάνω λίαν συντόμως!
Για καθαρά γυναίκες (όχι τρανσάκια, εγχειρισμένες) τέτοιας ηλικίας ψήνομαι πάρα πολύ!
Γι'άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ότι επιπλέον υπάρχει σ'αυτό το πλαίσιο ηλικίας (60-75) πείτε μου. Να εισαι καλά