Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.

:2funny:

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
προυσης 22 τυπε
σου βαζω κριτικη του παμμεγιστου χρυσαργου :rockon:

H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.

:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
@Womanaholic

Δεν υπάρχει,φίλε... Λιοσίων και Φυλής τις ξέρω απέξω και πάω πάντοτε όταν θέλω να βρω νεαρές κοπέλες ή σωστά μιλφάκια (18-45 ετών)..
Το θέμα είναι αν κάποιος ξέρει κάποιο σπίτι όπου να είναι μόνο γιαγιάδες για τα μεγάλα γούστα μου!!  :2funny:

@apolyto_arseniko

Πολύ καλό το βιντεάκι! Πως λέγεται αυτή στην Προύσσης;

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σου μέγιστε Speed!Επειδή είσαι μεγάλος γνώστης θα σε εμπιστευτώ. Έχω πάει στη Βέργας αλλά δεν έχω δει ποτέ κανένα granny... Είναι κάποιες ώριμες,αλλά μέχρι 50 μου φαίνονται...
Τι ηλικία είναι η Χριστίνα; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
@Womanaholic

Δεν υπάρχει,φίλε... Λιοσίων και Φυλής τις ξέρω απέξω και πάω πάντοτε όταν θέλω να βρω νεαρές κοπέλες ή σωστά μιλφάκια (18-45 ετών)..
Το θέμα είναι αν κάποιος ξέρει κάποιο σπίτι όπου να είναι μόνο γιαγιάδες για τα μεγάλα γούστα μου!!  :2funny:

@apolyto_arseniko

Πολύ καλό το βιντεάκι! Πως λέγεται αυτή στην Προύσσης;

Τί εννοείς ότι δεν υπάρχει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Γεια σου μέγιστε Speed!Επειδή είσαι μεγάλος γνώστης θα σε εμπιστευτώ. Έχω πάει στη Βέργας αλλά δεν έχω δει ποτέ κανένα granny... Είναι κάποιες ώριμες,αλλά μέχρι 50 μου φαίνονται...
Τι ηλικία είναι η Χριστίνα; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει;

Φίλε ο SPEED είναι ο δάσκαλος των GILF στο site :2funny: :2funny: :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Eννοώ πως δεν υπάρχουν grannies στη Λιοσίων! Μέχρι καμιά πενηνταρα και αν συναντήσεις...
Όσο για τον Speed, είναι πολύ μπροστά όσο και οι Cheyenne,bakalhs που διαβάζω κατα καιρούς...Εαν δεν ξέρουν αυτοί ή έστω κάποιοι νέοι καηκαμε!!  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατ' αρχάς respect για τα κατατοπιστικότατα posts σου. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω το εξής, είναι κάποιες απ' αυτές που αναφέρεις χοντρές; Γιατί για χοντρές δεν ενδιαφέρομαι οπότε μην τρέχω τζάμπα.
Η Βαλεντινα εχει καποια παραπανω κιλα, ομως χοντρη δεν θα την ελεγα.
η Στεφανια εχει αρκετα πραπνω κιλα απο το κανονικο.

Οι υπολοιπες εχουν κανονικο σωμα με ελαχιστα εως καθολου περιττα κιλά.

Υπαρχουν αρκετες φωτογραφιες τους στα banner των studio που εργαζονται για να σχηματισες αποψη. (Εκτος απο το Σερβιων 26)

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλησπέρα,συνάδελφοι!

Ωραίες οι milf, υπάρχουν πολλές σε συγκεκριμένα στέκια από οπου φαντάζομαι οι πιο πολλοί πάνω-κάτω τα ξέρετε...
Το θέμα είναι τι παίζει με τις GILF !
Με γιαγιάδες πόρνες δηλαδή.
Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρει πουθενά σε κανένα μπουρδέλο, γυναίκες ηλικίας 60-75 χρονών.
Ίσως κάποιοι να το θεωρείτε άρρωστο,αλλά εμένα είναι το φετίχ και ταυτόχρονα το απωθημένο μου να βρω γυναίκες τέτοιας ηλικίας!
Αν κάποιος από'σας, έχει πάει ή ξέρει κάποια συγκεκριμένα σπίτια, θα ήθελα να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ!  :)
Η καλυτερη λυση στην αναζητηση σου ειναι η Χριστινα στο Βεργας 6α βραδυνη βαρδια.
Σιγουρα 60+, πρων studio lady, απο το Χαλκιδικης 83 με ΑΨΟΓΟ σωμα για την ηληκια της.

nbmedia

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδιά,μπορώ να ρωτήσω τη ηλικίες έχετε?είπαμε ωραία τα μίλφ αλλα είχα κάτι στο ,υαλο απο αμερική...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Cheyenne απ' τα στουντιοκόριτσα που τσέκαρα σε όσα studio υπάρχουν φωτογραφίες μου έκαναν πολλή εντύπωση οι δύο τελευταίες που μου ανέφερες, η Βαλεντίνα και η Βαρβάρα. Τώρα τις άλλες θα τις τσεκάρω από κοντά...

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Να'σαι καλά, CHEYENNE!

Με βοηθήσατε πολύ! Επειδή μόλις μπήκα σπίτι,δεν προλαβαίνω σήμερα..Τετάρτη θα πάω να την τιμήσω, αν και σας εμπιστευομαι και τους δυο και ειμαι βέβαιος πως θα αξίζει...
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μη διστάσετε!
Όση ποικιλία,τόσο το καλύτερο :2funny: :2funny: :2funny:
Καληνυχτα ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΠΩΣ ΗΤΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΩ !!!

Γαι τον φιλο Ena Vima Mprosta που του αρεσουν τα gilf :

Σουλα/Σιλβια στο Πιπινου 54.
Την ειχα πρωτοπαρει το...1986 οταν ακομα ηταν milf.
Το σωμα της ακομα και σημερα σε πολυ καλη κατασταση.
Μιλαμε για την μοναδικη εργαζόμενη εδω και χρονια στο "γατοσπιτο", οπως ονομαζεται χαρακτηριστικα το Πιπιονου 54.
Εχει ανακαινεισθει. Καθημερινα μεχρι τις 16:30

Η Θρυλικη Νανά στο Καλυμνου 36Α
Απο τις βετερανους στα μπουρδελα της Αθηνας. Απογευματινη βαρδια (μεχρι της 00:00 περιπου)
Ειδικα εαν πας καθαρος και περιποιημεος θα περασεις super. (εαν και λιγο πολυ ολες οι κοπελες το εκτιμουν αυτο)

Ζανα.
Η ξανθη βασιλισα της πιπας με το ελευθερο τελειωτικο στοματικο και την γλυφοκολαδα.
Στο Ιουλιανου 71 μεχρι τις 00:00

Κλασικα gilfo-σοιτα επισης το Μαγνησιας 1Α (Νταιανα με φουλ προγραμμα + πρωκτικο), Καλυμνου 48Α-48Β.(Μαρινα, Νταινα, θεια Ολγα)

Η ξανθη Καζακστανη Βικυ.
Ελευθερο τελειωτικο στοματικο, πλεον στην απογευματινη βαρδια στο Ελλης 3

Τις θυμηθηκα χθες βραδυ λιγο πριν πεσω για υπνο.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΩ !!!

Η Θρυλικη Νανά στο Καλυμνου 36Α
Απο τις βετερανους στα μπουρδελα της Αθηνας. Απογευματινη βαρδια (μεχρι της 00:00 περιπου)
Ειδικα εαν πας καθαρος και περιποιημεος θα περασεις super. (εαν και λιγο πολυ ολες οι κοπελες το εκτιμουν αυτο)

Άμα προτείνεις και τη Νανά στο φίλο ζήτω που καήκαμε...

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Aπ'όσες μου είπες φιλε CHEYENNE, έχει τύχει κι έχω πάρει προ λίγων μηνών μόνο την Νανά! Ελαφρώς αξύριστη με ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα! Αρκετά καλή εμπειρία, υπομονετική, κάτι ψιθύριζε διαρκώς στο κρεβάτι, φαίνονται και τα σημάδια του χρόνου στο σώμα της,πράγμα που με διεγείρει τρελά! Κυτταρίτιδα, και σώμα πενηνταπεντάρας-εξηντάρας...Άλλο πράγμα!
Τώρα τις υπόλοιπες που μου είπες δεν τις έχω τιμήσει,αλλά θα το κάνω λίαν συντόμως!
Για καθαρά γυναίκες (όχι τρανσάκια, εγχειρισμένες) τέτοιας ηλικίας ψήνομαι πάρα πολύ!

Γι'άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ότι επιπλέον υπάρχει σ'αυτό το πλαίσιο ηλικίας (60-75) πείτε μου. Να εισαι καλά :) :) :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Aπ'όσες μου είπες φιλε CHEYENNE, έχει τύχει κι έχω πάρει προ λίγων μηνών μόνο την Νανά! Ελαφρώς αξύριστη με ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα! Αρκετά καλή εμπειρία, υπομονετική, κάτι ψιθύριζε διαρκώς στο κρεβάτι, φαίνονται και τα σημάδια του χρόνου στο σώμα της,πράγμα που με διεγείρει τρελά! Κυτταρίτιδα, και σώμα πενηνταπεντάρας-εξηντάρας...Άλλο πράγμα!
Τώρα τις υπόλοιπες που μου είπες δεν τις έχω τιμήσει,αλλά θα το κάνω λίαν συντόμως!
Για καθαρά γυναίκες (όχι τρανσάκια, εγχειρισμένες) τέτοιας ηλικίας ψήνομαι πάρα πολύ!

Γι'άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ότι επιπλέον υπάρχει σ'αυτό το πλαίσιο ηλικίας (60-75) πείτε μου. Να εισαι καλά :) :) :)

Ρε φίλε ειλικρινά δεν αηδίασες με τη Νανά; Είναι αξιολύπητη. Κι εγώ με τη δική σου λογική την είχα επισκεφτεί πριν ενάμιση χρόνο περίπου αλλά ήταν τελικά τόσο καμμένη η τύπισσα απ' το επάγγελμα μετά από τόσα χρόνια που μόνο λύπηση μου προκάλεσε και σιχάθηκα κι ο ίδιος για την επιλογή μου... Αν θες διάβασε και την κριτική που είχα δημοσιεύσει τότε η οποία μπορεί να ήταν λίγο τραβηγμένη όπως την έγραψα συγχισμένος αλλά εξηγώ τους λόγους που ένιωσα έτσι. Καλά τα granny αλλά να σέβονται λίγο και τον εαυτό τους όχι να τραβάνε απ' τα μαλλιά την παραμονή τους στο επάγγελμα όταν η καριέρα τους έχει λήξει προ πολλού. Αντιθέτως η εμπειρία με την 53χρονη (ίσως και μεγαλύτερη πλέον) Αντριάνα θα μου μείνει απλά ΑΞΕΧΑΣΤΗ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom