Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Η Ολγα στο Τροφωνιου 13α βραδυνη βαρδια.
Τσεκαριστηκε εχθες βραδυ με μεγαλη επιτυχια.
Βλεπε κριτικη για περισσοτερες λεπτομεριες.
Προκειται για την milf που εργαζοταν μεχρι προσφατα σαν Ταμαρα στο Σερβιων 26.

Οχι απλα milf αλλα gilf η Χριστινα στο Βεργας 6Α επισης βραδυνη βαρδια.
Επισης μια ακομα studio lady που εργαζεται πλεον στην περιοχη της Λιοσιων.
Με θητεια στο Χαλκιδικης 83.

Η Σαντρα. Η Γερμανιδα milf απο τις ταινιες της ΣΙΡΙΝΑ
Στο Κωνσταντινουπολεως 92 Παρασκευη απογευμα, Σαββατο πρωι.
Μετριες επιδοσεις, αξιζει για το παλμαρε.

Ζλατα απο αρκετα studio.
Κανει βαρδιες στο Κατεχακη 5, Σπυρου Πατση 27, Δροσοπουλου 95, Λουκιανου 20, 
Απο τις σταθερες αξιες.

Λανα.
Πλεον gilf αλλά με αψογο σωμα για την ηληκια της.
Βουρβαχη 19, Κωνσταντινουπολεως 61, Θησεως 365

Στο Σερβιων 26, Στεφανια, Σουζαννα, Αλεξανδρα.
Και οι τρεις παρα πολυ δυνατα milf με εξαιρετικες υπηρεσιες στο δωματιο
Η Στεφανια εργαζεται επισης και στο Βουρβαχη 19, Κωνσταντινουπολεως 61.
Η Αλεξανδρα και στο θαρυππου 10, αλλα και σαν Μιλβα στο Βουλιαγμενης 83, Φραντζη 47.
Στο εν λογω ιδρυμα εργαζονται και αλλα milf, για τα οποια δεν εχω αποψη.

Η οποια εργαζομενη στο Δοξατου 2Α.
Παντα σε αυτο το studio παιζουν milf, αμφιβολου ομως αποδοσης.

Οταν θυμηθω και αλλες θα επανελθω.
η σαντρα φιλε μου που αναφερεις δουλευει καιρο εκει? γιατι νομιζω οτι ειχε δικια της αγγελια για δικο της χωρο....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η σαντρα φιλε μου που αναφερεις δουλευει καιρο εκει? γιατι νομιζω οτι ειχε δικια της αγγελια για δικο της χωρο....
Οχι, η Σαντρα δεν δουλευει καιρο εκει.
Τον τελευταιο μηνα περιπου εχει ξενκινησει στο Κ92.
Πιο πριν (εκτος απο τον δικο της χωρο που αναφερεις, κατι το οποιο δεν γνωριζω) εργαζιταν σε μασατζιδικο,

Αλλες δυο αξιολογες milf ειναι :

Βαλεντινα
Η εκρηκτικη Τσεχα με τις πλουσιες καμπυλες απο Βουρβαχη 19 και Κωνσταντινουπολεως.

Βαρβαρα
Η μελαχρινη Ουκρανη που επεστρεψε μετα απο διετη περιπου απουσια. Την βρισκουμε Ηλια Ηλιου 82 και Βουρβαχη 19

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Οχι, η Σαντρα δεν δουλευει καιρο εκει.
Τον τελευταιο μηνα περιπου εχει ξενκινησει στο Κ92.
Πιο πριν (εκτος απο τον δικο της χωρο που αναφερεις, κατι το οποιο δεν γνωριζω) εργαζιταν σε μασατζιδικο,

Βαλεντινα
Η εκρηκτικη Τσεχα με τις πλουσιες καμπυλες απο Βουρβαχη 19 και Κωνσταντινουπολεως.

Βαρβαρα
Η μελαχρινη Ουκρανη που επεστρεψε μετα απο διετη περιπου απουσια. Την βρισκουμε Ηλια Ηλιου 82 και Βουρβαχη 19
ναι καλε μου φιλε εχεις δικιο σε μασατζιδικο το οποιο νομιζω ειχε και αλλες 2-3 μεσα...επισης ενα παρα πολυ καλο milf το οποιο εχουμε χασει ειναι η ειρηνη ταταρα που δουλευε βουρβαχη και κωνσταν/λεως

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Η Ολγα στο Τροφωνιου 13α βραδυνη βαρδια.
Τσεκαριστηκε εχθες βραδυ με μεγαλη επιτυχια.
Βλεπε κριτικη για περισσοτερες λεπτομεριες.
Προκειται για την milf που εργαζοταν μεχρι προσφατα σαν Ταμαρα στο Σερβιων 26.

Οχι απλα milf αλλα gilf η Χριστινα στο Βεργας 6Α επισης βραδυνη βαρδια.
Επισης μια ακομα studio lady που εργαζεται πλεον στην περιοχη της Λιοσιων.
Με θητεια στο Χαλκιδικης 83.

Η Σαντρα. Η Γερμανιδα milf απο τις ταινιες της ΣΙΡΙΝΑ
Στο Κωνσταντινουπολεως 92 Παρασκευη απογευμα, Σαββατο πρωι.
Μετριες επιδοσεις, αξιζει για το παλμαρε.

Ζλατα απο αρκετα studio.
Κανει βαρδιες στο Κατεχακη 5, Σπυρου Πατση 27, Δροσοπουλου 95, Λουκιανου 20,  
Απο τις σταθερες αξιες.

Λανα.
Πλεον gilf αλλά με αψογο σωμα για την ηληκια της.
Βουρβαχη 19, Κωνσταντινουπολεως 61, Θησεως 365

Στο Σερβιων 26, Στεφανια, Σουζαννα, Αλεξανδρα.
Και οι τρεις παρα πολυ δυνατα milf με εξαιρετικες υπηρεσιες στο δωματιο
Η Στεφανια εργαζεται επισης και στο Βουρβαχη 19, Κωνσταντινουπολεως 61.
Η Αλεξανδρα και στο θαρυππου 10, αλλα και σαν Μιλβα στο Βουλιαγμενης 83, Φραντζη 47.
Στο εν λογω ιδρυμα εργαζονται και αλλα milf, για τα οποια δεν εχω αποψη.

Η οποια εργαζομενη στο Δοξατου 2Α.
Παντα σε αυτο το studio παιζουν milf, αμφιβολου ομως αποδοσης.

Βαλεντινα

Βαρβαρα

Κατ' αρχάς respect για τα κατατοπιστικότατα posts σου. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω το εξής, είναι κάποιες απ' αυτές που αναφέρεις χοντρές; Γιατί για χοντρές δεν ενδιαφέρομαι οπότε μην τρέχω τζάμπα.

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπέρα,συνάδελφοι!

Ωραίες οι milf, υπάρχουν πολλές σε συγκεκριμένα στέκια από οπου φαντάζομαι οι πιο πολλοί πάνω-κάτω τα ξέρετε...
Το θέμα είναι τι παίζει με τις GILF !
Με γιαγιάδες πόρνες δηλαδή.
Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρει πουθενά σε κανένα μπουρδέλο, γυναίκες ηλικίας 60-75 χρονών.
Ίσως κάποιοι να το θεωρείτε άρρωστο,αλλά εμένα είναι το φετίχ και ταυτόχρονα το απωθημένο μου να βρω γυναίκες τέτοιας ηλικίας!
Αν κάποιος από'σας, έχει πάει ή ξέρει κάποια συγκεκριμένα σπίτια, θα ήθελα να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ!  :)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα,συνάδελφοι!

Ωραίες οι milf, υπάρχουν πολλές σε συγκεκριμένα στέκια από οπου φαντάζομαι οι πιο πολλοί πάνω-κάτω τα ξέρετε...
Όσο και να έχω ψάξει δεν έχω βρει πουθενά σε κανένα μπουρδέλο, γυναίκες ηλικίας 60-75 χρονών.
Ίσως κάποιοι να το θεωρείτε άρρωστο,αλλά εμένα είναι το φετίχ και ταυτόχρονα το απωθημένο μου να βρω γυναίκες τέτοιας ηλικίας!
Αν κάποιος από'σας, έχει πάει ή ξέρει κάποια συγκεκριμένα σπίτια, θα ήθελα να με ενημερώσει.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν υπάρχουν πλέον οι γιαγιάκες που είχαν τα ιδρύματα στο όνομα τους. Οι παλαιοί θα θυμούνται μερικές την δεκαετία του εβδομήντα και του ογδόντα.. Οπότε δύο τινά σε συμβουλεύω. Κοίτα σε adoos, slando κλπαν δεις κάτι που σου αρέσει. η κατηφόρησε ελληνικό μεριά στο ύψος του καλοκαιρινού Romeo στο παράδρομο την γιαγιούλα στο ασημί toyota avensis.  Είναι εκεί καθημερινά καθημερινές αργίες, χριστούγεννα, Πασχα... Το ξέρω γιατί μένω εκεί δίπλα και την θυμάμαι από το 1977 ( Δεν κάνω πλάκα). Να φαντασετίς πως οι δύο φιλενάδες της η μία με την BMW και ή άλλη με την Lancia έχουν πεθάνει

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Δεν υπάρχουν πλέον οι γιαγιάκες που είχαν τα ιδρύματα στο όνομα τους. Οι παλαιοί θα θυμούνται μερικές την δεκαετία του εβδομήντα και του ογδόντα.. Οπότε δύο τινά σε συμβουλεύω. Κοίτα σε adoos, slando κλπαν δεις κάτι που σου αρέσει. η κατηφόρησε ελληνικό μεριά στο ύψος του καλοκαιρινού Romeo στο παράδρομο την γιαγιούλα στο ασημί toyota avensis.  Είναι εκεί καθημερινά καθημερινές αργίες, χριστούγεννα, Πασχα... Το ξέρω γιατί μένω εκεί δίπλα και την θυμάμαι από το 1977 ( Δεν κάνω πλάκα). Να φαντασετίς πως οι δύο φιλενάδες της η μία με την BMW και ή άλλη με την Lancia έχουν πεθάνει
Ελα ρε γειτονα!!!  :grin: :grin: :grin:
Εκει κανω ποδηλατακι ;)
Avensis δεν εχω δει, μονο ενα nissan primera με ενα φρικοπουρο, κοντεψα να πεσω απ το ποδηλατο  :2funny:

Για τον ενδιαφερομενο, η "πιατσα" αυτη εχει και θρεντακι
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=54946.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=54946.0[/url]

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Σ'ευχαριστώ,φίλε! Όπως και τον peonius, φυσικά!
Έχω πάει με αρκετές γυναίκες διαφόρων ηλικιών μεταξύ 17-55 χρονών σε μπουρδέλα, αλλά ποτέ με μια γιαγιά!
Και από τσόντες που έχω δει κτλ, το έχω σαν ένα φετιχ που δεν έχω κάνει!Γενικά με φτιάχνει μια γυναίκα 60-75 χρονών..Ίσως επειδή είναι κάτι που δεν γίνεται εύκολα...Ένας 20χρονος να πάει με μια γυναίκα τουλάχιστον 40 χρόνια μεγαλύτερη..

Αν τυχόν κάποιος διαθέτει και συγκεκριμένη διεύθυνση, θα με εξυπηρετούσε πολύ, μιας και σε έναν χώρο έχεις πολύ καλύτερη άνεση.
Ευχαριστώ και για το θρεντ :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έχω πάει με αρκετές γυναίκες διαφόρων ηλικιών μεταξύ 17-55 χρονών σε μπουρδέλα, αλλά ποτέ με μια γιαγιά!
Και από τσόντες που έχω δει κτλ, το έχω σαν ένα φετιχ που δεν έχω κάνει!Γενικά με φτιάχνει μια γυναίκα 60-75 χρονών..Ίσως επειδή είναι κάτι που δεν γίνεται εύκολα...Ένας 20χρονος να πάει με μια γυναίκα τουλάχιστον 40 χρόνια μεγαλύτερη..

Αν τυχόν κάποιος διαθέτει και συγκεκριμένη διεύθυνση, θα με εξυπηρετούσε πολύ, μιας και σε έναν χώρο έχεις πολύ καλύτερη άνεση.

Κάνε μια βόλτα κι από Λιοσίων, όλο και κάτι θα υπάρχει... Παλιότερα τουλάχιστον υπήρχαν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα,συνάδελφοι!

τυπε αν μας το ελεγες νωριτερα θα σε ειχα στειλει στην γρια νυφη,την μαγισσα που ψαρευε πελατες απτο μπαλκονι ή την μαρια την φυματικια
αλλα απο αυτες αλλες σταματησαν,αλλες γιναν τσατσαδες και αλλες πεθαναν
οποτε η λυση ειναι μια δικε μου
freelancer
βρισκεις κατι φρικοπουρα τρελα τυπε
ρωσοβουλγαρες
ορμα παμμεγιστε :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
α τυπε δεν ξερω αν κανει πιατσα ακομα η σταυρουλα με τα 2 δοντια
μαλλον θα εχει πεθανει και αυτη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
τυπε αν μας το ελεγες νωριτερα θα σε ειχα στειλει στην γρια νυφη,την μαγισσα που ψαρευε πελατες απτο μπαλκονι ή την μαρια την φυματικια
αλλα απο αυτες αλλες σταματησαν,αλλες γιναν τσατσαδες και αλλες πεθαναν
οποτε η λυση ειναι μια δικε μου
freelancer
βρισκεις κατι φρικοπουρα τρελα τυπε
ρωσοβουλγαρες
ορμα παμμεγιστε :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: Απόλυτε βρήκες τον άνθρωπό σου ε; Να σου πω, τα μπουρδελάκια που ήταν αυτές οι μορφές που αναφέρεις υπάρχουν ακόμα ή έχουν κλείσει; Γενικά υπάρχουν ακόμα γριές πουτάνες στη Λιοσίων ή τις έφαγε ο εκσυγχρονισμός; Εγώ μόνο τη μάγισσα στο μπαλκόνι έχω δει ιδίοις όμμασι της οποίας το μπουρδελάκι απ' ό,τι ξέρω έχει κλείσει...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Βεργας 6Α και 6Β

Πηγαινε και βρες την Χριστινα!
Το πιο δυνατο GILF στα μπουρδελα αυτη τη στιγμη!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
σε αυτο που δουλευε η γρια νυφη λειτουργει κανονικα και η νυφη εκτελει χρεη τσατσας

Σοβαρά μιλάς; Για πες διεύθυνση, είμαι περίεργος να τη δω, νόμιζα ότι έχει πάρει σύνταξη! Είναι ασφαλές να μπω ή δε θα με αφήσει να φύγω όπως έκανε παλιά;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σοβαρά μιλάς; Για πες διεύθυνση, είμαι περίεργος να τη δω, νόμιζα ότι έχει πάρει σύνταξη! Είναι ασφαλές να μπω ή δε θα με αφήσει να φύγω όπως έκανε παλιά;
προυσης 22 τυπε
σου βαζω κριτικη του παμμεγιστου χρυσαργου :rockon:

H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.

:2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
προυσης 22 τυπε
σου βαζω κριτικη του παμμεγιστου χρυσαργου :rockon:

H κοπέλα έχει τριχωτό κωλομέρι και είναι μπαμπόγρια. Τη γαμάς και φοράει νυφικό που μάλλον έκλεψαν από τα παρασκήνια ταινίας τρόμου με βαμπιρέλες. Τη γάμησα με λύσα και έχυσα στον κώλο βγάζοντας κραυγές και σάλια. Καταπληκτικό για ανώμαλους και αδερφές που αναζητούν τη χαμένη τους μανούλα.

:2funny:
Ποιητης ρε ο χρυσαργος.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom