Ena Vima Mprosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
H Αντριάννα της Διδύμου είναι σταθερή αξία!!! Την τίμησα το Δεκέμβρη του 2009 και από τότε έχω ξαναπάει.Είναι γυναικάρα με τα όλα της! Αν και υπάρχουν θεες εμφανισιακά και πολλά νέα πιπινάκια στο χώρο,η Αντριάννα αξίζει τα λεφτα της..Σε κάνει να περάσεις σαν βασιλιάς με απόλυτη ανοχή.
Ο καθένας έχει το δίκιο του ,πιστεύω... Ίσως έχεις δίκιο. Πιθανόν η Νανά να βγάζει μια λύπηση σε πολλούς,αλλά είναι μια εμπειρία που χρόνια ήθελα να δοκιμάσω.. Πολύ thrash και cult σε συνδυασμό!
Κι επειδή οι τσόντες μας δημιουργούν πολλές φαντασιώσεις, έτσι μου δημιουργήθηκε κι εμένα με τα grannies. Έχω δει πολλά σάπια grannies και θα πήγαινα μαζι τους χαλαρά!
Γενικά προτιμώ τις υπέροχες και νέες γυναίκες,αλλά τα grannies είναι άλλο θέμα
Ο καθένας έχει το δίκιο του ,πιστεύω... Ίσως έχεις δίκιο. Πιθανόν η Νανά να βγάζει μια λύπηση σε πολλούς,αλλά είναι μια εμπειρία που χρόνια ήθελα να δοκιμάσω.. Πολύ thrash και cult σε συνδυασμό!
Κι επειδή οι τσόντες μας δημιουργούν πολλές φαντασιώσεις, έτσι μου δημιουργήθηκε κι εμένα με τα grannies. Έχω δει πολλά σάπια grannies και θα πήγαινα μαζι τους χαλαρά!
Γενικά προτιμώ τις υπέροχες και νέες γυναίκες,αλλά τα grannies είναι άλλο θέμα