Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
H Αντριάννα της Διδύμου είναι σταθερή αξία!!! Την τίμησα το Δεκέμβρη του 2009 και από τότε έχω ξαναπάει.Είναι γυναικάρα με τα όλα της! Αν και υπάρχουν θεες εμφανισιακά και πολλά νέα πιπινάκια στο χώρο,η Αντριάννα αξίζει τα λεφτα της..Σε κάνει να περάσεις σαν βασιλιάς με απόλυτη ανοχή.
Ο καθένας έχει το δίκιο του ,πιστεύω... Ίσως έχεις δίκιο. Πιθανόν η Νανά να βγάζει μια λύπηση σε πολλούς,αλλά είναι μια εμπειρία που χρόνια ήθελα να δοκιμάσω.. Πολύ thrash και cult σε συνδυασμό!
Κι επειδή οι τσόντες μας δημιουργούν πολλές φαντασιώσεις, έτσι μου δημιουργήθηκε κι εμένα με τα grannies. Έχω δει πολλά σάπια grannies και θα πήγαινα μαζι τους χαλαρά!
Γενικά προτιμώ τις υπέροχες και νέες γυναίκες,αλλά τα grannies είναι άλλο θέμα  :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γεια σου μέγιστε Speed!Επειδή είσαι μεγάλος γνώστης θα σε εμπιστευτώ. Έχω πάει στη Βέργας αλλά δεν έχω δει ποτέ κανένα granny... Είναι κάποιες ώριμες,αλλά μέχρι 50 μου φαίνονται...
Τι ηλικία είναι η Χριστίνα; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει;

Πρεπει να εχεις πετυχει την Αντζελα!
Η Χριστινα δουλευει και στο 6Α και στο 6Β αλλα απογευματινο/βραδυνες ωρες!

Εχω να περασω καμια βδομαδα απο εκει!
Λογικα δεν εφυγε! Εκει πρεπει να ειναι!

Η Χριστινα ειναι περιπου στα 60 οπως την κοβω!
Συνηθως φοραει μποτες τιγρε ή κατι τετοιο!
Και κουναει πολω καβλωτικα το σωμα της!
Ξανθια!
Μεγαλο πλαστικο στρογγυλο στηθος!
Περιπου στο 1.70 υψος με 50 κιλα!

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Πρεπει να εχεις πετυχει την Αντζελα!
Η Χριστινα δουλευει και στο 6Α και στο 6Β αλλα απογευματινο/βραδυνες ωρες!

Ναι την έχω δει την Άντζελα και την έχω πάρει στο παρελθόν, αλλά στην Τροφωνίου,όταν δούλευε εκεί...
Για τη Χριστίνα έπειτα από τα σωστά λόγια που μου είπατε θα την δοκιμάσω  ;) ;)

Για όποια άλλη πρόταση καλτίλας-σαπίλας,εδώ είμαι :) :) :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προτεινω επισης και Νανα απο Καλυμνου 36.
Κριτικη μου εδω:

Στα μεγαλα + η Συλβια απο Πιπινου 54

Να μην ξεχασω και απο το Μαγνησίας 1Α την Νταιανα η οποια ειναι gilf με φουλ προγράμματα,
γνωστή από το Έλλης 3

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Κριτικη μου εδω:

Να μην ξεχασω και απο το Μαγνησίας 1Α την Νταιανα η οποια ειναι gilf με φουλ προγράμματα,
γνωστή από το Έλλης 3

Λίγο πολύ μου τις πρότεινε κι αυτές ο CHEYENNE.
Ευχαριστώ πάντως :)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κριτικη μου εδω:

γνωστή από το Έλλης 3

Λίγο πολύ μου τις πρότεινε κι αυτές ο CHEYENNE.
Ευχαριστώ πάντως :)

Ο CHEYENNE ειναι πολυ μπροστα!  :rockon:
Ειναι Polla Vimata Mprosta !!!  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστή Ena Vima Mprosta σου έχω τον άνθρωπό σου... Την Christine Lagarde, τη Γαλλίδα υπουργό οικονομικών που είναι φαβορί για νέα πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. Με τη διαφορά ότι δε θα τη γαμήσεις εσύ, αλλά αυτή εσένα όπως κι όλους μας και μάλιστα πολύ σύντομα :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• article-1391073-0C48B3F400000578-273_468x529.jpg
    article-1391073-0C48B3F400000578-273_468x529.jpg
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 31

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
η λαγκαρντ ανετααααααααα!!με ανεση θα την τιμουσα!!κμαι γυρω στα 70 που θα βρουμε?μη με πειτε ανωμαλο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
η λαγκαρντ ανετααααααααα!!με ανεση θα την τιμουσα!!κμαι γυρω στα 70 που θα βρουμε?μη με πειτε ανωμαλο...

Θα σ' απογοητεύσω αλλά είναι μόλις 55 ετών, απλά έχει στραβογεράσει απ' ό,τι φαίνεται... Πάντως από κορμί σκίζει η κάρια, έχει κι ωραίο βυζάκι, τώρα αυτήν τη φάτσα φόβητρο κάπως θα την κουμαντάρουμε :2funny: :2funny: :2funny:

FYSIKA_VYZAKIA

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι και 70!!ειναι πολυ σεξυ για οποιον τους αρεσει αυτο το στυλ με τα κοντα μαλλια!

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Ποιος να σε πει ανώμαλο αγοράρα μου;;;;;
Γυναίκα σ'αρεσει! Εφ'όσον σ'αρεσει γυναίκα, τα γουστα είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ κι ας ποικίλουν!
Άλλωστε είμαι κι εγώ στο ίδιο...γκρουπ μ'εσένα!! :2funny: :2funny: :2funny:
Κι εγώ αν βρω μια granny στα 70,θα κάνω πάρτυ!
Συμφωνω με τον φίλο τον whomanaholic και μ'εσένα! H Λαγκάρντ ανετααααααααααα  :dancing: :dancing: :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συναγωνιστή Ena Vima Mprosta σου έχω τον άνθρωπό σου... Την Christine Lagarde, τη Γαλλίδα υπουργό οικονομικών που είναι φαβορί για νέα πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. Με τη διαφορά ότι δε θα τη γαμήσεις εσύ, αλλά αυτή εσένα όπως κι όλους μας και μάλιστα πολύ σύντομα :2funny: :2funny: :2funny:
τι φρικοπουρο ειναι αυτο ρε τυπε :2funny:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Όλα οσα είπες είναι φωτιά! Βυζί, κορμί και γερασμένη... Που μου βγάζει τα..βίτσια που σου'χω πει :)
Τώρα την φάτσα τη θεωρώ σούπερ!!! Δεν μου μοιάζει για φόβητρο,αλλά για σκυλί!! Σκυλόφατσα και θείτσα συνάμα....Σαν κάτι φίλες της μάνας μου κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερες :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

για πες καμια ιστορια τυπε
εσπρωξες καμια τετοια?

Όχε μεγάλε, αλλά είναι το απωθημένο μου!!! Με φτιάχνουν πολύ τα πουρά! Οι γυναίκες από 45 και άνω...Απλά καίγομαι να πάρω gilf γιατί ποτέ ως τώρα δεν μου'χει τύχει :(
Όλες τις άλλες ηλικίες μέχρι 55 λίγο πολύ τις έχω δοκιμάσει... ;)
Πάντως έχω κάτι φίλες της μάνας μου-θείτσες που με έχουν κάνει να τον παίξω αρκετές φορές στο παρελθόν
(πως μπορώ να βάζω σε πλαίσιο το κείμενο του προηγούμενου;Για να καταλαβαίνει ο καθένας που απαντάω)....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για πες καμια ιστορια τυπε
εσπρωξες καμια τετοια?

Όχε μεγάλε, αλλά είναι το απωθημένο μου!!! Με φτιάχνουν πολύ τα πουρά! Οι γυναίκες από 45 και άνω...Απλά καίγομαι να πάρω gilf γιατί ποτέ ως τώρα δεν μου'χει τύχει :(
Όλες τις άλλες ηλικίες μέχρι 55 λίγο πολύ τις έχω δοκιμάσει... ;)
Πάντως έχω κάτι φίλες της μάνας μου-θείτσες που με έχουν κάνει να τον παίξω αρκετές φορές στο παρελθόν
(πως μπορώ να βάζω σε πλαίσιο το κείμενο του προηγούμενου;Για να καταλαβαίνει ο καθένας που απαντάω)....

Συνημμένα

• 001.jpg
    001.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Όλα οσα είπες είναι φωτιά! Βυζί, κορμί και γερασμένη... Που μου βγάζει τα..βίτσια που σου'χω πει :)
Τώρα την φάτσα τη θεωρώ σούπερ!!! Δεν μου μοιάζει για φόβητρο,αλλά για σκυλί!! Σκυλόφατσα και θείτσα συνάμα....Σαν κάτι φίλες της μάνας μου κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερες :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μεγάλη διαφορά :2funny: :2funny: :2funny: Το ίδιο λέμε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Έλα τώρα παραδέξου το... Κάποια φίλη της μάνας σου έχεις βάλει στο μάτι και επειδή δεν μπορείς να στριμώξεις αυτή επειδή αισθάνεσαι εκτεθειμένος απέναντι στη μάνα σου θέλεις να στριμώξεις granny :2funny: :2funny: :2funny: Μ' αυτό το "10 χρόνια" όμως με μπέρδεψες, πόσων χρονών είσαι τελικά και πόσο οι φίλες της μάνας σου που θα τις στρίμωχνες άνετα όπως λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom