apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ανωμαλεΘα την προτιμουσα ομως λιγο μικροτερη!
ανωμαλεΘα την προτιμουσα ομως λιγο μικροτερη!
ανωμαλε
http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/radioassets/photos/2009/5/22/58597_2.jpg[/img[/URL]] :rolleyes:
[/quote]αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φιλε μου μοναδικε υπερτατε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω το ειχα ακουσει και στις ειδησεις..και μετα ειχε εξαφανιστει...προφανως λεμε την ιδια...
ιουλιανου και λιοσιων στο μπαλκονι..αληθεια την εχεις δει?
Τί εικόνα πόσταρες τώρα τύπε μου... Σαν να ξαναβλέπω τη φάτσα της μπροστά μου
http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/radioassets/photos/2009/5/22/58597_2.jpg[/img[/URL]] :rolleyes:
[/quote]
τυπε μου ανατριχιασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν κανει πιατσα ρε τυπε
απλα περιφερεται σαν φαντασμα
τελικά ξέρει κανείς κανένα μπουρδελάκι σε Μεταξουργείο ή Λιοσίων για να βρω καμία εξηντάρα, εξηνταπεντάρα ;;;;;
τελικά ξέρει κανείς κανένα μπουρδελάκι σε Μεταξουργείο ή Λιοσίων για να βρω καμία εξηντάρα, εξηνταπεντάρα ;;;;;
αυτο ψαχνω και εγω!!!! 60-65+...!!!!
Άγρια δολοφονία ιερόδουλης
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008, 07:56
Στη 01:15 μετά τα μεσάνυχτα, σε νεοκλασικό κτίριο που στεγάζεται οίκος ανοχής στην οδό Λιοσίων 67, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, βρέθηκε νεκρή μία 60χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής και αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.
Η ιερόδουλη, η οποία ήταν και η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, σύμφωνα με την αστυνομία φέρει πολλαπλά τραύματα στο λαιμό αλλά και στο σώμα από μαχαίρι. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή, γυμνή επάνω στο κρεβάτι, στο δωμάτιο όπου δεχόταν τους «επισκέπτες» της, ο επόμενος «πελάτης» της.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κίνητρο του δράστη ήταν η ληστεία, αφού όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει χρήματα.
Μην το λες αυτό. Μπορεί στην Αγγλία να υπάρχει αυτή η α-καπέλο ιερόδουλη, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις. Είναι πιο δύσκολο σε σχέση με την Ελλάδα να βρεις α-καπέλο ασυνόδευτη. Ακόμα όμως και αν είναι μόνη της, πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί έναν άγνωστο. Στην Ελλάδα, αν κάνεις ένα αποτυχημένο καμάκι σε α-καπέλο, το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει με μορφασμό Γύπα και να γελάς σαν κορνούτος. Στην Αγγλία υπάρχουν σχεδόν παντού CCTV. Σε περίπτωση αποτυχημένου φλερτ, μπορεί η α-καπέλο να σε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση και να διεκδικήσει τεράστια αποζημίωση.
Τι λες ρε στη αγγλια κρα κανουν ολες για πουτσα