Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
φιλε    womanholic  Το  απανταω εγώ

Κάτσε ρε, έψαξα τη διεύθυνση (Λιοσίων 67) και μου βγάζει ότι αυτό το νούμερο είναι όπως κατεβαίνουμε την Ιουλιανού ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη Λιοσίων... Το μπαλκονάκι της μάγισσας στα δεξιά δεν ήταν, φάτσα όπως κατεβαίνουμε την Ιουλιανού; Απόλυτε θέλουμε τη βοήθειά σου...
==

το   μπαλκόνι της   σφαγμενης είναι  οντως πανω  στην διαστάυρωση αλλά   αριστερα--  είναι αυτο οπου υπάρχει ακομα η γλάστρα με τον βασιλικο της  σφαγμενης ..
απεναντι σχεδον από το σεξ- σοπ
βεβαια    να αναφέρουμε  οτι ο δολοφονος  έσφαξε μετά = την επομενη  ή μεθεπομενη   Τριτη   και την θεία  Τανια, νομιζω   στο   Αλκιβιαδου 16Β-- και την τριτη φορα  που  προσπαθησε τον πιασανε
νομιζω   στο  Διδυμου  8 επανω διοτι  επεσε σε πολυ κοσμο
--
Η  μαγισσα -- νύφη κλπ  -- με τον σκυλο  ήταν  οντως δεξια στην λιοσιων-- άρα δεν ειναι    στις δολοφονημενες  το 2008 ...

Είδες καλά το θυμόμουν :) Δεν ξεχνιούνται τέτοιες εικόνες από παλιές μπουρδελότσαρκες σαν της μάγισσας πάνω στο μπαλκονάκι να ψαρεύει πελάτες... Τύπε η μάγισσα που λέμε και η νύφη είναι το ίδιο πρόσωπο; Η μάγισσα ήταν που ντυνόταν νύφη;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Είδες καλά το θυμόμουν :) Δεν ξεχνιούνται τέτοιες εικόνες από παλιές μπουρδελότσαρκες σαν της μάγισσας πάνω στο μπαλκονάκι να ψαρεύει πελάτες... Τύπε η μάγισσα που λέμε και η νύφη είναι το ίδιο πρόσωπο; Η μάγισσα ήταν που ντυνόταν νύφη;

οντως ηταν δεξια οπως κατεβαινεις την ιουλιανου... τι να πω ...εγω εχω απο τοτε να την πετυχω...αν υπαρχουν νεα ας ενημερωσει καποιος...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι τυπε
η νυφη ηταν στο προυσσης
τωρα εκτελει χρεη τσατσας
η μαγισσα ηταν στο λιοσιων
τωρα μερικα βραδια τριγυρναει στην πλατεια και στα στενα της λιοσιων

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οποιος δεν εχει γαμησει την νυφη,την μαγισσα και την μαρια την φυματικια δεν εχει δει τιποτα,ωραιες εποχες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οποιος δεν εχει γαμησει την νυφη,την μαγισσα και την μαρια την φυματικια δεν εχει δει τιποτα,ωραιες εποχες
τυπε τις 2 πρωτες τις προλαβαινεις και τωρα
αν τους το προτεινεις ισως πουνε ναι
η μαρια η φυματικα δεν ζει πλεον :-

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε τις 2 πρωτες τις προλαβαινεις και τωρα
αν τους το προτεινεις ισως πουνε ναι
η μαρια η φυματικα δεν ζει πλεον :-
το θεμα ειναι να την γαμησεις με το νυφικο,θα εχει μαζι της η να παω να της φερω εγω ενα;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λες να το εχει κρατημενο;μην γυριζω μεσα στην λιοσιων με την κρεμαστρα και το νυφικο

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
οχι τυπε
η νυφη ηταν στο προυσσης
τωρα εκτελει χρεη τσατσας
η μαγισσα ηταν στο λιοσιων
τωρα μερικα βραδια τριγυρναει στην πλατεια και στα στενα της λιοσιων

ποια πλατεια εννοεις? και τι ωρα τα βραδια φιλε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποια πλατεια εννοεις? και τι ωρα τα βραδια φιλε?
στην πλ.αττικης τυπε
την ειχα πετυχει μια φορα στις 7 το βραδυ και μια στις 12
μολις θαχε βγει
female_vampire_by_vshen-d3ck0y2.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εεεε...δεν ειναι και ετσι  :S
χειροτερη ειναι τυπε :grin:
λες να την πηδηξεις δικε μου?
εγω παντως μια φορα ειχα ανεβει πανω στο μπουρδελο μου ειχε κανει χειραψια :2funny:
και θα εμπαινα αλλα το μπουρδελο ειχε πλυμμηρισει με νερα(ειχε σπασει σωληνας) και ηταν παντου γεματο με νερο
φοβηθηκα μην πνιγω και εφυγα :S

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
χειροτερη ειναι τυπε :grin:
λες να την πηδηξεις δικε μου?
εγω παντως μια φορα ειχα ανεβει πανω στο μπουρδελο μου ειχε κανει χειραψια :2funny:
και θα εμπαινα αλλα το μπουρδελο ειχε πλυμμηρισει με νερα(ειχε σπασει σωληνας) και ηταν παντου γεματο με νερο
φοβηθηκα μην πνιγω και εφυγα :S

στο μπουρδελο της την ειχα παρει πολλες φορες...το εχω ξαναπει αλλωστε και ημουν και πολυ ικανοποημενος...αν την ξανα εβρισκα μπορει και τωρα να την επαιρνα.. :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο μπουρδελο της την ειχα παρει πολλες φορες...το εχω ξαναπει αλλωστε και ημουν και πολυ ικανοποημενος...αν την ξανα εβρισκα μπορει και τωρα να την επαιρνα.. :rockon:
εισαι μορφη :rockon:
δικε μου πες μας τι κολπα εκανε στο γαμησι
ηταν καλη?
εδινε και κωλο οπως ελεγε?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δικε μου καμμια πιπα στο σαλονι της ειχες δωσει;εγω αυτο ζητουσα παντα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
εισαι μορφη :rockon:
δικε μου πες μας τι κολπα εκανε στο γαμησι
ηταν καλη?
εδινε και κωλο οπως ελεγε?

εδινε ναι...απλα δεν μπορω να πω τπτ για καθαριοτητα...ειδικα με τα πολλα πακια που ψωνιζε απο το μπαλκονι...συνηθως την επαιρνα πρωι 7-8 η ωρα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εδινε ναι...απλα δεν μπορω να πω τπτ για καθαριοτητα...ειδικα με τα πολλα πακια που ψωνιζε απο το μπαλκονι...συνηθως την επαιρνα πρωι 7-8 η ωρα
ειχε βγει απτον ταφο της τοσο νωρις τυπε? :2funny:
εβγαζε και μερεντα απο πισω? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom