Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τοσο καλη η αλεξαντρα?κανει καλα κολπα?
ακαποτο?χυνεις οπου θες?τι το καλο εχει?και σε ποιο μαγαζι ειναι?στο ιδιο με τη βικυ?

Επισκέπτης
Ειναι στο ιδιο με την Βικυ πρωι ομως.Σε μενα αρχιζει τα προστυχολογα και μου φοραει την καποτα.Μετα φιλια παντου(καλα οχι και παντου)και πιπα με στερεοφωνικο ηχο ρουφηγματος.Μετα καβαλα απο πανω,με γυρναει σε ιεραποστολικο ξανα πιπα μετα κανει να στηθει και εκει εχυσα.Προσωπικα της ειχα πει οχι 69.Γλυφει τρομερα.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
tnx  αrchie.κατι παρομοιο ειναι και η βικυ.εχει καλο σωμα η αλεξαντρα?ποσο ειναι.αν σε βολευει απαντησε  με pm γιατι βγαινω απο το site.ευχαριστω

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Δηλαδή σαν ρεζουμέ η Αλεξάνδρα πρωί Διδύμου 18 στο υπόγειο είναι τοπ. Ωραία συνάδελφοι. Το Σαββατοκύριακο δουλεύει ξέρετε να μου πείτε;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Συνάδελφοι καλημέρα.

Σήμερα το πρωί κατάθεση στην Φώφη , Αλκιβιάδου 16Α. Πολύ καλή περιποίηση , και πίπα πάντα με καπότα. Σαν να είσαι με την γκόμενά σου. Γλύψιμο στα παπάρια κάτι το οποίο μου αρέσει τρελά και δεν λέω ποτέ όχι. Πήδημα πολύ καλό. Η γυναίκα είναι 50αρα αλλά δεν κλαίω το 25αρικο. Εξάλλου εμείς που γράφουμε εδώ μας αρέσουν οι ώριμες.  Συνάδελφοι πήγα και από Διδύμου 18 στο υπόγειο να δω την Αλεξάνδρα που είχε γίνει λόγος πριν 2 μέρες. Είδα μία ξανθιά ψιλοχοντρή milf αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Αυτή ήταν Αλεξάνδρα; Παιδιά αν είναι τόσο καλή στο κρεβάτι να την δοκιμάσω, αλλά να ξέρω αν είναι αυτή. Μικρό βυζάκι είχε και ήταν χοντρούλα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε Archie δλδ είναι τόσο καλή και παθιασμένη; Αξίζει λες μια κατάθεση;

Επισκέπτης
Λοιπον

Μολισ γυρισα απο Διδυμου 18 υπογειο για να δοκιμασω την Βικυ.

Τελεια.
Ευγενικη τσατσα,δινω 20 ευρω και μπαινω στο δωματιο που ηταν πεντακαθαρο οπως παντα και το air-condition απο πανω μου.Ειχε και τσοντα για να φτιαχτεις.
Μπαινει η Βικυ την πωταω αν ειναι συτη και της λεω για το site και της αρεσε.
Και μετα αρχιζει το show.Προστυχολογα και στα ελληνικα και στα ρωσικα και αρχιζει να με φιλαει απο την κοιλια στο στηθος και μετα στο λαιμο(μου ειχε φορεσει προφυλακτικο).Το καλυτερο ηταν οταν με φιλουσε και ειχε τις βυζαρες τησ κολλημενες πανω μου.Μετα γλυφει τους μηρους μου και βαζει τα χερια της απο κατω απο τα ποδια μου και με σηκωνει λιγο (ειμαι και μικροσωμος) και αρχιζει να γλυφει και να φιλαει τους ορχεις  :dancing:
Μετα πιπα οπου κουνιοταν ολο το κρεβατι πανω κατω.Μετα με ρωταει sex?
Ναι της λεω και με ρωταει τι σταση.Της λεω απο πανω και αρχιζει την καβαλα και πεταει τα στηθια της στην μουρη μου και με αφηνε να γλυφω.Ματα απο πισω οπου μου επιανε τους ορχεις.Μετα με ξαπλωνει και γλειφοντας τους ορχεις ξανα χωρις να μου τον παιζει εχυσα.
Συνολικα πρεπει να ηταν 10 λεπτα αν και ηταν 21.00 Σαββατο και ηταν γεματα τα δωματια και κοσμος εξω.

Προσωπικα θα ξαναπαω σιγουρα.Η Βικυ ειναι μονιμη στο σπιτι αυτο και μοσχοβολαει.Οταν βγαινει στην παρουσιαση δεν της φαινεται αλλα τα βυζια της ειναι μαεγαλα και πετρα και οι ρωγες της σκληρες.Δερμα απαλο και σφιχτο.

Και οτι θες τησ το ζητας.Ισπανικο και 69 κανει αλλα πρεπει να της το πεις.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Συγχαρητήρια αρχηγέ για την παραστατικότατη ενημέρωση. Το μόνο μείον που μπορώ να διακρίνω είναι ο κόσμος. Αυτό συνεπάγεται μείωση του χρόνου στο δωμάτιο και πιθανώς όχι καλές υπηρεσίες από την κοπέλα - που στην δικιά σου περίπτωση δεν έγινε έτσι και μπράβο - αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω για κάποιους άλλους ίσως και εμένα. Θα ήθελα να μας πεις λίγα περισσότερα για την Αλεξάνδρα. Δηλ την περιγραφή για την Βίκυ να μας την κάνεις και για την Αλεξάνδρα. Το πρωί δεν έχει πολύ κόσμο και αυτό είναι πολύ θετικό. Π.χ σήμερα που τίμησα την Φώφη ο τσάτσος χτύπησε την πόρτα στο σημείο που έχυνα. Μωρέ μπράβο συγχρονισμός.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Γνωριζετε ποια μπουρδελακια πλην Μεταξουργειου εχουν καυλιαρες ωριμες αποψε?Μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο στη Διδυμου?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Αποφάσισα να πάω να τιμήσω την Αλεξάνδρα στη Διδύμου 18 στο υπόγειο που τόσος λόγος έχει γίνει εδώ μέσα. Αποτέλεσμα να κλαίω το 20ρικο. Πάω κατά της 11.30 σήμερα δεν είχε κόσμο όπως είδα. Είχα περάσει και χτες και δεν την πρόσεξα από κοντά στο πρόσωπο. Λέω δε γαμιέται θα μπω. Έρχεται στο δωμάτιο γρήγορα και με αρχίζει ένα τσιμπούκι τόσο βίαιο που κόντεψε να μου την ξεριζώσει. Αυτές τις μαλακίες τις κάνει και η milf Όλγα στη Ρεμούνδου. Κάποιες κότες νομίζουν πως οι ψωλές μας είναι από ατσάλι. Ο πόνος ήταν πολύ έντονος. Κάθεται από πάνω μου και μετά ένα πισωκολητό. Την πήδαγα για κανά τρίλεπτο και αισθανόμουν πόνο από το δυνατό τσιμπούκι. Αποτέλεσμα να φύγω χωρίς να χύσω, αυτή ούτε να μου πει για να κάνουμε άλλη στάση, ούτε καν να προσπαθήσει να με κάνει να τελειώσω. Έφυγε βιαστικά λες και έξω περίμεναν ουρές. Και στην μάπα τίποτα το ιδιαίτερο. Θα μου πεις τώρα η μάπα σε χάλασε ή το ότι δεν τέλειωσες; Το δεύτερο εννοείτε. Α και μου λέει σου χρωστάω εσένα. Καλά λέω αν με ξαναδείς μου γράφεις. Που να είναι ρε παιδιά η Αντζέλικα που δούλευε το 2000 Φυλής 54. Η απόλυτη μουνάρα milf. Τι Όλγα και Αλεξάνδρα και κουραφέξαλα. Μιλάμε η γκόμενα ήταν top. Και απορώ ρε γαμώ το που κανένας δεν την θυμάτε

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε είναι κάθετος στην Αχαρνών. Αν θυμάμαι καλά μεταξύ 40 και 60 νούμερο.

Επισκέπτης
Μπορει να ετυχε αυτο με την Αλεξανδρα.Τι να σου πω.Προσωπικα παντα τελειωνω με την Αλεξανδρα και παντα ειναι υπομονετικη.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Συνάδελφε καταλαβαίνω αυτό που λες. Ήταν υπομονετική δεν μου είπε τέλειωνε, απλά όταν είδε πως δεν μπορούσα να τελειώσω δεν έκανε μία προσπάθεια άντε να μου την ξαναπάρει πίπα, ή να μου την παίξει. Κοίτα εμένα δεν μου άρεσε σαν παρουσία, εννοείτε αυτά είναι γούστα. Η όλγα είναι κλάσεις καλύτερη και σαν ομορφιά και σαν σώμα. Να ψάξουμε να δούμε για ώριμες με μεγάλα μαστάρια. Εγώ σε αυτόν τον τύπο είμαι fan ιδιαίτερα. Έχουμε και λέμε Λάουρα και Όλγα. Ξέρετε καμιά άλλη ώριμη βυζαρού απογευματινές ώρες;

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Stergio η Όλγα που άίζει μπάλα??

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Nasos Ρεμούνδου 21Α παράλληλη στην Αχαρνών. Κάθε μέρα (δεν ξέρω αν είναι ΣΚ) από το πρωί μέχρι της 5 το απόγευμα. Πολύ έκφυλη και με μεγάλα ζουμερά βυζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom