Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά έχει πάει κανείς πρόσφατα από Αλκαμένους 117? Εκεί συνήθως παίζουν ώριμες και φέρνει αρκετά εμφανίσημες. Η Σοφί δουλεύει εκεί ακόμα ?

longsword9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω βίτσιο με τισ μεγάλες ηλικιακά και τις παχουλές!
Σε ποιό μπουρδελάκι μπορώ να βρω?
Βοηθήστε αδέρφια....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.597
Πόντοι
12.056
Ψαξε στα θεματα του φορουμ...υπαρχει αφθονο θεμα να βρεις.. ;) ;)

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Αδερφέ συνεχίζεις την τακτική κάποιων που ανοίγουν ένα θέμα χωρίς να κάνουν τον κόπο να ψάξουν λίγο μόνοι τους νωρίτερα....Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θέματα που αν έκανες το στοιχειώδη κόπο να τα ψάξεις τώρα θα είχες μια πολύ καλή ενημέρωση.Μην τεμπελιάζεις λοιπόν!!!
Παρόλα αυτά και παρόλο που δεν ζω στην Αθήνα επειδή κι εγώ είμαι fan  ακριβώς στα ίδια (παχουλές και μεγάλες) σου προτείνω την κλασική Κατερίνα στο Παιωνίου 47.Αν ψάξεις λίγο θα δεις σχόλια και δικά μου και άλλων συναδέλφων.Προσωπικά τη θεωρώ πολύ καλή περίπτωση.Και μόνο που τριβόταν στο πόδι μου φέτος το καλοκαίρι η πούτσα μου είχε πάρει την ανηφόρα ανεπιστρεπτί!!!Καλό ψάξιμο και ό,τι βρίσκεις να το καταθέτεις στο forum

Επισκέπτης
Εντάξει ρε παιδιά,μην τον αποπαίρνετε τον άνθρωπο επειδή ρώτησε κάτι.Αν γνωρίζει κάποιος από το σάιτ ας του απαντήσει.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Έχω βίτσιο με τισ μεγάλες ηλικιακά και τις παχουλές!
Σε ποιό μπουρδελάκι μπορώ να βρω?
Βοηθήστε αδέρφια....

Φίλε longsword9 το θέμα που άνοιξες συγχωνεύθηκε με ένα ήδη υπάρχον που έχει ακριβώς τον ίδιο τίτλο και θέμα....

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
χθες στην φωκαιας σε αυτι που ειναι στην αλλη μερια απο τα πολλα στην γωνια με την αχαρνων ειχε μια ξανθια που θυμιζε λιγο θεια απο το χωριο..

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Είδα πως είχα ανοίξει το συγκεκριμένο νήμα ένα χρόνο πριν. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά.

Από τότε ψάχνω (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος) τις εξής:

Σάντρα, Φυλής 109, πρωινά, 20 ευρώ
40άρα Ουκρανή, κοντό ξανθό μαλλί, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, αλυσίδα στη μέση, περιποιημένο αιδοίο, τρομερή σβουριχτή πίπα, δεν σε αφήνει αν δεν τελειώσεις. Απλά καταπληκτική.

Μαργαρίτα, Αδάνων, πρωινά, 20 ευρώ
Ουκρανή 45+. κατατάσσεται άνετα στην κατηγορία μπάζου. Κοντό ξανθό μαλλί, κοντή και η ίδια, αλλά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ και φοβερά ΤΑΝLINES από στρινγκ μαγιό (για τους λάτρεις των tanlines, καθώς δεν έχουν και πολλές). Συνολικά, πολύ υπομονετική και φιλική, αλλά μόνο για όσους δεν δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση.

Τάνια, Μηθύμνης και Φυλής, Σάββατο βράδυ, 20 ευρώ.
Όποιος την επισκεπτόταν παλιά στο Φυλής 99, θα έχει καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. 40άρα+ μαυρομάλλα, με το καλύτερο ίσως τσιμπούκι της Αθήνας. Δέχεται και... ξυλάκι.

Τζένη, τέρμα Μυλλέρου, δεξιά στην Αχιλλέως όπως κατεβαίνετε, πάνω από γκαράζ, πρωινά, 20 ευρώ.
Κοντή 55άρα Ελληνίδα, κοντό μαλλί, κατηγορία μπάζου, αλλά: εξαιρετική πίπα, πολύ καλό στήσιμο, υπομονετική, ενώ πρέπει να δίνει και κώλο (δεν την έχω ρωτήσει, αλλά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένη η τρύπα). Αν σας πάει, μπαίνετε και με 15 ευρώ.

Όποιος ξέρει το παραμικρό:  :helpplea:  :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Είδα πως είχα ανοίξει το συγκεκριμένο νήμα ένα χρόνο πριν. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά.

Από τότε ψάχνω (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος) τις εξής:

Σάντρα, Φυλής 109, πρωινά, 20 ευρώ
40άρα Ουκρανή, κοντό ξανθό μαλλί, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, αλυσίδα στη μέση, περιποιημένο αιδοίο, τρομερή σβουριχτή πίπα, δεν σε αφήνει αν δεν τελειώσεις. Απλά καταπληκτική.

Δυστυχώς φίλε η Σάντρα έχει σταματήσει...
Μεγάλη απώλεια.

OP
OP
D

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Συναγωνιστές, έχουμε καμία ενημέρωση από αυτό το πεδίο; Ας είναι και μπάζο, αρκεί να είναι καθαρή (όχι σαν τη θεία Τάνια ή τη Νανά!).

Επισκέπτης
επειδη κατα καιρους διαβαζω  για
Καλυμνου 36α
Καλυμνου 48
Περγαμου 1
Ιουλιανου 71
θα ηθελα εαν θελετε να εκφερεται γνωμη για τα εν λογω γιαγιονια καθως κ μερες που δουλευουν κ περιγραφες επειδη σκεφτομαι να επισκευτω ενα απ αυτα κ επειδη σε κανενα απ αυτα δεν εχω δοκιμασει...κ θα ηθελα κατι τετοιο...
επισης εαν μπορειτε πετε κ για την νανα ωρες που δουλευει κ μερες..καθως κ προγραμματα...επειδη μπορει να τα διαβασω αυριο οσοι θελετε εκφραστειτε ελευθερα................

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αν πας τώρα Αγκύρας στο 12(που είναι δύο κολλητά) έχει δύο η μία πιο γριά από την άλλη.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Πηγαινε στα ΚΑΠΗ. ΘΑ ριξεις κατι γαμισια ξεγυρισμενα ανωμαλιαρη.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
To thread συγχωνεύτηκε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
επειδη κατα καιρους διαβαζω  για
Καλυμνου 36α
Καλυμνου 48
Περγαμου 1
Ιουλιανου 71
θα ηθελα εαν θελετε να εκφερεται γνωμη για τα εν λογω γιαγιονια καθως κ μερες που δουλευουν κ περιγραφες επειδη σκεφτομαι να επισκευτω ενα απ αυτα κ επειδη σε κανενα απ αυτα δεν εχω δοκιμασει...κ θα ηθελα κατι τετοιο...
επισης εαν μπορειτε πετε κ για την νανα ωρες που δουλευει κ μερες..καθως κ προγραμματα...επειδη μπορει να τα διαβασω αυριο οσοι θελετε εκφραστειτε ελευθερα................
πειτε κ καμια αλλη οδο αλλα προς φυλης γιατι μεταξουργειο δεν παω....

αν θέλεις πραγματικά μεγάλες Milf (55+) πηγαίνε στα 3 μπουρδέλα της Αλκιβιάδου (ημιυπόγεια-το ένα είναι δίπλα στο άλλο) και βοήθειά σου!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Χτές πέρασα μια Βόλτα από την Αλκιβιάδου (οχι απο τον Γερμανό) και ήταν μια πουρή η οποία μου έκανε μια ξεγηριμένη πίππα και μετα στης τον σφύριξα στον πάτο!!! Καλά μιλάμε για τον άπατο πάτο λες και εμπενε σε τρύπα από λούκι.Δεν καταλάβενε τάληρο η πουρή αλλά πίπα και στήσιμο άψογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom