You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
longsword9
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχω βίτσιο με τισ μεγάλες ηλικιακά και τις παχουλές!
Σε ποιό μπουρδελάκι μπορώ να βρω?
Βοηθήστε αδέρφια....
Βοηθήστε αδέρφια....
Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Αδερφέ συνεχίζεις την τακτική κάποιων που ανοίγουν ένα θέμα χωρίς να κάνουν τον κόπο να ψάξουν λίγο μόνοι τους νωρίτερα....Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θέματα που αν έκανες το στοιχειώδη κόπο να τα ψάξεις τώρα θα είχες μια πολύ καλή ενημέρωση.Μην τεμπελιάζεις λοιπόν!!!
Παρόλα αυτά και παρόλο που δεν ζω στην Αθήνα επειδή κι εγώ είμαι fan ακριβώς στα ίδια (παχουλές και μεγάλες) σου προτείνω την κλασική Κατερίνα στο Παιωνίου 47.Αν ψάξεις λίγο θα δεις σχόλια και δικά μου και άλλων συναδέλφων.Προσωπικά τη θεωρώ πολύ καλή περίπτωση.Και μόνο που τριβόταν στο πόδι μου φέτος το καλοκαίρι η πούτσα μου είχε πάρει την ανηφόρα ανεπιστρεπτί!!!Καλό ψάξιμο και ό,τι βρίσκεις να το καταθέτεις στο forum
Παρόλα αυτά και παρόλο που δεν ζω στην Αθήνα επειδή κι εγώ είμαι fan ακριβώς στα ίδια (παχουλές και μεγάλες) σου προτείνω την κλασική Κατερίνα στο Παιωνίου 47.Αν ψάξεις λίγο θα δεις σχόλια και δικά μου και άλλων συναδέλφων.Προσωπικά τη θεωρώ πολύ καλή περίπτωση.Και μόνο που τριβόταν στο πόδι μου φέτος το καλοκαίρι η πούτσα μου είχε πάρει την ανηφόρα ανεπιστρεπτί!!!Καλό ψάξιμο και ό,τι βρίσκεις να το καταθέτεις στο forum
Επισκέπτης
Εντάξει ρε παιδιά,μην τον αποπαίρνετε τον άνθρωπο επειδή ρώτησε κάτι.Αν γνωρίζει κάποιος από το σάιτ ας του απαντήσει.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Έχω βίτσιο με τισ μεγάλες ηλικιακά και τις παχουλές!
Βοηθήστε αδέρφια....
Φίλε longsword9 το θέμα που άνοιξες συγχωνεύθηκε με ένα ήδη υπάρχον που έχει ακριβώς τον ίδιο τίτλο και θέμα....
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Είδα πως είχα ανοίξει το συγκεκριμένο νήμα ένα χρόνο πριν. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά.
Από τότε ψάχνω (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος) τις εξής:
Σάντρα, Φυλής 109, πρωινά, 20 ευρώ
40άρα Ουκρανή, κοντό ξανθό μαλλί, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, αλυσίδα στη μέση, περιποιημένο αιδοίο, τρομερή σβουριχτή πίπα, δεν σε αφήνει αν δεν τελειώσεις. Απλά καταπληκτική.
Μαργαρίτα, Αδάνων, πρωινά, 20 ευρώ
Ουκρανή 45+. κατατάσσεται άνετα στην κατηγορία μπάζου. Κοντό ξανθό μαλλί, κοντή και η ίδια, αλλά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ και φοβερά ΤΑΝLINES από στρινγκ μαγιό (για τους λάτρεις των tanlines, καθώς δεν έχουν και πολλές). Συνολικά, πολύ υπομονετική και φιλική, αλλά μόνο για όσους δεν δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση.
Τάνια, Μηθύμνης και Φυλής, Σάββατο βράδυ, 20 ευρώ.
Όποιος την επισκεπτόταν παλιά στο Φυλής 99, θα έχει καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. 40άρα+ μαυρομάλλα, με το καλύτερο ίσως τσιμπούκι της Αθήνας. Δέχεται και... ξυλάκι.
Τζένη, τέρμα Μυλλέρου, δεξιά στην Αχιλλέως όπως κατεβαίνετε, πάνω από γκαράζ, πρωινά, 20 ευρώ.
Κοντή 55άρα Ελληνίδα, κοντό μαλλί, κατηγορία μπάζου, αλλά: εξαιρετική πίπα, πολύ καλό στήσιμο, υπομονετική, ενώ πρέπει να δίνει και κώλο (δεν την έχω ρωτήσει, αλλά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένη η τρύπα). Αν σας πάει, μπαίνετε και με 15 ευρώ.
Όποιος ξέρει το παραμικρό:
40άρα Ουκρανή, κοντό ξανθό μαλλί, πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, αλυσίδα στη μέση, περιποιημένο αιδοίο, τρομερή σβουριχτή πίπα, δεν σε αφήνει αν δεν τελειώσεις. Απλά καταπληκτική.
Μαργαρίτα, Αδάνων, πρωινά, 20 ευρώ
Ουκρανή 45+. κατατάσσεται άνετα στην κατηγορία μπάζου. Κοντό ξανθό μαλλί, κοντή και η ίδια, αλλά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ και φοβερά ΤΑΝLINES από στρινγκ μαγιό (για τους λάτρεις των tanlines, καθώς δεν έχουν και πολλές). Συνολικά, πολύ υπομονετική και φιλική, αλλά μόνο για όσους δεν δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση.
Τάνια, Μηθύμνης και Φυλής, Σάββατο βράδυ, 20 ευρώ.
Όποιος την επισκεπτόταν παλιά στο Φυλής 99, θα έχει καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. 40άρα+ μαυρομάλλα, με το καλύτερο ίσως τσιμπούκι της Αθήνας. Δέχεται και... ξυλάκι.
Τζένη, τέρμα Μυλλέρου, δεξιά στην Αχιλλέως όπως κατεβαίνετε, πάνω από γκαράζ, πρωινά, 20 ευρώ.
Κοντή 55άρα Ελληνίδα, κοντό μαλλί, κατηγορία μπάζου, αλλά: εξαιρετική πίπα, πολύ καλό στήσιμο, υπομονετική, ενώ πρέπει να δίνει και κώλο (δεν την έχω ρωτήσει, αλλά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένη η τρύπα). Αν σας πάει, μπαίνετε και με 15 ευρώ.
Όποιος ξέρει το παραμικρό:
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.020
- Πόντοι
- 42.697
Είδα πως είχα ανοίξει το συγκεκριμένο νήμα ένα χρόνο πριν. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά.
Δυστυχώς φίλε η Σάντρα έχει σταματήσει...
Μεγάλη απώλεια.
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Συναγωνιστές, έχουμε καμία ενημέρωση από αυτό το πεδίο; Ας είναι και μπάζο, αρκεί να είναι καθαρή (όχι σαν τη θεία Τάνια ή τη Νανά!).
Επισκέπτης
επειδη κατα καιρους διαβαζω για
Καλυμνου 36α
Καλυμνου 48
Περγαμου 1
Ιουλιανου 71
θα ηθελα εαν θελετε να εκφερεται γνωμη για τα εν λογω γιαγιονια καθως κ μερες που δουλευουν κ περιγραφες επειδη σκεφτομαι να επισκευτω ενα απ αυτα κ επειδη σε κανενα απ αυτα δεν εχω δοκιμασει...κ θα ηθελα κατι τετοιο...
επισης εαν μπορειτε πετε κ για την νανα ωρες που δουλευει κ μερες..καθως κ προγραμματα...επειδη μπορει να τα διαβασω αυριο οσοι θελετε εκφραστειτε ελευθερα................
Καλυμνου 36α
Καλυμνου 48
Περγαμου 1
Ιουλιανου 71
θα ηθελα εαν θελετε να εκφερεται γνωμη για τα εν λογω γιαγιονια καθως κ μερες που δουλευουν κ περιγραφες επειδη σκεφτομαι να επισκευτω ενα απ αυτα κ επειδη σε κανενα απ αυτα δεν εχω δοκιμασει...κ θα ηθελα κατι τετοιο...
επισης εαν μπορειτε πετε κ για την νανα ωρες που δουλευει κ μερες..καθως κ προγραμματα...επειδη μπορει να τα διαβασω αυριο οσοι θελετε εκφραστειτε ελευθερα................
Επισκέπτης
πειτε κ καμια αλλη οδο αλλα προς φυλης γιατι μεταξουργειο δεν παω....
Επισκέπτης
Αν πας τώρα Αγκύρας στο 12(που είναι δύο κολλητά) έχει δύο η μία πιο γριά από την άλλη.
ποσο γιαγιονια δηλ?
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Πηγαινε στα ΚΑΠΗ. ΘΑ ριξεις κατι γαμισια ξεγυρισμενα ανωμαλιαρη.
Επισκέπτης
Πηγαινε στα ΚΑΠΗ. ΘΑ ριξεις κατι γαμισια ξεγυρισμενα ανωμαλιαρη.
δεν ειπα κ καπι αλλα για 20 χρονων που ειμαι σε αυτα τα μπουρδελα γιαγιονια ειναι..,
50 και άνωποσο γιαγιονια δηλ?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
To thread συγχωνεύτηκε...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.020
- Πόντοι
- 42.697
επειδη κατα καιρους διαβαζω για
Καλυμνου 36α
Καλυμνου 48
Περγαμου 1
Ιουλιανου 71
πειτε κ καμια αλλη οδο αλλα προς φυλης γιατι μεταξουργειο δεν παω....
αν θέλεις πραγματικά μεγάλες Milf (55+) πηγαίνε στα 3 μπουρδέλα της Αλκιβιάδου (ημιυπόγεια-το ένα είναι δίπλα στο άλλο) και βοήθειά σου!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Χτές πέρασα μια Βόλτα από την Αλκιβιάδου (οχι απο τον Γερμανό) και ήταν μια πουρή η οποία μου έκανε μια ξεγηριμένη πίππα και μετα στης τον σφύριξα στον πάτο!!! Καλά μιλάμε για τον άπατο πάτο λες και εμπενε σε τρύπα από λούκι.Δεν καταλάβενε τάληρο η πουρή αλλά πίπα και στήσιμο άψογο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις