Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Πήρα τη Βίκυ άριστη περιποίηση εφάμιλλη τησ Ζάνας της Αλκαμένους σώμα με με πιασίματα ακριβώς όσο μου αρέσουν στα μείον ότι κάνει ακάποτο (εγώ της είπα με προφυλακτικό) άρα υπάρχει κίνδυνος να κουβαλάει διάφορες αρρώστιες. Αν πάντως το κάνετε με καπότα πιστεύω ότι και αρρώστιες να έχει δεν κινδυνεύουμε ή κάνω λάθος; Γενικά με προβληματίζει κάπως να πάω με κάποια  που κάνει ακάποτα και δεν ξέρω αν γι αυτό το λόγο θα την ξαναπάρω. Τέτοιο γλύψιμο στα αρχίδια πάντως μόνο η Ζάνα το κανε. Ειχα διαβάσει παλιότερα ότι στην Αλκαμένους είχε και μια Βίκυ, μήπως τελικά πρόκειται για την ίδια;

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Πήρα τη Βίκυ άριστη περιποίηση εφάμιλλη τησ Ζάνας της Αλκαμένους σώμα με με πιασίματα ακριβώς όσο μου αρέσουν στα μείον ότι κάνει ακάποτο (εγώ της είπα με προφυλακτικό) άρα υπάρχει κίνδυνος να κουβαλάει διάφορες αρρώστιες. Αν πάντως το κάνετε με καπότα πιστεύω ότι και αρρώστιες να έχει δεν κινδυνεύουμε ή κάνω λάθος; Γενικά με προβληματίζει κάπως να πάω με κάποια  που κάνει ακάποτα και δεν ξέρω αν γι αυτό το λόγο θα την ξαναπάρω. Τέτοιο γλύψιμο στα αρχίδια πάντως μόνο η Ζάνα το κανε. Ειχα διαβάσει παλιότερα ότι στην Αλκαμένους είχε και μια Βίκυ, μήπως τελικά πρόκειται για την ίδια;

Και η Βίκυ και η Αλεξάνδρα του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι αυτές που δούλευαν Αλκαμένους.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
ωχ κατάλαβα γι αυτό εφαρμόζουν την τεχνική του ακάποτου! Δηλαδή η Διδύμου 18 θα είναι η νέα Αλκαμένους! Αλήθεια στην Αλκαμένους ποιες παίζουν αυτό τον καιρό;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Συνάδελφοι ξέρετε που δουλεύει η Ζάνα; Φίλε μόνο αν σπάσει η καπότα

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Και η άλλη milf η Μαρία που δούλευε παλιότερα Αλκαμένους τώρα δουλεύει στην Αγκύρας, μάλλον στο 12

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά η Αγκύρας είναι ένα στενό πριν το μαγαζί της προέδρου Αχαρνών 104; Και το μπουρδέλο είναι το πρώτο που βλέπουμε;

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Παιδιά η Αγκύρας είναι ένα στενό πριν το μαγαζί της προέδρου Αχαρνών 104; Και το μπουρδέλο είναι το πρώτο που βλέπουμε;

Η Αγκύρας είναι αυτή, αλλά μιλάμε όχι για το πρώτο αριστερά (ακριβώς στην αρχή της),αλλά το πρώτο δεξιά (μετά ακριβώς στη γωνία στο τέλος έχει άλλο ένα που συνήθως έχει μάπες)

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι γύρω στα 30 μέτρα όπως ανεβαίνεις δεξιά. Το πρώτο αριστερά πρέπει να έχει τρανς...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Και στο 12 δουλεύει η Μαρία; Τι λέει αυτή την έχει πάρει κανένας; Έχει βυζάρες;

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Stergio όπως είχα πει και σε προηγούμενο thread μάπα το καρπούζι... αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν η ποδαρίλα που βρώμαγε το δωμάτιο... ένα μανταλάκι για την μύτη είναι must... Παρόλα αυτά πήγα γιατί είχα ακούσει καλά σχόλια. Εμένα πάντως δεν μου άρεσε και δεν ξαναπάω. Αλλά τα έχουμε πει, περι ορέξεως...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ευχαριστώ συνάδελφε. Πρέπει να εντοπίσουμε την Ζάνα οπωσδήποτε.

Επισκέπτης

Ασε και εγω το σκεφτομαι αυτο.Η Βικυ φιλαει και πολυ ωρα και ειδικα τα αρχιδια και πιο κατω και το κανει σε ολους.Πηγα μια φορα αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα παω παλι,κολωνω λιγο,αν και μετα πλενει το στομα της και πλενεται γενικα πριν καθε πελατη.Αλλα φτανει αυτο?

mancino71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
περγαμου 1 ειναι η ριτα 40αρα με ωραια βυζια.πολλες στασεις χαλαλι τα 20 γιουρια

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτη η Ολγα στην Ρεμούνδου 21Α, ειναι εκει αυτην την εποχη? (για να μην παμε τζαμπα να δουμε δλδ...)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σε ποία σπίτια εργάζονται μεγάλες σε ηλικία ιερόδουλες;;;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σε ποία σπίτια εργάζονται μεγάλες σε ηλικία ιερόδουλες;;;

Κάποιος (ονόματα δεν λέω) προσπαθεί τόση ώρα να μάθει τελικά που θα βρει ΜΗΛΦ (Μεγάλης ,Ηλικίας, Φασόλες)... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom