Πήρα τη Βίκυ άριστη περιποίηση εφάμιλλη τησ Ζάνας της Αλκαμένους σώμα με με πιασίματα ακριβώς όσο μου αρέσουν στα μείον ότι κάνει ακάποτο (εγώ της είπα με προφυλακτικό) άρα υπάρχει κίνδυνος να κουβαλάει διάφορες αρρώστιες. Αν πάντως το κάνετε με καπότα πιστεύω ότι και αρρώστιες να έχει δεν κινδυνεύουμε ή κάνω λάθος; Γενικά με προβληματίζει κάπως να πάω με κάποια που κάνει ακάποτα και δεν ξέρω αν γι αυτό το λόγο θα την ξαναπάρω. Τέτοιο γλύψιμο στα αρχίδια πάντως μόνο η Ζάνα το κανε. Ειχα διαβάσει παλιότερα ότι στην Αλκαμένους είχε και μια Βίκυ, μήπως τελικά πρόκειται για την ίδια;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πήρα τη Βίκυ άριστη περιποίηση εφάμιλλη τησ Ζάνας της Αλκαμένους σώμα με με πιασίματα ακριβώς όσο μου αρέσουν στα μείον ότι κάνει ακάποτο (εγώ της είπα με προφυλακτικό) άρα υπάρχει κίνδυνος να κουβαλάει διάφορες αρρώστιες. Αν πάντως το κάνετε με καπότα πιστεύω ότι και αρρώστιες να έχει δεν κινδυνεύουμε ή κάνω λάθος; Γενικά με προβληματίζει κάπως να πάω με κάποια που κάνει ακάποτα και δεν ξέρω αν γι αυτό το λόγο θα την ξαναπάρω. Τέτοιο γλύψιμο στα αρχίδια πάντως μόνο η Ζάνα το κανε. Ειχα διαβάσει παλιότερα ότι στην Αλκαμένους είχε και μια Βίκυ, μήπως τελικά πρόκειται για την ίδια;
Και η Βίκυ και η Αλεξάνδρα του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι αυτές που δούλευαν Αλκαμένους.
Παιδιά η Αγκύρας είναι ένα στενό πριν το μαγαζί της προέδρου Αχαρνών 104; Και το μπουρδέλο είναι το πρώτο που βλέπουμε;
Η Αγκύρας είναι αυτή, αλλά μιλάμε όχι για το πρώτο αριστερά (ακριβώς στην αρχή της),αλλά το πρώτο δεξιά (μετά ακριβώς στη γωνία στο τέλος έχει άλλο ένα που συνήθως έχει μάπες)
Stergio όπως είχα πει και σε προηγούμενο thread μάπα το καρπούζι... αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν η ποδαρίλα που βρώμαγε το δωμάτιο... ένα μανταλάκι για την μύτη είναι must... Παρόλα αυτά πήγα γιατί είχα ακούσει καλά σχόλια. Εμένα πάντως δεν μου άρεσε και δεν ξαναπάω. Αλλά τα έχουμε πει, περι ορέξεως...
Επισκέπτης
Ασε και εγω το σκεφτομαι αυτο.Η Βικυ φιλαει και πολυ ωρα και ειδικα τα αρχιδια και πιο κατω και το κανει σε ολους.Πηγα μια φορα αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα παω παλι,κολωνω λιγο,αν και μετα πλενει το στομα της και πλενεται γενικα πριν καθε πελατη.Αλλα φτανει αυτο?
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
περγαμου 1 ειναι η ριτα 40αρα με ωραια βυζια.πολλες στασεις χαλαλι τα 20 γιουρια
Σάββατο απόγευμα παίζει η Ρίτα?
γιαννακης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια αυτη η Ολγα στην Ρεμούνδου 21Α, ειναι εκει αυτην την εποχη? (για να μην παμε τζαμπα να δουμε δλδ...)
Επισκέπτης
Η Ολγα ειναι εκει.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ρε παιδια αυτη η Ολγα στην Ρεμούνδου 21Α, ειναι εκει αυτην την εποχη? (για να μην παμε τζαμπα να δουμε δλδ...)
γιαννακης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε ποία σπίτια εργάζονται μεγάλες σε ηλικία ιερόδουλες;;;
Κάποιος (ονόματα δεν λέω) προσπαθεί τόση ώρα να μάθει τελικά που θα βρει ΜΗΛΦ (Μεγάλης ,Ηλικίας, Φασόλες)...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις