You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παίδες ώριμη και πολύ καλή στο κρεβάτι είναι και η Πρόεδρος. Κάνει πολύ καλή πίπα αν είναι στα κέφια της ? βασικά πάντα είναι ? αφήνει δάκτυλο, γλύψιμο στα βυζόμπαλα τα οποία είναι πολύ ωραία και μεγάλα, θα την χαρακτήριζα βυζοπούλα προσωπικά, υπομονετική μέχρι αηδίας αφού το μαγαζί είναι δικό της. Παλιότερα έπαιζε ισπανική δεν ξέρω για τώρα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν είναι αληθινή γυναίκα (νομίζω πως είναι) , όμως παιδιά αξίζει να την επισκεφτείτε. Δεν θα κλάψετε με τίποτα τα 30 ευρώ. Παίζουν και προγράμματα με 50 και παραπάνω ευρώ. Κρίμα που δεν την έχετε αναφέρει ή την έχετε αναφέρει ελάχιστα στο site. Για κολάρα τι να πω απίστευτη.
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σε ποιο μαγαζι,ειναι αυτη μεγαλε?
Για ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου σχετικά με τις "ώριμες" (30/05/07)
1. ΑΔΑΝΩΝ δεν υπάρχει πλέον καμία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ αλλά η PATRICIA αλλοδαπή πολύ καλή εμφανισιακά περίπου 22 χρόνων. 2.MΥΘΗΜΝΗΣ και ΑΧΑΡΝΩΝ δεν υπάρχει σπίτι αλλά ΕΦΕΣΟΥ και ΑΧΑΡΝΩΝ. 3. ΑΓΚΥΡΑΣ 1 τα πρωινά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία Κατερίνα αλλά δένδρον που παράγει ΣΥΚΑ. 4. ΕΛΛΗΣ 3 εργάζεται τα πρωινά (μέχρι τις 17.00 η ΑΝΤΖΕΛΑ ,παχουλή βαριά γκόμενα για τους διαθέτοντας συναδέλφους εργαλείον τουλάχιστον 18cm φυσικά εν στύσει. Συναδελφικά SERAPIS. (30.05.07)
1. ΑΔΑΝΩΝ δεν υπάρχει πλέον καμία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ αλλά η PATRICIA αλλοδαπή πολύ καλή εμφανισιακά περίπου 22 χρόνων. 2.MΥΘΗΜΝΗΣ και ΑΧΑΡΝΩΝ δεν υπάρχει σπίτι αλλά ΕΦΕΣΟΥ και ΑΧΑΡΝΩΝ. 3. ΑΓΚΥΡΑΣ 1 τα πρωινά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία Κατερίνα αλλά δένδρον που παράγει ΣΥΚΑ. 4. ΕΛΛΗΣ 3 εργάζεται τα πρωινά (μέχρι τις 17.00 η ΑΝΤΖΕΛΑ ,παχουλή βαριά γκόμενα για τους διαθέτοντας συναδέλφους εργαλείον τουλάχιστον 18cm φυσικά εν στύσει. Συναδελφικά SERAPIS. (30.05.07)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ρε συναδερφε με το συμπαθιο δηλαδη...την κωλαρα που την ειδες???αυτη ειναι σαν κουβας χωρις χερουλια!!!!επαιξε και στην ταινια FREE WILLY 3.....!!!Παίδες ώριμη και πολύ καλή στο κρεβάτι είναι και η Πρόεδρος. Κάνει πολύ καλή πίπα αν είναι στα κέφια της ? βασικά πάντα είναι ? αφήνει δάκτυλο, γλύψιμο στα βυζόμπαλα τα οποία είναι πολύ ωραία και μεγάλα, θα την χαρακτήριζα βυζοπούλα προσωπικά, υπομονετική μέχρι αηδίας αφού το μαγαζί είναι δικό της. Παλιότερα έπαιζε ισπανική δεν ξέρω για τώρα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν είναι αληθινή γυναίκα (νομίζω πως είναι) , όμως παιδιά αξίζει να την επισκεφτείτε. Δεν θα κλάψετε με τίποτα τα 30 ευρώ. Παίζουν και προγράμματα με 50 και παραπάνω ευρώ. Κρίμα που δεν την έχετε αναφέρει ή την έχετε αναφέρει ελάχιστα στο site. Για κολάρα τι να πω απίστευτη.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αγαπητε συναδελφε,δεν αμφισβητισα ποτε την εγκυροτητα των πληροφοριων σου περι περιποιησης, ουτε κρινω τα γουστα κανενος αλλα οπως και να το κανουμε κωλαρα δεν εχει με τιποτα..εκτος αν εννοεις σε διαστασεις...!χωρις παρεξηγηση...Αν δεν σου αρέσει φίλε δεν περνάς. Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Δεν είπαμε ότι είναι μουνάρα 60 κιλά 20 χρονών. Είναι μία ώριμη 45+ βυζοπούλα και χοντρή. Αλλά από περιποίηση η καλύτερη
Κατάθεση πριν καμία ώρα στην πρόεδρο στο Αχαρνών 104. Ήταν στο πόστο της έτοιμη για να σε στείλει στον κόσμο της απόλαυσης. Παιδιά ίσως σκεφτείτε αρνητικά για την Έλλη (κατά κόσμον Δήμητρα) όμως όποιος την έχει δοκιμάσει και δεν εννοώ μόνο μία φορά θα έχει διαπιστώσει ότι η γυναίκα είναι απλά άπαικτη. Ίσως όχι από ομορφιά αλλά από τέχνη. Απίστευτη πίπα, πιπίλισμα στα υπέροχα βυζόμπαλα της για πολύ ώρα ? αυτή κάθεται άνετα όση ώρα θες, και κανά δεκάλεπτο δεν θα πει τίποτα ? μετά την παίρνεις σε ότι στάση θες. Η Έλλη για μένα είναι εκτός από μια πολύ καλή επαγγελματίας και ένας υπέροχος άνθρωπος που σε καταλαβαίνει, με την οποία μπορείς να μιλήσεις φιλικά και να ακούσεις την αποψή της. Αγαπάει τον πελάτη και γενικά τον άντρα. Εγώ προσωπικά πάω συχνά για κατάθεση στην Έλλη και δεν κάνω διαφήμιση συνάδελφοι μην το πάρετε έτσι. Επειδή η Έλλη είναι ώριμη 40+ και βυζοπούλα την έβαλα στο topic ώριμες.
Φίλε είναι πατσαβουράκι αλλά αν την δοκιμάσεις θα καταλάβεις. Βίκυ από διδύμου? Για πες λεπτομέρειες φίλε paok. Που ακριβώς είναι , ηλικία και ωράριο. Να πάω να τσεκάρω αυτές τις μέρες και να σου πω. Περιμένω ενημέρωση
διδυμου στο πρωτο οπως κατεβαινεις την διδυμου στα δεξια.η ιδια παιζει και στην αλκαμενους 117.ξανθια γεματουλα γυπω στα 40-45.καμια καλη αλλη ξερεις εσυ?αν ναι στειλε pm.και ασ μου πει καποιος πως στελνω pm. που ακριβως παω για να στειλω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις