Νέα

Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alexxx1922

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει απο studio με ώριμες?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Νομίζω έκανε τα χαρτιά της για σύνταξη...  Στο ΤΕΒΕ.

εδω ο πιτσιλιστης θα ελεγε οχι στο ΤΕΒΕ, αλλα στο ΤΣΑ, καθως οδηγησε χιλιαδες τσαχπινομπουρδελιαρηδες στην απολαυση της ηδονης και στην τιμωρια του ατακτου πονηρου πορνιδιου..  :2funny: :2funny:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Επίσκεψη σήμερα στην Φώφη, Αλκιβιάδου 16Α. Η Φώφη είναι ρωσίδα milf 50αρα, αρκετά γλυκό πρόσωπο και με πολύ καλή περιποίηση. Στο δωμάτιο στην σκουπίζει με μαντηλάκι και σε ρωτάει για ακάποτο ή όχι. Για μια στιγμή σκέφτηκα το ακάποτο, αλλά επικράτησε η λογική. Είπε όμως πως δεν κάνει τελειωτικό. Πολλά χαδάκια και φιλάκια στο στήθος αφού πρώτα σε έχει σκουπίσει με μαντηλάκι. Δίνει και κώλο παιδιά. Όλα αυτά στην τιμή των 25 ευρώ. Κοιτάξτε, σαν συμπέρασμα η Φώφη δεν είναι μουνάρα, είναι όμως μια γυναίκα ώριμη η οποία θα σε περιποιηθεί και θα περάσεις μαζί της ένα πολύ ωραίο τέταρτο. Προϋπόθεση να σου αρέσουν οι ώριμες.

Επισκέπτης
Ποια η γνωμη σας για Αλλεξανδρα στην Διδυμου 18 στο υπογειο?
Δουλευει πρωι.Αν και στην απογευματινη βαρδεια υπαρχει milf στο ιδιο σπιτι.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Δεν την έχω τεστάρει την Αλεξάνδρα όμως με ενδιαφέρει η περίπτωση γιατί έχω ακούσει καλά λόγια. Κάποιος που την έχει πάρει παιδιά να μας πει κάτι περισσότερο αν μπορεί. Βασικά και πότε την πετυχαίνουμε. Π.χ η Φώφη που προανέφερα είναι κάθε μέρα

Επισκέπτης
Σημερα το πρωι ηταν εκει η Αλεξανδρα.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε Archie για πες μου εντυπώσεις. Πόσο χρονών είναι; Βυζαρού είναι φίλε;

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γεια και χαρα σας μαγκες.να ρωτησω κατι πολυ αφελες.τι κινδυνους εχουμε απο καποτο τσικιμπου που κανουν αυτεσ οι....ωριμες?
τοσο καλη ειναι αυτη η ολγα απο ρεμουνδου?μπηκα στο μαγαζι της αλλα δεν με ενθουσιασε η παροθσια τησ και εφυγα.μπηκα ομως στη....ζανα.απαιχτη...!τι λετε εσεις?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φίλε paok την Ζάνα που και τι ώρα την πέτυχες. Για πες λεπτομέρειες και τι προσφέρει;

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Οι κίνδυνοι από το ακάποτο είναι πάρα πολλοί? τους ξέρεις φίλε. Όταν δε, γίνεται τελειωτικό απλά μπορείς να κολλήσεις τα πάντα. Αν είσαι τζογαδόρος ρισκάρεις. Τι άλλο μπορεί να πει κανείς. Κοίτα η όλγα είναι πολύ ωραία για την ηλικία της απλά είναι λίγο βίαιη στο δωμάτιο. Τι εννοώ. Στην αρπάζει και νομίζει πως έχει να κάνει με σίδερο και όχι με κρέας. Εγώ την έχω τιμήσει πέντε φορές και έμεινα ευχαριστημένος, απλά της είπα λίγο πιο σιγά κυρά μου, θα μου τον ξεριζώσεις. Μου λέει κοίτα σε κάποιους αρέσει το βίαιο. Κουραφέξαλα, απλά βιαζόταν να με ξεπετάξει. Πάντως είναι πολύ καυλιάρα για την ηλικία της, όπως έχουν γράψει κάποιοι συναγωνιστές από τα καλύτερα milf. Μία δοκιμή αξίζει για μένα  Ειδικά αν σε δει καινούργιο θα περάσεις πολύ καλά.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ελα μωρε.τι να κολλησεις?για την ζανα τι λες?ποια ηταν η καλυτερη απο  ολεσ τισ ωριμες που πηγες?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Paok δεν την έχω πάρει τη Ζάνα. Για αυτό σου ζητάω λεπτομέρειες. Πες μου τουλάχιστον που και τι ώρα την πέτυχες. Κοίτα από τις ώριμες σαν ομορφιά μου άρεσε η Όλγα αλλά σαν περιποίηση η Φώφη στην Αλκιβιάδους 16Α. Στο ίδιο μαγαζί παίζει και η Τάνιαμετά της 16.00 αλλά είναι άσχημη για μένα. Κάνει λένε πολλά, ακάποτο, ακόμα και τελειωτικό με κάτι παραπάνω. Για κουλούρι δεν το συζητάω

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια δεν ξερω αλλα μου ανοιξε παλι η ορεξη και θελω να ρωτησω για κατι κυριες καπου στο νεο ψυχικο υπηρχαν παλια αλλα τωρα ολοι τις ψαχνουν εχετε καθολου νεα?
κανουν τρελλα τσιμπουκια.
δωστε πληροφοριες αν εχετε.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Τι εννοείς ??κυρίες?? φίλε;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ηταν κατι κυριες εως 40 ετων που κανανε διαφορες χαρες.
εσυ τι κυριες νομιζα οτι ελεγα?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Δεν νόμιζα τίποτα. Λίγο γενικό απλά είναι το κυρίες. Παντρεμένες εννοείς, πουρά που ψάχνονται εννοείς, εκδιδόμενες εννοείς. Δεν έχω καταλάβει. Το διάφορες χάρες πάλι? Δεν στην λέω πάντως μην το πάρεις στραβά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom