You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες (MILF) σε μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 385K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καποτε πηγαινα βιζιτα στην Δικαιαρχου 118 σε μια 55αρα την Ελενα. Πανε 2 χρονια που την εχω χασει. Οχι τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση αλλα στο sex ηταν απαιχτη. Με ενα τηλεφωνακι πριν, κανονιζε και μια φιλη της την Μαρια (50-52)! Μιλαμε για φοβερες καταστασεις. Αν ξερει κανεις τι εγινε η Ελενα ας μας πει παρακαλω!
γιαννακης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα γαμιεται...πουθενα..!! ;)
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Το θέμα είναι πού!
δικαιαρχου σε ποια περιοχη φιλε μου;;;για δωσε καμια πληροφορια γιατι νομιζω πως ξερω ποια ΄λες!Καποτε πηγαινα βιζιτα στην Δικαιαρχου 118 σε μια 55αρα την Ελενα. Πανε 2 χρονια που την εχω χασει. Οχι τιποτα ιδιαιτερο απο εμφανιση αλλα στο sex ηταν απαιχτη. Με ενα τηλεφωνακι πριν, κανονιζε και μια φιλη της την Μαρια (50-52)! Μιλαμε για φοβερες καταστασεις. Αν ξερει κανεις τι εγινε η Ελενα ας μας πει παρακαλω!
Μήπως γνωρίζει κανένας φίλος για την Μαρία στην Φωκαίας 19 που βρίσκεται?
Η Μαρία παραμένει σταθερά εκεί όμως μάλλον δεν επέλεξες σωστή κατηγορία για το post καθώς το Μαράκι κάθε άλλο παρά ώριμη είναι!
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Δεν έχω πάει με την Μαρία, αλλά μου έχουν πει ότι είναι κοντά στα 35. Ισχύει;
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
καλησπερα! και απο εμενα, η ζτενη εχει χαθει εδω και αρκετο καιρο, ξερει κανενας που εχει παει?9. Τζένη, τέρμα Μυλλέρου, δεξιά στην Αχιλλέως όπως κατεβαίνετε, πάνω από γκαράζ, πρωινά, 20 ευρώ.
Κοντή 55άρα Ελληνίδα, κοντό μαλλί, κατηγορία μπάζου, αλλά: εξαιρετική πίπα, πολύ καλό στήσιμο, υπομονετική, ενώ πρέπει να δίνει και κώλο (δεν την έχω ρωτήσει, αλλά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένη η τρύπα). Αν σας πάει, μπαίνετε και με 15 ευρώ.
>
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Ωχ, μη μου λες τέτοια! Πάει κι η Τζένη; Ε, ρε πούστη!
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
αστα να πανε, χασαμε το κολαρακι!Ωχ, μη μου λες τέτοια! Πάει κι η Τζένη; Ε, ρε πούστη!
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Σοβαρά τώρα, την είχες πάρει ποτέ από κώλο; Τον έδινε, δηλαδή;
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
ειχα παει καμια δεκαρια φορες, οποτε ειχε κεφια ( τρεις τεσσερις φορες ) ηταν απο τον κωλο, αλλα το κωλοδακτυλο ηταν παντα σταθερο οταν με εγλυφε.Σοβαρά τώρα, την είχες πάρει ποτέ από κώλο; Τον έδινε, δηλαδή;
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
τωρα πως θα την ξαναβρουμε?Σοβαρά τώρα, την είχες πάρει ποτέ από κώλο; Τον έδινε, δηλαδή;
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
ʼμα ξέρει κανένας....
Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν καιρό στη δουλειά. Αν θυμάμαι καλά, το 2003 ξεκίνησε (κατά τα λεγόμενά της, πάντα). Παιδιά: κοντό μαλλί, κοντή κι αυτή (κάτω από 1.60 μάλλον), αρκετή κοιλιά (lol) και φορούσε πάντοτε ένα μαύρο στρινγκάκι μαζί με ένα μαύρο νεγκλιζέ από πάνω. Ξέρει κανένας τίποτα; Τέρμα Μυλλέρου, πίσω από τα μπουρδέλα της Αχιλλέως, πάνω από ένα γκαράζ.
Παρεμπιπτόντως, δεν ήταν καιρό στη δουλειά. Αν θυμάμαι καλά, το 2003 ξεκίνησε (κατά τα λεγόμενά της, πάντα). Παιδιά: κοντό μαλλί, κοντή κι αυτή (κάτω από 1.60 μάλλον), αρκετή κοιλιά (lol) και φορούσε πάντοτε ένα μαύρο στρινγκάκι μαζί με ένα μαύρο νεγκλιζέ από πάνω. Ξέρει κανένας τίποτα; Τέρμα Μυλλέρου, πίσω από τα μπουρδέλα της Αχιλλέως, πάνω από ένα γκαράζ.
γιαννακης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια βαζω την Μηθύμνης και Αχαρνών στο gps και λεει οτι δεν διασταυρωνονται ....που ακριβως ειναι η Σοφια?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Η Μηθύμνης γίνεται Εφέσου όταν περνάς την Αχαρνών, αν θυμάμαι καλά. Αν πας από τη Φυλής προς Πατήσια, περνώντας το Φυλής 200, θα τη βρεις στο αριστερό σου χέρι. Είναι 2 σπίτια εκεί.
γιαννακης2
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Thanks Deicidious! Ωρεεεε παω...να σπρωξω !!!
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Εχμ... μην παίρνεις πολύ φόρα, Τζόνι, γιατί συνήθως παίζουν τρανς στη Μηθύμνης!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις