βρες τον μονος.εχω βαρεθει να ασχολουμε με μαλακες.Όντως, δείξε μου το δρόμο δάσκαλε...
τελος γιατι χαλαμε και το θρεντ.
βρες τον μονος.εχω βαρεθει να ασχολουμε με μαλακες.Όντως, δείξε μου το δρόμο δάσκαλε...
οχι ρε συ πουτανες και καριολες ηταν...κι ο αλλος ο μαλακας ο κερατας με το δελφινι τι ηρθε κι αυτος ο κακομοιρος να κανει να μαζεψει τα χυσια;αλλος τρομπας κι αυτος και θα την πηρε να την εχει και κυρια τωρα..και θα το παιζει κι αυτη η χαμουρα ιστορια στον κυκλο της...καλα την εκανες και την ξεσκισες ΑΛΛΑ επρεπε να την ξεφτιλισεις κιολας απο αντρικη αλληλεγγυη και να την κανεις χωμα...να την βγαλεις στο γιουπορν....στα τεσσεραΧλεύαζε εσύ... Χαχαχαχαχα !
Τι να κάνω όμως που με έπιασαν αδίαβαστο τότε.... Ουπς αμάθητο εννοούσα
Τα φίδια απο τις τρύπες τους δεν τα πειράζω εδώ και χρόνια φίλε μου...οχι ρε συ πουτανες και καριολες ηταν...κι ο αλλος ο μαλακας ο κερατας με το δελφινι τι ηρθε κι αυτος ο κακομοιρος να κανει να μαζεψει τα χυσια;αλλος τρομπας κι αυτος και θα την πηρε να την εχει και κυρια τωρα..και θα το παιζει κι αυτη η χαμουρα ιστορια στον κυκλο της...καλα την εκανες και την ξεσκισες ΑΛΛΑ επρεπε να την ξεφτιλισεις κιολας απο αντρικη αλληλεγγυη και να την κανεις χωμα...να την βγαλεις στο γιουπορν....στα τεσσερα
εμεις ειμαστε αντρες αυτες απλα πουτανες...Τα φίδια απο τις τρύπες τους δεν τα πειράζω εδώ και χρόνια φίλε μου...
Εξάλλου εμείς είμαστε διαφορετικοί ?..... Μπααααα..... !
Χαχαχχαχχαχαχαχα.....Αδιόρθωτοςεμεις ειμαστε αντρες αυτες απλα πουτανες...
αμα σου πεσει καμια θειτσα καβλιαρα , και κανεις το γ@μιση της ζωη σου , μετα ελα και πεσμου τι να τις κανεις της θειτσες !!!!!!!
Τους τα εφαγε η εφορια και ξεμειναν να πληρωθουν θελουν τωραΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΓΚΑΤΕΣ?
PERISOTERO GIA XABALEψαχνεις για μεροκαματο???
κλικ & αλλα συναφη μαγαζα στο κεφαλαρι..PERISOTERO GIA XABALE
MAKRIA PIGES THA MAS GAMISOYNE TA KARIOLIA STO DROMOκλικ & αλλα συναφη μαγαζα στο κεφαλαρι..
40plus ματσο που ζητανε καλο γαμησι..
αμα ξερεις τα κολπα,θα γαμησεις καλα μουνια..
αμα εισαι μαγκας θα βγαλεις & μεροκαματο..
γιατι???MAKRIA PIGES THA MAS GAMISOYNE TA KARIOLIA STO DROMO
OLO KAI KATI THA PIOYME KAI META STO ALKOTEST?γιατι???
ε ολα δικα σου τα θελεις..OLO KAI KATI THA PIOYME KAI META STO ALKOTEST?
ε ολα δικα σου τα θελεις..
γραψε τοτε ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΓΚΑΤΕΣ? κοντα στο σπιτι μου???
ποσα αμπερ???για δώστε τα φώτα σας....
αμα ηταν τοσο ευκολο να μαθεις τα κολπα,το μουνι θα ειχε γινει ηδη αρχιτσαγκαρης..κοιτα τι θα κανεις θα βρεις εναν μανατζερ στυλ σιανιδη και εκεινος
αν εισαι καλος θα σε προμοταρει σε ολες τις πατρονες το θεμα ειναι
οτι θελεις και φραγκατες αρα δεν ειναι για χαβαλε ειναι για ψιλα