Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
πατε πρωτα εσεις τυπε και αν βρειτε ωριμες που ψαχνονται μου λετε και παμε και μαζι :grin:
ρε μαν εγω ειμαι μοντελοπνιχτης
ο μεμας ρωσσομπηχτης
ο μπουχεσας φαλαφελομπηχτης
και το σταματακη ποδολατρης
τι να κανουμε εμεις
ενω εσυ εισαι φαφουτολαγνος
οτι πρεπει δηλαδη  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαν εγω ειμαι μοντελοπνιχτης
ο μεμας ρωσσομπηχτης
ο μπουχεσας φαλαφελομπηχτης
και το σταματακη ποδολατρης
τι να κανουμε εμεις
ενω εσυ εισαι φαφουτολαγνος
οτι πρεπει δηλαδη  :birdman:
αρα θελετε να παμε εκει για να με κοροιδευτε οπως εκανε ο νωντας που με εστελνε σε μουφες καμενες και χαρακωμενες :S

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εχω εναν φιλο που ολα τα σφαζει , ολα τα μαχαιρωνει... Ειδικοτητα του οι θειτσες, ενα σκαλι κατω απο τη μανα του οπως λεει...
Προσφατα ειχε βρει μια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ και την εσφαξε...
Αυτη ειχε μια φιλη, που την παρακαλουσε να της βρει καποιον φιλο του(του δικου μου) να της κανει κονε...
Ο φιλος του με τα πολλα επεισθη και ημουν εγω, αλλα γνωριζοντας τα σαβουρογαμικα του γουστα, πηγα προετοιμασμενος..Τι εννοω??
Τρεξιμο για αντοχη και τρεξιμο κατοσταρι και 400αρι μετ΄ εμποδιων... :grin:
Μονο ψυχοφαρμακα και ηρεμιστικα δεν πηρα μαζι μου...  :grin:
Τελικως μετα την γνωριμια  :helpplea: ενοιωσα την αναγκη να κανω πραξη αυτα στα οποια προπονιομουν τις προηγουμενες ημερες και ευτυχως δικαιωθηκα, ξεπερασα ολα τα εμποδια, εφτασα λαχανιασμενος, αλλα με ασφαλεια στο σπιτι μου... :o
Γι αυτο οσοι επιδιωκετε τετοιες γνωριμιες, σας συνιστω να διατηρειτε σε καλα επιπεδα τη σωματικη σας κατασταση... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχω εναν φιλο που ολα τα σφαζει , ολα τα μαχαιρωνει... Ειδικοτητα του οι θειτσες, ενα σκαλι κατω απο τη μανα του οπως λεει...
Προσφατα ειχε βρει μια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ και την εσφαξε...
Αυτη ειχε μια φιλη, που την παρακαλουσε να της βρει καποιον φιλο του(του δικου μου) να της κανει κονε...
Ο φιλος του με τα πολλα επεισθη και ημουν εγω, αλλα γνωριζοντας τα σαβουρογαμικα του γουστα, πηγα προετοιμασμενος..Τι εννοω??
Τρεξιμο για αντοχη και τρεξιμο κατοσταρι και 400αρι μετ΄ εμποδιων... :grin:
Μονο ψυχοφαρμακα και ηρεμιστικα δεν πηρα μαζι μου...  :grin:
Τελικως μετα την γνωριμια  :helpplea: ενοιωσα την αναγκη να κανω πραξη αυτα στα οποια προπονιομουν τις προηγουμενες ημερες και ευτυχως δικαιωθηκα, ξεπερασα ολα τα εμποδια, εφτασα λαχανιασμενος, αλλα με ασφαλεια στο σπιτι μου... :o
Γι αυτο οσοι επιδιωκετε τετοιες γνωριμιες, σας συνιστω να διατηρειτε σε καλα επιπεδα τη σωματικη σας κατασταση... :grin:
αφησες τετοιο κελεπουρι ρε τυπε?
γιατι?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι πηγαμε σε καφετερια με λιγο κοσμο και το χειροτερο οτι γυρω μας καθοταν δυο ζευγαρια με τους τυπους να ειναι εμφανως μεγαλυτεροι απο εμας και με γαμω τα γκομενακια φυσικα καμμια σχεση με τις θειτσες, εμεις να ειμαστε με τις θειτσες και οι γκαρσονες να μας κοιτανε και να χασκογελανε, το ωραιο ειναι οτι ο δικος αο αθεοφοβος μου μου λεγε πριν, δεν πιστευω να μας δει κανας γνωστος, ενω ο ιδιος ειχε επιλεξει τη θειτσα(!!!) ημασταν πολυ μακρια απο το πεδιο δρασης μας, αλλα σε καποια φαση που βγηκα  εξω να εκπεμψω τηελφωνικο SOS σε αλλον φιλο, επεσα σε γνωστο μου με την εγκυο γυναικα του, παρατριχα να με δει με τις σαυρες :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τυπε κανε μια περιγραφη της γριας
ετσι να φτιαχτουμε λιγο :rockon:
Τυπε, δεν ηταν γρια, 5ο0αρα ηταν με χοι σπασμενο δερμα, αλλα δεν ειχε κατι το καυλωτικο επανω της, ενα ουδετερο πραγμα ηταν, η αλλη ηταν πιο σουφραφρα, αλλα με εκφυλο προσωπο και ειμαι σιγουρος οτι  θα την εσφαζες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι οτι πηγαμε σε καφετερια με λιγο κοσμο και το χειροτερο οτι γυρω μας καθοταν δυο ζευγαρια με τους τυπους να ειναι εμφανως μεγαλυτεροι απο εμας και με γαμω τα γκομενακια φυσικα καμμια σχεση με τις θειτσες, εμεις να ειμαστε με τις θειτσες και οι γκαρσονες να μας κοιτανε και να χασκογελανε, το ωραιο ειναι οτι ο δικος αο αθεοφοβος μου μου λεγε πριν, δεν πιστευω να μας δει κανας γνωστος, ενω ο ιδιος ειχε επιλεξει τη θειτσα(!!!) ημασταν πολυ μακρια απο το πεδιο δρασης μας, αλλα σε καποια φαση που βγηκα  εξω να εκπεμψω τηελφωνικο SOS σε αλλον φιλο, επεσα σε γνωστο μου με την εγκυο γυναικα του, παρατριχα να με δει με τις σαυρες :2funny:
τυπε επρεπε να μασκαρευτεις ωστε να μην σε καταλαβουν
http://[URL unfurl="true"]www.seasons.gr/xcart/images/P/70366b.jpg[/img[/URL]]
να εβαζες καμια τετοια μουτσουνα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε, δεν ηταν γρια, 5ο0αρα ηταν με χοι σπασμενο δερμα, αλλα δεν ειχε κατι το καυλωτικο επανω της, ενα ουδετερο πραγμα ηταν, η αλλη ηταν πιο σουφραφρα, αλλα με εκφυλο προσωπο και ειμαι σιγουρος οτι  θα την εσφαζες...
τα δοντια τους τα εξετασες τυπε?
ειχαν καμια δυσμορφια ή παραμορφωση?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
τα δοντια τους τα εξετασες τυπε?
ειχαν καμια δυσμορφια ή παραμορφωση?
Η "δικια" μου τα ειχε ενταξει και ηταν ασπρα μπορω να πω, της αλληνης ηταν ψιλομαυρισμενα απο την πολλη την τσιγαρουμπα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η "δικια" μου τα ειχε ενταξει και ηταν ασπρα μπορω να πω, της αλληνης ηταν ψιλομαυρισμενα απο την πολλη την τσιγαρουμπα :grin:
τυπε ετσι οπως τα λες δεν ειχαν κατι καυλωτικο πανω τους
ουτε 50
με ασπρα δοντια
χωρις δυσμορφιες
καλα εκανες και εφυγες
τι να γαμησεις απο αυτες :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ετσι ειμαι τυπε... :grin:
hqdefault.jpg
:think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ουτε 50
με ασπρα δοντια
χωρις δυσμορφιες
καλα εκανες και εφυγες
Αυτο λεω και εγω, ουτε εβγαλαν καμμια μασελα στο ποτηρι με το νερο...

Επισκέπτης
ουτε 50
με ασπρα δοντια
χωρις δυσμορφιες
καλα εκανες και εφυγες
:2funny: :2funny: :2funny:
ανωμαλοι τυποι που γουσταρουν νορμαλ γυναικες
τι αλλο να πεις τυπε

Stories

Νέο!