Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τι να σου πω τσιμπητε.....το παιχνιδι εχει εναν κανονα.ντυσιμο ωραιο, οχι κραβγαλεο(κουστουμιες, αμανικα, βερμουδες παραλιας κλπ) καλη διαθεση και προσπαθησε να μπεις στο μυαλο τους.το ιδιο με εμας θελουν απλα θελουν το παραμυθι τους.προσπαθησε να διακρινεις τις διαθεσιμες(ουτε εγω μπορω)και να ξερεις κατι.οσο πιο πολυ μπλεκεσαι με τετιες κυριες μαθαινεις να τις χειριζεσαι.θα το δεις στο μελον.τα παραπανω τα εχω εφαρμοσει και αλου και νομιζω οτι μερος των επιτυχοιων μου οφειλεται και σε αυτα τα στοιχεια.βασικα δεν υπαρχουν κανονες...να εισαι ο εαυτος.εκτος πια και αν εισαι καλος ηθοποιος....
just to be yourself μας λες δλδ.....
συμφωνω σε λες τις γκομενες οχι μονο σε αυτες.......

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
υπαρχουν και καποιες απο αυτες που πληρωνουνε???? :think:

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
κανενα καινουργιο μαγαζι που να μαζευονται 40αρες και 50αρες υπαρχει?ξερει κανεις τπτ?αν και καστελλιωτης το καστελλο μας εχει αφησει χρονους!!!!

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
ειδικα για το θεμα να βγαινουν και τα τσιγαρα...μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!

stonecold

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
συναγωνιστες του ωριμου καλημεριζω και ευχομαι καλη χρονια και καλο βολε"ι" σε ολους το 2012.ειμαι νεος στο σιτε και απο επαρχια.κατεβαινω συχνα αθηνα και πσαχνω μαγαζακια-πιατσες με ωριμεσ παρουσιες για παιχνιδι.....εχει καποιος συναδελφος εγκυρες πληροφοριες με  λεπτομερεια............ευχαριστω

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Παίζει τπτ καινούργιο?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• sos club μηθυμνης 34 πλ Αμερικης αθηνα.jpg
    sos club μηθυμνης 34 πλ Αμερικης αθηνα.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 106

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι λεει το μαγαζι;
γινεται τζερτζελος τρελος μεσα,,γλεντι....και απο ωριμες φουλ....που ψαχνωνται...χορευουν τσιφτετελιζονται,εχει πραμα...ποτα για να πιεις καθαρα, :rockon: Kαλτ ομως κατασταση :dancing: :rockon:,γιαυτο εχω παει 2 -3 φορες :rockon: και θα ξαναπαω,και 5 ευρουλακια.,μονο που ανοιγει μονο Σαββατο :(

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
γινεται τζερτζελος τρελος μεσα,,γλεντι....και απο ωριμες φουλ....που ψαχνωνται...χορευουν τσιφτετελιζονται,εχει πραμα...ποτα για να πιεις καθαρα, :rockon: Kαλτ ομως κατασταση :dancing: :rockon:,γιαυτο εχω παει 2 -3 φορες :rockon: και θα ξαναπαω,και 5 ευρουλακια.,μονο που ανοιγει μονο Σαββατο :(
Μπράβο κατ'αρχάς που το μοιράζεσαι εδώ..! Εσύ έχεις τσιμπήσει τίποτε απ'εκεί μέσα ή απλώς έχεις ακούσει;

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
42 μέλη και 51 επισκέπτες;;;;;;;  :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Πάει το μαγαζάκι "κάηκε" .....!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ακομα μαζευει αλγερινους και κατι τετοιες μαυριδερες μουτσουνες τυπε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
ακομα μαζευει αλγερινους και κατι τετοιες μαυριδερες μουτσουνες τυπε?
ψηνεσε να παμε για χαβαλε  :grin:
θα φερω μεμα και μπουχεσονωντα  :P
το σταματακη θα ειναι το γκεστ της βραδυας  :dancing:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για αυτα ζουμε τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ψηνεσε να παμε για χαβαλε  :grin:
θα φερω μεμα και μπουχεσονωντα  :P
το σταματακη θα ειναι το γκεστ της βραδυας  :dancing:
πατε πρωτα εσεις τυπε και αν βρειτε ωριμες που ψαχνονται μου λετε και παμε και μαζι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom