You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dnmntpns
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λες ε?να το ριξω στις εκδηλωσεις??κανενας παλιος που να γνωριζει τετοιουειδους στεκια??
ΑΑΧΧ, ολο για παλια γραφω κ εγω.. τεσπα...
τα παλια χρονια λοιπον, πηγαιναμε στιςεκδηκωσεις που ειχε σχεδον καθημερινα στα μεγαλα ξενοδοχεια των αθηνων...
ειμαστε με τον κολητο μου(θεος του καμακιου)τοσο πολυ κολημενοι που πηγαιναμε βασικα για καλο φαγητο( αστακους,γαριδες,σολωμους) κ ποτο δωρεαν κ καλοπεραση !
αν θυμαμαι καλα ηταν μεσα δεκαετιας 80, κ αρχες 90!!!!!!!!!
Πουρα παρα πολλα κ γνωριμιες αρκετες!
τωρα βεβαια τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ...
fantasy938
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σας!! Καλως σας βρηκα!!
Λοιπον, διαβαζω εδω και μηνες το συγκεκριμενο θεμα (και αλλα θεματα του site βεβαια), και εχω μπει στο τρυπακι να παιξω με καμια μεγαλη. Οποτε σκεφτομαι σε λιγακι να την κανω για κανα τετοιο μερος.
Μαλιστα το περασμενο καλοκαιρι, ειχα παει στον "Ανδρονικο" ενα βραδυ μονος μου και μου την επεσε ενα πουρο 20 χρονια μεγαλυτερη μου!!! Ομως μολις ακουσε την ηλικια μου (23 ειμαι) την εκανε!! Αν δεν παθεις, δεν θα μαθεις. Μπορει ομως αλλες να γουσταρουν.
Αν και εχω ενημερωθει λιγο πολυ , θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας. Τα λεμε παιδια!
Λοιπον, διαβαζω εδω και μηνες το συγκεκριμενο θεμα (και αλλα θεματα του site βεβαια), και εχω μπει στο τρυπακι να παιξω με καμια μεγαλη. Οποτε σκεφτομαι σε λιγακι να την κανω για κανα τετοιο μερος.
Μαλιστα το περασμενο καλοκαιρι, ειχα παει στον "Ανδρονικο" ενα βραδυ μονος μου και μου την επεσε ενα πουρο 20 χρονια μεγαλυτερη μου!!! Ομως μολις ακουσε την ηλικια μου (23 ειμαι) την εκανε!! Αν δεν παθεις, δεν θα μαθεις. Μπορει ομως αλλες να γουσταρουν.
Αν και εχω ενημερωθει λιγο πολυ , θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας. Τα λεμε παιδια!
ωωωχ περασες απο ανδρονικο??...πιο μαλακια μαγαζι απο αυτο δεν υπαρχει,το μονο που το σωζει ειναι που βαζει μουσικη για ολα τα γουστα.απο ροκ μεχρι καψουρολαικα.εχει ξεχασει τι παει να πει ανακαινηση.για μενα παντα εχει τις πιο ακυρες γκομενες και παντα βλεπεις τις στανταρ και στις ιδιες θεσεις.Καλησπερα σας!! Καλως σας βρηκα!!
fantasy938
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τουλαχιστον γινεται παιχνιδι εκει μεσα? Η εστω αν γινεται καπου αλλου? Εγω μονο μια φορα πηγα και εγινε αυτο που σας ειπα αλλα δεν σημαινει οτι θα μου συμβαινει καθε φορα!
ναι γινεται παιχνιδι σιγουρα,αρκει να το" εχεις σπουδασει το θεμα",και να σαι θαρραλεο παιδι(μιας και εισαι 23),αμα πηγαινεις καθε σαββατο θα βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες-πηγαινουν 3 3 μαζι4-4 μαζι απο νωρις για να πιασουν και μπαρα.τωρα σου μιλαω για 48 και βαλε....πιτσιρικες ξεχνατο και αν εχει ειναι με το γκομενο.ντυσου και λιγο καλα,γιατι ολοι εκει ειναι απαραδεκτοι ντυμενοι,εχω δει τρελλα κουφα ντυσιματα,ακομα και με μπουζα του ολυμπιακου.εγω πηγαινα με ενα φιλο για χαβαλε(το χειμωνα)καθομουν καμια ωρα και μετα την εκανα για πιο πανω(ασπρο πιατο)που εχει ωραιες φατσουλες και ωραια γκομενακια.Τουλαχιστον γινεται παιχνιδι εκει μεσα? Η εστω αν γινεται καπου αλλου? Εγω μονο μια φορα πηγα και εγινε αυτο που σας ειπα αλλα δεν σημαινει οτι θα μου συμβαινει καθε φορα!
fantasy938
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με μπλουζα του Ολυμπιακου? Ελεος!!! Ελιωσα στα γελια!!
Τι εννοεις οταν λες να "εχω σπουδασει το θεμα"? Βεβαια κι εγω για χαβαλε θα παω, γιατι θελω να παω με μια τετοια μονο και μονο για την εμπειρια!!
Παντως, σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου!! Οποτε σε λιγα λεπτα, θα την κανω η για εκει, η για κανενα απο τα παρομοια του Πειραια!
Τι εννοεις οταν λες να "εχω σπουδασει το θεμα"? Βεβαια κι εγω για χαβαλε θα παω, γιατι θελω να παω με μια τετοια μονο και μονο για την εμπειρια!!
Παντως, σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου!! Οποτε σε λιγα λεπτα, θα την κανω η για εκει, η για κανενα απο τα παρομοια του Πειραια!
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 453
- Πόντοι
- 36
ναι γινεται παιχνιδι σιγουρα,αρκει να το" εχεις σπουδασει το θεμα",και να σαι θαρραλεο παιδι(μιας και εισαι 23),αμα πηγαινεις καθε σαββατο θα βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες-πηγαινουν 3 3 μαζι4-4 μαζι απο νωρις για να πιασουν και μπαρα.τωρα σου μιλαω για 48 και βαλε....πιτσιρικες ξεχνατο και αν εχει ειναι με το γκομενο.ντυσου και λιγο καλα,γιατι ολοι εκει ειναι απαραδεκτοι ντυμενοι,εχω δει τρελλα κουφα ντυσιματα,ακομα και με μπουζα του ολυμπιακου.εγω πηγαινα με ενα φιλο για χαβαλε(το χειμωνα)καθομουν καμια ωρα και μετα την εκανα για πιο πανω(ασπρο πιατο)που εχει ωραιες φατσουλες και ωραια γκομενακια.
Κάνουν κατι ωραια αυτές
αααα τελεια αυτη η ωρα πηγαινεεε,η καλυτερη μιας και βρεχει,θα χει στριγμωμα γερο.απλα θελω να σου πω "το μιλας"???γιατι θελεουν μπλα μπλα.μην περιμενεις καμια να σκυψει να σου παρει πιπα.τελικα εισαι των ακρων..η βορεια προ η νοτια προαστεια.αντεεεε καλη διασκεδασηΜε μπλουζα του Ολυμπιακου? Ελεος!!! Ελιωσα στα γελια!!
fantasy938
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω!! Παμε να γελασουμε λιγο!!
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστω!! Παμε να γελασουμε λιγο!!
πες μας το review φιλε
ναι γινεται παιχνιδι σιγουρα,αρκει να το" εχεις σπουδασει το θεμα",και να σαι θαρραλεο παιδι(μιας και εισαι 23),αμα πηγαινεις καθε σαββατο θα βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες-πηγαινουν 3 3 μαζι4-4 μαζι απο νωρις για να πιασουν και μπαρα.τωρα σου μιλαω για 48 και βαλε....πιτσιρικες ξεχνατο και αν εχει ειναι με το γκομενο.ντυσου και λιγο καλα,γιατι ολοι εκει ειναι απαραδεκτοι ντυμενοι,εχω δει τρελλα κουφα ντυσιματα,ακομα και με μπουζα του ολυμπιακου.εγω πηγαινα με ενα φιλο για χαβαλε(το χειμωνα)καθομουν καμια ωρα και μετα την εκανα για πιο πανω(ασπρο πιατο)που εχει ωραιες φατσουλες και ωραια γκομενακια.
καμια παραπανω ινφο για εδω ταρζαν?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εγω ξερω ενα που συχναζουν απο 80-100 τυπε σου κανη?re paidia den pezi kanena allo magazi ilikies 45 mexri 70
Εγω ξερω ενα που συχναζουν απο 80-100 τυπε σου κανη?
...κι εγώ:
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι ειπε ο ανθρωπος;Εγω ξερω ενα που συχναζουν απο 80-100 τυπε σου κανη?
fantasy938
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδια!!!
Λοιπον το Castello, εδω κι ενα χρονο περιπου ειναι κλειστο. Στην αρχη ειχε μια πινακιδα εξω απο το μαγαζι και ελεγε οτι ανακαινιζεται, τωρα πλεον ειναι εντελως παρατημενο. Τοσο πολυ που καποιοι εχουν κανει graffiti στον τοιχο του. Τι να συνεβη αραγε? Μηπως το εφαγε κι αυτο η κριση !!!??
Ωστοσο λειτουργει κανονικα το διπλανο Δον Κιχωτης. Πηγα ενα βραδυ τις προαλλες για ποτακι, αλλα ολο ζευγαρια ητανε. Βεβαια εχω ξαναπαει παλαιοτερα και εχω δει ποτε γυναικοπαρεες 40+, απλα δεν επαιξε κατι. Και συγκεκριμενα ειδα πολλους μεγαλους αντρες με πιπινια... Βεβαια εγω εκει ψαχνω το αντιστροφο (ειμαι νεαρος και ψαχνω για 35-40-45αρες).
Παρομοια φαση με το Castello ειναι κι ο Ανδρονικος.
Παντως θα ηθελα να ρωτησω τους μεγαλυτερους σε ηλικια και πιο εμπειρους, πως παιζεται το παιχνιδι εκει μεσα γενικα? Επειδη εχω μπει στο τρυπακι για να κανω κατι με μεγαλυτερη (οχι σοβαρα βεβαια, για κανα πηδημα χωρις πολλες υποχρεωσεις)
Ευχαριστω!!
Υ.Γ. Επισης και το site του Castello δεν λειτουργει! Κατι μου λεει πως το εφαγε κι αυτο η κριση!! Αν ισχυει κατι τετοιο, τοτε κριμα!!
Λοιπον το Castello, εδω κι ενα χρονο περιπου ειναι κλειστο. Στην αρχη ειχε μια πινακιδα εξω απο το μαγαζι και ελεγε οτι ανακαινιζεται, τωρα πλεον ειναι εντελως παρατημενο. Τοσο πολυ που καποιοι εχουν κανει graffiti στον τοιχο του. Τι να συνεβη αραγε? Μηπως το εφαγε κι αυτο η κριση !!!??
Ωστοσο λειτουργει κανονικα το διπλανο Δον Κιχωτης. Πηγα ενα βραδυ τις προαλλες για ποτακι, αλλα ολο ζευγαρια ητανε. Βεβαια εχω ξαναπαει παλαιοτερα και εχω δει ποτε γυναικοπαρεες 40+, απλα δεν επαιξε κατι. Και συγκεκριμενα ειδα πολλους μεγαλους αντρες με πιπινια... Βεβαια εγω εκει ψαχνω το αντιστροφο (ειμαι νεαρος και ψαχνω για 35-40-45αρες).
Παρομοια φαση με το Castello ειναι κι ο Ανδρονικος.
Παντως θα ηθελα να ρωτησω τους μεγαλυτερους σε ηλικια και πιο εμπειρους, πως παιζεται το παιχνιδι εκει μεσα γενικα? Επειδη εχω μπει στο τρυπακι για να κανω κατι με μεγαλυτερη (οχι σοβαρα βεβαια, για κανα πηδημα χωρις πολλες υποχρεωσεις)
Ευχαριστω!!
Υ.Γ. Επισης και το site του Castello δεν λειτουργει! Κατι μου λεει πως το εφαγε κι αυτο η κριση!! Αν ισχυει κατι τετοιο, τοτε κριμα!!
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
τι να σου πω τσιμπητε.....το παιχνιδι εχει εναν κανονα.ντυσιμο ωραιο, οχι κραβγαλεο(κουστουμιες, αμανικα, βερμουδες παραλιας κλπ) καλη διαθεση και προσπαθησε να μπεις στο μυαλο τους.το ιδιο με εμας θελουν απλα θελουν το παραμυθι τους.προσπαθησε να διακρινεις τις διαθεσιμες(ουτε εγω μπορω)και να ξερεις κατι.οσο πιο πολυ μπλεκεσαι με τετιες κυριες μαθαινεις να τις χειριζεσαι.θα το δεις στο μελον.τα παραπανω τα εχω εφαρμοσει και αλου και νομιζω οτι μερος των επιτυχοιων μου οφειλεται και σε αυτα τα στοιχεια.βασικα δεν υπαρχουν κανονες...να εισαι ο εαυτος.εκτος πια και αν εισαι καλος ηθοποιος....
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τελικα μαγκες υπαρχουν αυτα τα στεκακια?δλδ να συχναζουν ωριμες?οχι οτι ενδιαφερομαι τρελα απλα θα ηθελα να πηγενα για χαβαλε με κανενα φυλο ή μονος μου και εαν προεκιπτε τιποτε καλο κοματι να το σαβουροναμε
οποιος ξερει συγουρα και οχι μαλακιες ας μου στειλει ΠΜ
ευχαριστω
οποιος ξερει συγουρα και οχι μαλακιες ας μου στειλει ΠΜ
ευχαριστω