apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο τυπος μουκαι του αυτια ακομα....
με 200 ευρουλακια και κανα χαπι ....τα παντα ολα
ο τυπος μουκαι του αυτια ακομα....
με 200 ευρουλακια και κανα χαπι ....τα παντα ολα
Χρυση ζυμη (πρωην Ναπολι) πλατεια Βικτωριας.
Συνήθως... παντρεμένη = κερατωμένη/παρατημένη --> η πούτσα μας να την παρηγορήσει περιμένει!
Μαλακισμένες που τις πιάνει η κρίση της ηλικίας και θέλουν να φάνε νεανική πούτσα για να επιβεβαιωθούν!!!
ΟΞΩ ΤΣΟΥΛΕΣ
σαρεσουν και σενα τα πουρά τυπε?Μην χαλιεσε,το καλοκαιρακι πηδαγα μια 48ρα χωρισμενη και περασα αρκετα καλα! Τα δινουν ολα στο γαμησι σου λεω!
Μην χαλιεσε,το καλοκαιρακι πηδαγα μια 48ρα χωρισμενη και περασα αρκετα καλα! Τα δινουν ολα στο γαμησι σου λεω!
Μαλακισμένες που τις πιάνει η κρίση της ηλικίας και θέλουν να φάνε νεανική πούτσα για να επιβεβαιωθούν!!!
ΟΞΩ ΤΣΟΥΛΕΣ
τυπε δεν υπαρχουν πια καλα πουραδικαΒρε παιδια μπορειτε να μου πειτε κανενα μαγαζακι με μιλφ???περιοχες και τα σχετικα??το ψηνω πολυ για μιλφ..τους εχω μια αδυναμια!!
Βρε παιδια μπορειτε να μου πειτε κανενα μαγαζακι με μιλφ???περιοχες και τα σχετικα??το ψηνω πολυ για μιλφ..τους εχω μια αδυναμια!!
Οταν ειμουν πιτσιρικας πηγαιναμε με την παρεα στα μακντοναλντς και στα γκουντις στον πειραια,στο πασαλιμανι,και καθονταν κατι γριατζες στην βιτρινα και εκαναν καμακι στην ψυχρα σε μας.και μιλαμε τωρα να ειμαστε στα 16-17 και αυτες κατι τελειωμενες 50-60αρες :S :S :S