erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Βεβαια εγώ ΒΡΑΧΟΣ έτσι...
Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ της ηθικής και η ΑΚΡΟΠΟΛΗ της τιμιότητας...
χαχαχαχαχαχαχαχα
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Βεβαια εγώ ΒΡΑΧΟΣ έτσι...
Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ της ηθικής και η ΑΚΡΟΠΟΛΗ της τιμιότητας...
Όχι ακριβώς.
Το axe δεν τα λέει μετά χαρτί και καλαμάρι στη μαμά του..
Όχι ακριβώς.
Αρκετά γαμήσαμε και σήμερα,πάω να πιω κανα πουτο...
Όχι ακριβώς.
Στον μωλο καρντια μου;
χαχαχαχαχαχχα
Μπαααααααααα
Έχει κύμα και θα τον κόψει η αρμύρα
Υ.Γ. άσχετον ... είχα να κάμω κλικ κάνα έτος φωτός στον ιστότοπον , αλλά ... σαν να μην πέρασε μιά μέρα ...
11880
εχει και μιλφ πουρα
τυχαιο ? δεν νομιζω
Να τη γαμήσεις πριν πεθάνει?πηρα. τζιφος. κανα βιζιτονι ανω των 55??? ειναι αναγκη ρε!
εισαι τυπε που βαριεσαιπηρα. τζιφος. κανα βιζιτονι ανω των 55??? ειναι αναγκη ρε!
παρακαλω δωσε σαφης οδηγιες για το που είναι αυτο το μαγαζι μιας και δεν ξέρψ πολυ καλά την περιοχη.ευχαριστωΤο πιο παραδοσιακό από αυτά τα μαγαζιά είναι το CASTELLO στην στροφη της Καστέλλας πριν από το ξενοδοχείο - γαμηστρώνας Bella vista.Μαζεύει μονίμως ώριμες κυρίες οι οποίες πάνε σε μεγάλες ως επι το πλείστον παρέες κ αρκετές φορές αν το χειριστείς σωστά μπορεί κ να ''φας''.Και τις καθημερινές μαζεύει αρκετό κόσμο κ είναι κ οι καλύτερες ημέρες για παιχνίδι - μάτι.Οι ηλικίες των κυριών είναι 35-45.Κατά καιρούς(πηγαίνω συχνά γιατί είναι μια φίλη μπαργουμαν εκεί)μαζεύει αρκετά εμφανίσιμες ώριμες κυρίες.Στον αντιποδα μαζεύει κ ώριμους κυρίους,οπότε αν στο μαγαζί πάνε άτομα νεαρής ηλικίας,φυσιολογικά έχουν το πλεονέκτημα έναντι των ώριμων κυρίων.
Μουσική που παίζει:ελληνικά
Τιμή ποτού:8 ευρώ
Opening:12+
Αν πιάσετε κολλητιλίκια με το αφεντικό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας κάνει κονέ με ώριμη κυρία.
παρακαλω δωσε σαφης οδηγιες για το που είναι αυτο το μαγαζι μιας και δεν ξέρψ πολυ καλά την περιοχη.ευχαριστω
παρακαλω δωσε σαφης οδηγιες για το που είναι αυτο το μαγαζι μιας και δεν ξέρψ πολυ καλά την περιοχη.ευχαριστω
και τι να γραψω ρε μαν?αυτο ρωτάω?μην με παιρνεις απο τα μούτρα..εξάλου δεν ξέρω και πολλά απο εκεί γιαυτο ρώταω λεπτομερειακώςΡε φιλε κανε ενα google και θα το βρεις... ολα στο πιατο τα θελετε...