nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ την ενσταση που την ξερεις?Βρε σεις τελειωμένα μαγαζιά ψάχνετε?Ελεος!Μιλφαδια θελετε ή τελειωμένες πατσοκοιλοπενηντάρες?
εσυ την ενσταση που την ξερεις?Βρε σεις τελειωμένα μαγαζιά ψάχνετε?Ελεος!Μιλφαδια θελετε ή τελειωμένες πατσοκοιλοπενηντάρες?
όχι φυσικά.Αυτά τα γαμάνε αλβανοί που κάνουν autostop ψηλά στη ΚηφισίαςΜην περιμένετε να βρείτε μιλφ σαν κι αυτά που ποστάρει ο zero tolerance
Τι μαλακες ασχετοι ειστε ολοι σας;
Σε παιδικες χαρες που πηγαινουν τα πιτσιρικια τους και στα Τζαμπο
Εκει μπορει να κανεις θραυση!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχ
Να ψάχνουμε κι εμείς με τόσο πιπίνι γύρω??
ετσι ακριβως,αλλα μην κρινεις εξ ιδιων..Μην λέτε μαλακίες.Στα JUMBO και στον ΑΒ (που επίσης είμαι τακτική θαμωνας.. Deja vu..τα έχουμε ξαναπει νομίζω) δεν υπάρχει ας πούμε περίπτωση να γκομενίσω γιατί πάντα έχω μαζί μου τα βλαστάρια μου .Ετσι πιστεύω πράττουν και οι άλλες συναδέλφισσες milf.
Μην λέτε μαλακίες.
δεν υπάρχει ας πούμε περίπτωση να γκομενίσω γιατί πάντα έχω μαζί μου τα βλαστάρια μου
Ετσι πιστεύω πράττουν και οι άλλες συναδέλφισσες milf.
Με τα μιλφ,ειπα,"Παντου και παντα οπλισμενος",ακομα και στα Τζαμπο,στον ΑΒ (δεν θα σε
πετυχω;;;;χαχαχαχαχαχαχ),η και στις παιδικες χαρες ακομα ακομα....
Μην χαίρεσαι.
Πηγαίνει στον Θανόπουλο.
:o :o :oΚαι αυτο διπλα μου ειναι ρε παπαρα
Τι νομιζες;
χαχαχαχαχαχαχχαχαχ
Μάααλιστα.Ελαιων...
Ελα ντε...Ρε παπάρα,καλά να ψάχνουν οι πιτσιρικάδες για μαμάδες..
Να ψάχνουμε κι εμείς με τόσο πιπίνι γύρω??
Ελα ντε...
Γάμησέ τους ρε,εγώ παίρνω τον Bullακο junior και πηγαίνω για καφέ στα πιπινοστέκια...
Σαν τις μέλισσες έρχονται...
Και τι δουλειά έχουμε εμείς με τα μιλφ ρα χαμένε???Αλλο αυτο ρε παπαρα,εδω λεγαμε για μιλφ
Ελα ντε...
Γάμησέ τους ρε,εγώ παίρνω τον Bullακο junior και πηγαίνω για καφέ στα πιπινοστέκια...
Σαν τις μέλισσες έρχονται...