κατι τετοιο μου ειχε πει κι ο ξαδερφος μου.
Εγω εσενα θελω ομως!
κατι τετοιο μου ειχε πει κι ο ξαδερφος μου.
στο καστελλο μηπωςξερεις που θα με βρεις...
πωπωπ φιλε μου εδωσε αλλο νοημα στη νυχτερινη ζωη εκει θα την βγαζωΓυναίκες ώριμες και μη ψάχνονται σε πολλά μέρη στις μέρες μας.Ενδεικτικά αναφέρω μπαράκια μέινστριμ κοντά στη θάλλασα ή και β.π στη Αθήνα,λόμπι-καφέ ξενοδοχείων,ΚΤΕΛ(ξεπέτες από επαρχία,γαμιούνται και πάλι στο χωριό),σχολές χορού,σύλλογοι χωρίς σοβαρό αντικείμενο(π.χ σύλλογος αλλήθωρων φίλων Κυριάκου Μητσοτάκη).Το θέμα δεν είναι που τις βρίσκεις αλλά το πως τις διακρίνεις-προσεγγίζεις.Αν το λύσετε αυτό υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ.
Οχι "ενταση"..."ΕΝΣΤΑΣΗ"...Προφανως μιλας για το "Ενταση".Μετα την πλατεία Κολιάτσου.
Οντως οι θαμωνες ειναι καποιας ηληκιας. και υπαρχει "παιχνιδι"
Ειναι χειμερινο μαγαζι ομως........
στο καστελλο μηπως
προ 10ετιας ηξερα οτι ηταν gay bar..αλλαξε κατι???δηλαδη το "Καστελλο" στο περιφεριακο πανω απο το Μικρολιμανο
ειχα μια γνωστη που δουλευε εκει και μου το ειχε πει και οταν πηγα μια μερα ψιλονωρις ηταν κυριλε αλλα εκεινη τη μερα δεν δουλευε και οπως ηταν κυριλε δεν μου εκανε να κατσω και φευγοντας μου λεει ο πορτας ελα μετα της 2 ακομα ειναι νωριςρε συ, ειχα παει εκει πριν 5 χρονια, δεν μου φανηκε πως επαιζε ψωνιστηρι.
ισως επειδη ειχα παει με συνοδο
ξερεις που θα με βρεις...
ΑκριβώςΓυναίκες ώριμες και μη ψάχνονται σε πολλά μέρη στις μέρες μας.Ενδεικτικά αναφέρω μπαράκια μέινστριμ κοντά στη θάλλασα ή και β.π στη Αθήνα,[size=14pt]λόμπι-καφέ ξενοδοχείων[/size],ΚΤΕΛ(ξεπέτες από επαρχία,γαμιούνται και πάλι στο χωριό),σχολές χορού,σύλλογοι χωρίς σοβαρό αντικείμενο(π.χ σύλλογος αλλήθωρων φίλων Κυριάκου Μητσοτάκη).Το θέμα δεν είναι που τις βρίσκεις αλλά το πως τις διακρίνεις-προσεγγίζεις.Αν το λύσετε αυτό υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ.
Καλά που απέχουμε 504 χιλιόμετραΑκριβώς
εσυ εκει πας και μην μου πεις στο χιλτονΑκριβώς
Γυναίκες ώριμες και μη ψάχνονται σε πολλά μέρη στις μέρες μας.Ενδεικτικά αναφέρω μπαράκια μέινστριμ κοντά στη θάλλασα ή και β.π στη Αθήνα,λόμπι-καφέ ξενοδοχείων,ΚΤΕΛ(ξεπέτες από επαρχία,γαμιούνται και πάλι στο χωριό),σχολές χορού,σύλλογοι χωρίς σοβαρό αντικείμενο(π.χ σύλλογος αλλήθωρων φίλων Κυριάκου Μητσοτάκη).Το θέμα δεν είναι που τις βρίσκεις αλλά το πως τις διακρίνεις-προσεγγίζεις.Αν το λύσετε αυτό υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ.
Σπάνια μιλφ,γκιλφ πάει για λεφτά,ιδίως αν δεν είσαι κανάς γεροξεκούτης.Το σεξ,κυρίως τις ενδιαφέρει,όχι να πάνε εκδρομή στον Άγιο Ραφαήλ.ευκολο... απλά να βλέπουν πως έχεις λεφτά αισθήματα, μετά σε πλησιάζουν αυτές ;-)
εχεις απολυτο δικιο για τα παρκα αλλα υπαρχει θεμα πρεπει να εχεις πιτσιρικι μαζι σου πως θα πας σαν το μαγκουφηΤι μαλακες ασχετοι ειστε ολοι σας;
Σε παιδικες χαρες που πηγαινουν τα πιτσιρικια τους και στα Τζαμπο
Εκει μπορει να κανεις θραυση!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχ
εσυ που εισαι φλωρακι των ΒΠ να πηγαινεις στο Klik Cafe-Κολοκοτρώνη 34,Κεφαλάρι για μιλφεϊγ..Τι μαλακες ασχετοι ειστε ολοι σας;
Σε παιδικες χαρες που πηγαινουν τα πιτσιρικια τους και στα Τζαμπο
Εκει μπορει να κανεις θραυση!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχ