Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έγιναν μουνόδουλοι οι Έλληνες?
Χωρις να εχω διαβασει τα προηγουμενα, θα μπορουσες αγαπητη να μας δωσεις τη γνωμη σου στο ερωτημα σου;
ετσι οπως καταντησατε, στο τελος σιγουρα δε θα παρακαλατε! απλα θα πληρωνετε! δεν ειναι μακρια αυτη η εποχη! οσο για το οποτε γουσταρετε, λογω παρατεταμενης αγαμιας, πλεον γουσταρετε πολυ σπανια! 2-3 φορες το χρονο νομιζω σας ειναι αρκετες σημ. (δε μιλαω για τη μονιμο συντροφο σας το δονητη! μιλαω για "εξωσυζηγικες" σχεσεις για να εχετε μονιμες σεξουαλικες ορεξεις πρεπει να βρειτε και να μπορεσετε να κρατησετε ενα καλο γαμια! λιγο δυσκολο ομως, γι αυτο πρεπει να ξαναβρειτε τη χαμενη σας θυληκοτηταΜπα είμαι απο τις άλλες που δεν παρακαλάνε για πούτσο.Απλά τον παίρνουν όποτε γουστάρουν
Στα λόγια μου έρχεσαι.Αυτό στην ουσία είπα κι εγώ.Ναι...Αλλά έχω πάψει να ασχολούμαι με την κοινωνική ανάλυση του θέματος..Με ενδιαφέρει μόνο τι μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου , με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση.
Ναι...Αλλά έχω πάψει να ασχολούμαι με την κοινωνική ανάλυση του θέματος..Με ενδιαφέρει μόνο τι μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου , με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση.
Οι μανούλες μας είναι η ρίζα του κακού.Χωρις να εχω διαβασει τα προηγουμενα, θα μπορουσες αγαπητη να μας δωσεις τη γνωμη σου στο ερωτημα σου;
okετσι οπως καταντησατε, στο τελος σιγουρα δε θα παρακαλατε! απλα θα πληρωνετε! δεν ειναι μακρια αυτη η εποχη! οσο για το οποτε γουσταρετε, λογω παρατεταμενης αγαμιας, πλεον γουσταρετε πολυ σπανια! 2-3 φορες το χρονο νομιζω σας ειναι αρκετες σημ. (δε μιλαω για τη μονιμο συντροφο σας το δονητη! μιλαω για "εξωσυζηγικες" σχεσεις για να εχετε μονιμες σεξουαλικες ορεξεις πρεπει να βρειτε και να μπορεσετε να κρατησετε ενα καλο γαμια! λιγο δυσκολο ομως, γι αυτο πρεπει να ξαναβρειτε τη χαμενη σας θυληκοτητα
Το έχετε παραχέσει και καταντάτε τουλάχιστον βαρετοί και γραφικοι.
Στα λέω αλλά δεν τα ακούς...Ενώ εσύ είσαι φουλ πρωτοτυπία...άντε να βρεις κανα ανήλικο να του τα πεις...Σας ξέρουμε πολύ καλά πια.
ολες τον παιρνουν μωρε αμα το θελουν....απλα δεν θελουν πουτσο.....μας δουλευουν...άλλα θελουν....οι μουναρες τον παιρνουν οποτε γουσταρουν...θα εισαι μαλλον!!!
Μια χαρά είμαι καλό μου περιμενω να περασει η ωρα να παω σπίτι μου(στο προεδρικο μέγαρο)πολυ καλησπερα σας....προεδρε τι κανεις?μερες εχουμε να τα πουμε.
α κ εγω εκει ειμαι.....στο προεδρικο μεγαρο της μπουρδελοκαταστασης θεσ νικης κ πιζω.σε λιγο θα την κανω βεβαια....τι λετε εδω?για το ποσοσ θεα εισαι?Μια χαρά είμαι καλό μου περιμενω να περασει η ωρα να παω σπίτι μου(στο προεδρικο μέγαρο)
Ναια κ εγω εκει ειμαι.....στο προεδρικο μεγαρο της μπουρδελοκαταστασης θεσ νικης κ πιζω.σε λιγο θα την κανω βεβαια....τι λετε εδω?για το ποσο θεια εισαι?
ε δεν παιζεσαι με τιποτα
ανθρακας ο θηΣΑΥΡΟς... ;)ε δεν παιζεσαι με τιποτα
εγω παντως θα σε ηθελα για θεια μου ;) ;) ;) ;)
γιατι ρε?μια χαρα θυσαυρος ειναι η θεια μουανθρακας ο θηΣΑΥΡΟς... ;)
Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΘΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΝΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ή, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ
Eπίκτητος-Εγχειρίδιον