Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έγιναν μουνόδουλοι οι Έλληνες?

Ναι...Αλλά έχω πάψει να ασχολούμαι με την κοινωνική ανάλυση του θέματος..Με ενδιαφέρει μόνο τι μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου , με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπα είμαι απο τις άλλες που δεν παρακαλάνε για πούτσο.Απλά τον παίρνουν όποτε γουστάρουν
 ετσι οπως καταντησατε, στο τελος σιγουρα δε θα παρακαλατε! απλα θα πληρωνετε! δεν ειναι μακρια αυτη η εποχη! οσο για το οποτε γουσταρετε, λογω παρατεταμενης αγαμιας, πλεον γουσταρετε πολυ σπανια! 2-3 φορες το χρονο νομιζω σας ειναι αρκετες :jerking: σημ. (δε μιλαω για τη μονιμο συντροφο σας το δονητη! μιλαω για "εξωσυζηγικες" σχεσεις :2funny: για να εχετε μονιμες σεξουαλικες ορεξεις πρεπει να βρειτε και να μπορεσετε να κρατησετε ενα καλο γαμια! λιγο δυσκολο ομως, γι αυτο  πρεπει να ξαναβρειτε τη χαμενη σας θυληκοτητα :uglystupid:

Επισκέπτης
Ναι...Αλλά έχω πάψει να ασχολούμαι με την κοινωνική ανάλυση του θέματος..Με ενδιαφέρει μόνο τι μπορώ να κάνω για τον εαυτό μου , με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση.
Στα λόγια μου έρχεσαι.Αυτό στην ουσία είπα κι εγώ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΘΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΝΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ή, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ

Eπίκτητος-Εγχειρίδιον

:woldman:

Επισκέπτης
 ετσι οπως καταντησατε, στο τελος σιγουρα δε θα παρακαλατε! απλα θα πληρωνετε! δεν ειναι μακρια αυτη η εποχη! οσο για το οποτε γουσταρετε, λογω παρατεταμενης αγαμιας, πλεον γουσταρετε πολυ σπανια! 2-3 φορες το χρονο νομιζω σας ειναι αρκετες :jerking: σημ. (δε μιλαω για τη μονιμο συντροφο σας το δονητη! μιλαω για "εξωσυζηγικες" σχεσεις :2funny: για να εχετε μονιμες σεξουαλικες ορεξεις πρεπει να βρειτε και να μπορεσετε να κρατησετε ενα καλο γαμια! λιγο δυσκολο ομως, γι αυτο  πρεπει να ξαναβρειτε τη χαμενη σας θυληκοτητα :uglystupid:
ok

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
γεια σου αληντισσα με τα ωραια σου!!!!! :-* :-*

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολυ καλησπερα σας....προεδρε τι κανεις?μερες εχουμε να τα πουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι μουναρες τον παιρνουν οποτε γουσταρουν...θα εισαι μαλλον!!!
ολες τον παιρνουν μωρε αμα το θελουν....απλα δεν θελουν πουτσο.....μας δουλευουν...άλλα θελουν....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μια χαρά είμαι καλό μου περιμενω να περασει η ωρα να παω σπίτι μου(στο προεδρικο μέγαρο) :2funny:
α κ εγω εκει ειμαι.....στο προεδρικο μεγαρο της μπουρδελοκαταστασης θεσ νικης κ πιζω.σε λιγο θα την κανω βεβαια....τι λετε εδω?για το ποσοσ θεα εισαι?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΘΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΝΕΙ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ή, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ

Eπίκτητος-Εγχειρίδιον

:woldman:

Καλά εκεί μέσα λέει μεγάάάάάάλες κουβέντες. Ωραίος ο χωλός...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506

...Ναι, όσο είμαι εγώ αστροναύτης της NASA...άκου μουνάρα...πλάκα έχεις ρε φίλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom