Επισκέπτης
Whitey , ωραίο nick.. μου θυμίζει το cd του Εverlast Whitey Ford sings the Blues!!!!
Ευχαριστω
Whitey , ωραίο nick.. μου θυμίζει το cd του Εverlast Whitey Ford sings the Blues!!!!
Παρακαλούσα τον Ασπρούλη να γευτώ το γαριδάκι του αλλά με φτύνει επιδεικτικά.Eλα βρε αλητάκι ,κι εγώ νόμιζα οτι γριπιάστικες, πού είσουνα τόσες μέρες
Παρακαλούσα τον Ασπρούλη να γευτώ το γαριδάκι του αλλά με φτύνει επιδεικτικά.
Με τέτοιο εργαλείο και ποιά δεν θα φοβόταν???αφου φοβασαι να μου δωσεις κωλο.τι να σου κανω?
εντυπωσιάστηκες κ εσύ ? απ ότι βλεπω θα πρέπει να ..........κάνεις υπομονή!!!Παρακαλούσα τον Ασπρούλη να γευτώ το γαριδάκι του αλλά με φτύνει επιδεικτικά.
Με τέτοιο εργαλείο και ποιά δεν θα φοβόταν???
Kαλά ρε εσύ, πω πω τί είπες τώρα ?≠Δεν πρεπει να φοβασαι...γιατι με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι :-*
θα σου πούμε οταν χρειστούμε την ειδικότητά σου!!!Εγώ πάντως δηλώνω:
[move][size=33pt]Π - Ο Υ Ρ Ο Λ Ο Γ Ο Σ[/size][/move]
:o :o :o :o
Πήδα πιπίνια τότε....τι γκρινιάζεις?
Μπα είμαι απο τις άλλες που δεν παρακαλάνε για πούτσο.Απλά τον παίρνουν όποτε γουστάρουν.
γιατί που δε γίνεται αυτό?Δεν υπάρχουν οι μεν και οι δε.Στην Ελλάδα όλες , ακόμα κ το οποιοδήποτε καραμπάζο , μπορούν να βρουν πούτσα όποτε γουστάρουν.Δε σε κάνει αυτό ξεχωριστή λοιπόν.
γιατί που δε γίνεται αυτό?
γιατί που δε γίνεται αυτό?
Μπα είμαι απο τις άλλες που δεν παρακαλάνε για πούτσο.Απλά τον παίρνουν όποτε γουστάρουν.
δεν πάει έτσι...Σε διάφορα ευρωπαϊκά πολιτισμένα κράτη όπου υπάρχει ισότητα στον έρωτα για άντρες και γυναίκες , χωρίς να κυριαρχεί η αντρική λιγούρα και μουνοδουλίαση.
εκει φιλε ευκολα το δινουν;Σε διάφορα ευρωπαϊκά πολιτισμένα κράτη όπου υπάρχει ισότητα στον έρωτα για άντρες και γυναίκες , χωρίς να κυριαρχεί η αντρική λιγούρα και μουνοδουλίαση.
Μπα είμαι απο τις άλλες που δεν παρακαλάνε για πούτσο.Απλά τον παίρνουν όποτε γουστάρουν.Δεν υπάρχουν οι μεν και οι δε.Στην Ελλάδα όλες , ακόμα κ το οποιοδήποτε καραμπάζο , μπορούν να βρουν πούτσα όποτε γουστάρουν.Δε σε κάνει αυτό ξεχωριστή λοιπόν.
Το έχετε παραχέσει και καταντάτε τουλάχιστον βαρετοί και γραφικοι....Άντε πάλι τα ίδια...πήραν αέρα οι Ελεηνίδες...Βρε ούτε για πουτάνες δεν κάνετε...ακόμα να το καταλάβετε??
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί έγιναν μουνόδουλοι οι Έλληνες?Σε διάφορα ευρωπαϊκά πολιτισμένα κράτη όπου υπάρχει ισότητα στον έρωτα για άντρες και γυναίκες , χωρίς να κυριαρχεί η αντρική λιγούρα και μουνοδουλίαση.