Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Πθθθθθθθθ και γω οποτε δω μωρακι και παιξω μαζι του τον πατερα του θελω κατα βαθος χαχαχαχαχαχααχ αιντε ευθυμησαμε και παλι :grin:
καλα οταν παιζεις με το παιδακι ισως θα θελες να παιξεις και με τον δημιουργο του :bigdick: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Aπό τα καλύτερα milf των 80'ς
Σιγά το μιλφ...
Κλαααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
raquelwelchcolour_390.jpg

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πθθθθθθθθ και γω οποτε δω μωρακι και παιξω μαζι του τον πατερα του θελω κατα βαθος χαχαχαχαχαχααχ αιντε ευθυμησαμε και παλι :grin:
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...

Βεβαια εγώ ΒΡΑΧΟΣ έτσι...

Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ της ηθικής και η ΑΚΡΟΠΟΛΗ της τιμιότητας... :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Ναι και οταν παιζω με την θαλασσα θελω να φαω ψαρι χαχαχαχαχααχχα
ναι αλλα οταν σκυβεις να παιξεις με το παιδακι εισαι εντελως κατα τυχη στο καταλληλο υψος :pipa2: και πολυ κοντα στον δημιουργο
τυχαιο δεν νομιζω :birdman:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα από ένα Milfoλάτρη-μανή.

Κάποτε είχα μπει στο τρυπάκι να κάνω κάτι τέτοια ψαξίματα. Είχα τα καλά μου αλλά είχα υποστεί και σοκ μερικές φορές με αποτυχημένες βραδιές. Όταν πχ ο τότε ΜΟ ηλικίας ήταν 58 έτη και αυτό επειδή ήμουν εγώ με ένα φίλο μου και τη σερβιτόρα και τον κατεβάζαμε ε, αυτό είναι σοκ...

Πάντως οι καλες MILF βγήκαν σε άσχετα μέρη και μάλιστα εκεί που δεν το περίμενα. Σίγουρα σε Jumbo, Super Market (ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ) υπάρχει συνωστισμός αλλά λόγω των αιτιών που αναφέρει η Αλίντισσα είναι δύσκολα τα πράγματα. ΠΟΤΕ βέβαια μη λες ΠΟΤΕ! Ιδιαίτερα αυτές που έχουν κόψει τελείως καπίστρι μπορεί να αποδειχτούν καλές περιπτώσεις.

Κοντολογίς και επί του θέματος, μέρη τέτοια υπάρχουν αλλά η πιθανότητα να πετύχεις κάτι καλό εκεί είναι αντιστρόφως ανάλογη της επιθυμίας σου να το κάνεις...

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  Και αυτο διπλα μου ειναι ρε παπαρα
  Τι νομιζες;

χαχαχαχαχαχαχχαχαχ

...και χάρηκες εσύ τώρα ε;
Άντε ρε ... θα γαμήσεις και τον Αλίντι με δόλωμα σκουμπρί , τουλουμοτύρι και μανταλάκια γιά την μπουγάδα ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μαλάκα μου , να πάρουμε τον Βουτυρούλη και να χωθούμε στην παρακμιακή υπόγα της ( πάλαι ποτέ Station 1 ) Έντασης , να μην μας μείνει σφράγισμα από τα γέλια !
Ατραξιόν του καταστήματος , παππούς τζοβενίζων , ο οποίος << χορεύει >> σέρνοντας τα πόδια του , και υπέργηρος μανδάμ που σκάει μύτη με τσάντα σχολική , άνευ ρόδας και κοπάνας , λικνιζομένη ηδυπαθώς υπό τους ήχους του Born to be alive ...
ΚΑΙ οι ρόμπες ΚΑΙ τα κομβία απέλειπαν ...
... και να σκεφτείς πως κάποτενες σκάγαμε μύτη από την J.R.B. και την Κουΐντα , γιά να γιαουρτώσουμε τους καρεκλάδες μπουλοΔ.Α.Π.ιτόφλωρους ...
πω ρε πούστη μου ... μαζί με την κοτσίδα φύγανε και καμμιά 30αριά χρόνια ... την τύχη μου γαμώ ...  

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
35 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα

ρε τι σου κάμει το Δ.Ν.Τ.
και στο μουνί εκπτώσεις ...
τς τς τς

Επισκέπτης
Και τι δουλειά έχουμε εμείς με τα μιλφ ρα χαμένε???

Δεν μας φτάνουν τα δικά μας????

ααααχαχαχαχαχαχαχα

Πέστα γαμώ το φελέκι μου..

Κι εγώ μόλις βγω στο σεργιάνι με τις σκουληκούλες μου γίνεται του πιπινιού το κάγκελο..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
oύτε με τo axe δε γίνονται αυτά  :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τελικα παντα θες αυτο που δεν εχεις.

δεν εχεις παιδια σκεφτεσαι αν θα παραμεινεις στο ραφι
εχεις παιδια σκεφτεσαι τον παλιο καλο εργενη εαυτο σου και τα βραδυα στεναχωριεσαι

τι σιχαμα να εισαι στο ανθρωπινο ειδος Θεε μου

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
 απλη διαφωτισις στο Βολτερουκο που ρωτησε

αυριο ετοιμασου για μοτοβολτες και καφεδοιστοριες
είμαι οκιουπε ...

ο σύζυγος ΜΑΣ , δουλεύει απόγευμα τούτη την εβδομάς , όπερ εστί μεθερμηνευόμενον << τσουτσουνίζω >>

Υ.Γ. άσχετον ... είχα να κάμω κλικ κάνα έτος φωτός στον ιστότοπον , αλλά ... σαν να μην πέρασε μιά μέρα ...
έφυγε ο Φέθρυς , ήρθε ο Πορνόπαπος ... ο Τέρρυς πήρε προαγωγή σε βοηθός λαντζέρη καρατζαφέρη και έστειλε άλλα στράκια στη θέση του ...
κατά τ¨άλλα τα γνωστά , υγείαν έχουμεν το αυτό και δι¨υμάς και τομπούλο αρμ διότι έχουμε και δυό αρχίδια να προφυλάξουμε από το οίδημα και την κονιορτοποίηση ...
... Τα σέβη μου    

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πέστα γαμώ το φελέκι μου..

Κι εγώ μόλις βγω στο σεργιάνι με τις σκουληκούλες μου γίνεται του πιπινιού το κάγκελο..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αρκετά γαμήσαμε και σήμερα,πάω να πιω κανα πουτο... :grin:

oύτε με τo axe δε γίνονται αυτά  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι να μαθαίνεις... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom